search

Opheldering mail Sportvitalit

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
5180261
Gedoneerd

Beste kanjer, 

als deelnemer aan Alpe d’HuZes ontving jij gisteren een mail van Sportvitalit over de medische keuring. Stichting Alpe d’HuZes heeft voor 2017 er voor gekozen om jou als deelnemer zelf verantwoordelijk te laten zijn of je je wel of niet wilt laten keuren. Wel vinden wij het als Stichting noodzakelijk je er op te wijzen dat het beklimmen van de Alpe d’Huez zowel fietsend als lopend geen alledaagse inspanning is. Zeker niet als je dit meerdere keren op één dag gaat doen. Daarom vinden wij het als organisatie belangrijk je er op te wijzen dat een keuring eigenlijk een noodzaak is, zeker waar het gaat om het constateren van mogelijke hartafwijkingen. Jaarlijks wordt een aantal mensen door de keuring op tijd behandeld voor een geconstateerde afwijking.

Voor 2017 hebben wij samen met ons medisch team wederom gekozen voor de samenwerking met Sportzorg Nederland, die de keuring in de bij hen aangesloten instellingen kan verrichten tegen de normaal geldende tarieven. De kosten voor deze keuring wordt ook in zeer veel gevallen vergoed door je ziektekostenverzekering. Wij hebben in de samenwerking met Sportzorg de verzekering dat alléén ons medisch team op de koersdag(en) de beschikking heeft over jouw medische gegevens in geval van calamiteit.

Het bedrijf dat de keuringen voor Sportzorg regelt heet Sportvitalit en die hebben gisteren een mail aan jullie verstuurd die mogelijk tot verwarring kan leiden. Zo willen wij benadrukken dat alle medische zorg die op de koersdagen door ons medisch team wordt verleend kosteloos is, of je nu wel of geen medische keuring hebt laten doen. 

Het spijt ons oprecht dat de mail mogelijk tot extra vragen heeft geleid.

Laatste nieuws

Inschrijving Alpe d’HuZes 2017

20-10-2016

Alpe d’HuZes is een sportieve actie waarbij deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend, alleen of in een team, geld inzamelen voor kankeronderzoek. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen we op 1 juni 2017 tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez. Het is de beklimming van je leven, voor het leven van een ander.

Lees verder

Huiswerkbegeleiding tijdens Alpe d’HuZes

22-04-2017

Tijdens Alpe d’HuZes 2017 zal er in het Palais des Sport huiswerkbegeleiding worden gegeven. Dit wordt georganiseerd door de stichting Alpe d’HuKids Nederland i.s.m. Groeien & Bloeien, onderwijsadviezen en coaching.

Lees verder

Eten tijdens Alpe d’HuZes: maaltijden bestellen tot 2 mei

03-04-2016

Tijdens de koersweek kun je ontbijten, lunchen en dineren in de grote Alpe d’HuZes-tent op het finishplein. Gezamenlijk eten is het ideale moment om ervaringen te delen, de actiesfeer te proeven en voor de saamhorigheid. Van 1 april tot en met 2 mei kun je e-tickets bestellen voor ontbijt, lunch of diner.

Lees verder

Onze sponsors