search

Milieusticker nodig in Frankrijk, levertermijn van 4 tot 6 weken!

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

Milieusticker nodig in Frankrijk, levertermijn van 4 tot 6 weken!

Houd rekening met een milieusticker op je auto wanneer je naar de Alpe d’Huez afreist. Er gelden sinds kort strenge milieueisen voor voertuigen. Boetes kunnen oplopen tot €480,=. Dit geldt niet alleen in steden, maar ook op rondwegen zoals bij de stad Grenoble.
De milieusticker bestel je via een Franse site. Duur van levering ligt tussen de 4 en 6 weken. Het vignet kost circa €4,50 per auto. Stickers gelden voor benzine, diesel en zelfs elektrische auto’s.

Check de site van de ANWB voor info: https://www.anwb.nl/vakantie/frankrijk/informatie/milieuzones.

Laatste nieuws

Doorkomsttijden opnieuw opgebouwd

20-06-2018

De tijden zijn opnieuw opgebouwd met de ruwe data en verwerkt de livetijden van deelnemers in de app en op de website. De live-tijden blijven tot april 2019 online beschikbaar.

Lees verder

13 onderzoekers aan de slag met geld van Alpe d’HuZes

15-06-2018

Vorige week vond de dertiende editie van Alpe d’HuZes plaats, waarbij deelnemers 1 tot 6 keer de legendarische Alpe d’Huez op lopen of fietsen. In 2018 heeft het evenement een miljoen euro meer opgehaald dan het jaar ervoor: 11 miljoen euro. Ook dat geld zal de komende tijd worden toegekend aan nieuwe onderzoeken om te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is.

Lees verder

Nagenieten Alpe d’HuZes 2018

08-06-2018

Ook zo genoten van de koersdagen Alpe d’HuZes? Wij vonden het een geweldige editie met een fantastisch voorlopig eindbedrag van 11,2 miljoen euro. Wil je nagenieten van de verhalen, foto’s en filmpjes?

Lees verder

Onze sponsors