search

Plan je vrijwilligerstaken in!

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
5518819
Gedoneerd

Je kunt (bijna) je vrijwilligerstaken inplannen!

Ons planningssysteem Shifter staat al vol met taken waarvoor we in de koersweek vrijwilligers nodig hebben. En er komen dagelijks taken bij. Denk aan hulp bij koken, hekken sjouwen, de start van de koers begeleiden, toiletten fris houden, foto’s voor het fototeam uploaden, vlaggen in een bocht, enzovoort.

Als je je als vrijwilliger hebt aangemeld, kun je vanaf half april inloggen en je taken kiezen.

Stap 1: Schrijf je in als vrijwilliger. Dat kan op twee manieren:

Stap 2: Maak op je computer/laptop alvast een snelkoppeling met Shifter. Shifter werkt het best met Google Chrome! En download de handleiding.
Hou de sociale media in de gaten, daar laten we weten vanaf wanneer je precies kunt inloggen.

Stap 3: Log in en plan je taken.

Stap 4: Zet ‘m op. Dankjewel!

Niet alle taken staan al meteen in Shifter. Kijk dus regelmatig nog een of er nog taken zijn bijgekomen. Natuurlijk kun je ook in Frankrijk bij ons langslopen om te kijken of we nog helpende handen nodig hebben, er ontstaan regelmatig nieuwe taken.

(Als je je inschrijft als vrijwilliger nádat het Shifter is opengegaan, duurt het enige dagen voor je kunt inloggen!)

Laatste nieuws

Milieusticker nodig in Frankrijk, levertermijn van 4 tot 6 weken!

17-04-2018

Houd rekening met een milieusticker op je auto wanneer je naar de Alpe d’Huez afreist.

Lees verder

Catering tijdens Alpe d’HuZes: maaltijden bestellen t/m 7 mei

03-04-2016

Tijdens de koersweek van Alpe d’HuZes 2018 kun je ontbijten, lunchen en dineren in de grote Alpe d'HuZes-tent op het finishplein. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel je maaltijden vooraf. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor alle supporters en vrijwilligers: iedereen is van harte welkom. De tent is open vanaf zaterdagmiddag (17.30 uur) t/m vrijdagavond en je kunt er gedurende de hele dag (tot 23.00 uur) ook terecht voor een hapje en een drankje.

Lees verder

Zondag 6 mei: kick-off Alpe d'HuZes (en fietsfestival Holland Classic)

03-04-2018

Op zondag 6 mei is de officiële kick-off van Alpe d'HuZes 2018! Dan tellen deelnemers en vrijwilligers samen af in aanloop naar de dertiende editie van ons mooie evenement. Fijn dat we alweer voor de achtste keer op rij te gast zijn op Sportcentrum Papendal. (Aansluitend kun je je klimbenen testen tijdens fietsfestival Holland Classic.)

Lees verder

Onze sponsors