search

Nagenieten Alpe d’HuZes 2018

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

Nagenieten Alpe d’HuZes 2018

Ook zo genoten van de koersdagen Alpe d’HuZes? Wij vonden het een geweldige editie met een fantastisch voorlopig eindbedrag van 11,2 miljoen euro. Wil je nagenieten van de verhalen, foto’s en filmpjes? Lees dan het Alpe d’HuZes magazine online, bekijk de foto’s op Flickr en geniet van de korte filmpjes en Alpe d’HuZes-dagjournaals op Youtube. En mis je nog een foto? Kijk dan komende week nog even, want de fotografen zijn nog druk bezig om alle foto’s online te zetten. De klimtijden kun je ook inzien.

Linkjes:

https://www.youtube.com/user/alpedhuzes

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/beeld/fotos

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/beeld/magazine

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/live

Laatste nieuws

Spannend! Wat wordt het eindbedrag?

11-08-2018

Op 7 juni onthulden we een geweldig tussentijds bedrag van 11,2 miljoen euro. Zondag 30 september wordt de definitieve opbrengst van Alpe d’HuZes 2018 bekend gemaakt.

Lees verder

Doorkomsttijden opnieuw opgebouwd

20-06-2018

De tijden zijn opnieuw opgebouwd met de ruwe data en verwerkt de livetijden van deelnemers in de app en op de website. De live-tijden blijven tot april 2019 online beschikbaar.

Lees verder

13 onderzoekers aan de slag met geld van Alpe d’HuZes

15-06-2018

Vorige week vond de dertiende editie van Alpe d’HuZes plaats, waarbij deelnemers 1 tot 6 keer de legendarische Alpe d’Huez op lopen of fietsen. In 2018 heeft het evenement een miljoen euro meer opgehaald dan het jaar ervoor: 11 miljoen euro. Ook dat geld zal de komende tijd worden toegekend aan nieuwe onderzoeken om te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is.

Lees verder

Onze sponsors