search

Plan je vrijwilligerstaken in!

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

Je kunt (bijna) je vrijwilligerstaken inplannen!

Ons planningssysteem Shifter staat al vol met taken waarvoor we in de koersweek vrijwilligers nodig hebben. En er komen dagelijks taken bij. Denk aan hulp bij koken, hekken sjouwen, de start van de koers begeleiden, toiletten fris houden, foto’s voor het fototeam uploaden, vlaggen in een bocht, enzovoort.

Als je je als vrijwilliger hebt aangemeld, kun je vanaf half april inloggen en je taken kiezen.

Stap 1: Schrijf je in als vrijwilliger. Dat kan op twee manieren:

Stap 2: Maak op je computer/laptop alvast een snelkoppeling met Shifter. Shifter werkt het best met Google Chrome! En download de handleiding.
Hou de sociale media in de gaten, daar laten we weten vanaf wanneer je precies kunt inloggen.

Stap 3: Log in en plan je taken.

Stap 4: Zet ‘m op. Dankjewel!

Niet alle taken staan al meteen in Shifter. Kijk dus regelmatig nog een of er nog taken zijn bijgekomen. Natuurlijk kun je ook in Frankrijk bij ons langslopen om te kijken of we nog helpende handen nodig hebben, er ontstaan regelmatig nieuwe taken.

(Als je je inschrijft als vrijwilliger nádat het Shifter is opengegaan, duurt het enige dagen voor je kunt inloggen!)

Laatste nieuws

Spannend! Wat wordt het eindbedrag?

11-08-2018

Op 7 juni onthulden we een geweldig tussentijds bedrag van 11,2 miljoen euro. Zondag 30 september wordt de definitieve opbrengst van Alpe d’HuZes 2018 bekend gemaakt.

Lees verder

Doorkomsttijden opnieuw opgebouwd

20-06-2018

De tijden zijn opnieuw opgebouwd met de ruwe data en verwerkt de livetijden van deelnemers in de app en op de website. De live-tijden blijven tot april 2019 online beschikbaar.

Lees verder

13 onderzoekers aan de slag met geld van Alpe d’HuZes

15-06-2018

Vorige week vond de dertiende editie van Alpe d’HuZes plaats, waarbij deelnemers 1 tot 6 keer de legendarische Alpe d’Huez op lopen of fietsen. In 2018 heeft het evenement een miljoen euro meer opgehaald dan het jaar ervoor: 11 miljoen euro. Ook dat geld zal de komende tijd worden toegekend aan nieuwe onderzoeken om te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is.

Lees verder

Onze sponsors