search

Persuitnodiging

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

Persuitnodiging: Konvooi vrachtwagens Team Logistiek Alpe D’HuZes vertrekt 1 juni uit Nederweert

Deelname door bedrijven uit het hele land, bemand door vrijwillige chauffeurs.

Culemborg, 29 mei 2018. Op vrijdagochtend 1 juni, rond 08.00u, vertrekt een konvooi van 22 vrachtwagens, bemand door vrijwillige chauffeurs vanaf Restaurant De Wildenberg in Nederweert naar de Alpe d’Huez, voor logistieke ondersteuning aan de 13e editie van de Alpe d’HuZes op 7 juni. Dit jaar zullen zo’n 4600 deelnemers naar de top van deze fameuze berg lopen of fietsen,  om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding.

Wij nodigen u van harte uit om vanaf 07.00u bij dit evenement aanwezig te zijn. U heeft dan de gelegenheid om met de chauffeurs te spreken. Inbellen voor een interview kan ook. Neem hiervoor contact op met Erik Boots, zijn contactgegevens staan onderaan dit bericht.

Maaltijden, tenten en een medische hulppost

Het Alpe d’HuZes evenement is zelfvoorzienend. Om dit te bereiken worden 22 vrachtwagens beladen met maaltijden en dranken, maar ook met aggregaten, watertanks, tenten, tafels en banken. Er gaat ook een complete medische hulppost mee en eigen heftrucks.

Brede steun uit de sector

Naast de steun van de chauffeurs wordt Team Logistiek Alpe d’HuZes ook ondersteund door bedrijven. Meer dan 50 bedrijven ondersteunen dit mooie werk, varierend van trailerverhuurders tot oliemaatschappijen. In het bijzonder zijn we trots op diverse bedrijven die een trailer permanent van reclame ten bate van Alpe d’HuZes hebben voorzien. Al met al zorgt de logistieke sector er gezamenlijk voor dat het transport de organisatie van Alpe d’HuZes geen cent kost!

Iedere regio vertegenwoordigd

Vanuit bijna alle provincies zullen chauffeurs hun bijdrage leveren aan Alpe d’HuZes. Zo hebben we een echtpaar uit Friesland, chauffeurs uit Noord- en Zuid Holland, Noord-Brabant, Limburg, Gelderland en Overijssel, er rijden drie vrouwelijke chauffeuses de berg op, het zijn zowel zelfstandig ondernemers als loondienstchauffeurs en ieder van hen heeft zijn eigen persoonlijke motivatie om mee te doen. Daarnaast zijn er door verschillende bedrijven nu vijf vrachtwagencombinaties ontwikkeld die permanent reclame maken voor Alpe d’HuZes, een prachtig gezicht.     

Noot voor de redactie

Alpe d’HuZes is een non-profit organisatie die gerund wordt door vrijwilligers. Om het evenement ieder jaar weer te kunnen organiseren zijn honderden sponsoren bereid om materialen en diensten verschaffen.

Wij willen ons mooie werk graag met u delen. Als u verslag wilt doen van het vertrek op vrijdag 1 juni, of een interview wilt doen in de eerste week van juni, neem dan contact op met:

Erik Boots
06-30040793
info@ad6logistiek.nl 

Laatste nieuws

13 onderzoekers aan de slag met geld van Alpe d’HuZes

15-06-2018

Vorige week vond de dertiende editie van Alpe d’HuZes plaats, waarbij deelnemers 1 tot 6 keer de legendarische Alpe d’Huez op lopen of fietsen. In 2018 heeft het evenement een miljoen euro meer opgehaald dan het jaar ervoor: 11 miljoen euro. Ook dat geld zal de komende tijd worden toegekend aan nieuwe onderzoeken om te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is.

Lees verder

Nagenieten Alpe d’HuZes 2018

08-06-2018

Ook zo genoten van de koersdagen Alpe d’HuZes? Wij vonden het een geweldige editie met een fantastisch voorlopig eindbedrag van 11,2 miljoen euro. Wil je nagenieten van de verhalen, foto’s en filmpjes?

Lees verder

Persbericht - Opbrengst Alpe d’HuZes: 11 miljoen voor kankeronderzoek

07-06-2018

11.230.804.79 euro voor de strijd tegen kanker. Dit is het voorlopige eindbedrag van de dertiende editie van Alpe d’HuZes, bijna een miljoen meer dan vorig jaar. Het was een natte tocht voor veel deelnemers, maar noodweer zoals vorig jaar is uitgebleven. In totaal beklommen ruim 4500 deelnemers lopend of fietsend de legendarische Alpe d’Huez.

Lees verder

Onze sponsors