search

Nieuwe poster Alpe d'HuZes 2018 te downloaden

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
5518819
Gedoneerd

Nieuwe poster Alpe d'HuZes 2018 te downloaden

Het nieuwe Alpe d'HuZes-jaar is na de Alpe d'HuZes-dag in Nieuwegein echt van start. Daar hoort ook een nieuwe poster bij. Een poster die iedereen graag wil ophangen om te laten zien dat hij of zij deelnemer, vrijwilliger, supporter of sponsor van Alpe d'HuZes is. Maar ook om anderen te motiveren in 2018 mee te doen met dit prachtige event.
Creatief bureau Unc Inc. heeft deze retroposter speciaal voor Alpe d'HuZes gemaakt.
De poster is verkrijgbaar tijdens de speciale Alpe d'HuZes-dagen. De volgende is op 10 maart in Hoevelaken. De poster is ook hier te downloaden. 

Laatste nieuws

Milieusticker nodig in Frankrijk, levertermijn van 4 tot 6 weken!

17-04-2018

Houd rekening met een milieusticker op je auto wanneer je naar de Alpe d’Huez afreist.

Lees verder

Catering tijdens Alpe d’HuZes: maaltijden bestellen t/m 7 mei

03-04-2016

Tijdens de koersweek van Alpe d’HuZes 2018 kun je ontbijten, lunchen en dineren in de grote Alpe d'HuZes-tent op het finishplein. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel je maaltijden vooraf. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor alle supporters en vrijwilligers: iedereen is van harte welkom. De tent is open vanaf zaterdagmiddag (17.30 uur) t/m vrijdagavond en je kunt er gedurende de hele dag (tot 23.00 uur) ook terecht voor een hapje en een drankje.

Lees verder

Zondag 6 mei: kick-off Alpe d'HuZes (en fietsfestival Holland Classic)

03-04-2018

Op zondag 6 mei is de officiële kick-off van Alpe d'HuZes 2018! Dan tellen deelnemers en vrijwilligers samen af in aanloop naar de dertiende editie van ons mooie evenement. Fijn dat we alweer voor de achtste keer op rij te gast zijn op Sportcentrum Papendal. (Aansluitend kun je je klimbenen testen tijdens fietsfestival Holland Classic.)

Lees verder

Onze sponsors