search

Posters Alpe d'HuZes verkrijgbaar bij 32 Bike Totaal-winkels

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
1919953
Gedoneerd

Posters Alpe d’HuZes verkrijgbaar bij 32 Bike Totaal-winkels

Heb jij de Alpe d’HuZes-poster al achter het raam hangen of op het prikbord op het werk? Nog niet? Kom de poster dan halen bij Bike Totaal. Deelnemers kunnen bij 32 Bike Totaal-fietsenwinkels terecht. Met het netwerk van Bike Totaal is er altijd een winkel in de buurt waar de posters gehaald kunnen worden.

Vanaf 5 januari zijn alle 32 winkels bevoorraad. Er worden maximaal tien posters per deelnemer gratis verstrekt. Dit is een eenmalige actie. Op = op. Vis je achter het net, probeer dan een van de andere winkels in de lijst (zie hieronder).

Bike Totaal is een sponsor van Alpe d’HuZes. Deze keten van fietsenwinkels verzorgt tijdens de koersweek de fietsreparaties op de berg. 

Laatste nieuws

Posters Alpe d'HuZes verkrijgbaar bij 32 Bike Totaal-winkels

05-01-2018

Heb jij de Alpe d’HuZes-poster al achter het raam hangen of op het prikbord op het werk? Nog niet? Kom de poster dan halen bij Bike Totaal. Deelnemers kunnen bij 32 Bike Totaal-fietsenwinkels terecht.

Lees verder

Start nieuwe kankeronderzoeken dankzij Alpe d’HuZes

03-01-2018

Start nieuwe kankeronderzoeken dankzij Alpe d’HuZes 3 januari 2018 Twee onderzoekers gaan nieuw baanbrekend onderzoek doen naar de behandeling van kanker, dankzij Alpe d’HuZes. Dr. Victor Peperzak en dr. Renske Steenbergen krijgen samen ruim 700.000 euro uit het Alpe d’HuZes/KWF fonds voor hun onderzoeken.

Lees verder

Vroege Vogels-actie sponsorlogo’s

14-12-2017

Heb jij al je sponsoren voor je koersshirt al binnen? Dan kun je meedoen met de Vroeg Vogel-actie sponsorlogo’s. Deelnemers die uiterlijk zondag 28 januari 2018 (24.00 uur) alle sponsorlogo’s die ze hebben verzameld correct hebben aangeleverd, kunnen meedoen met deze Vroege Vogel-actie.

Lees verder

Onze sponsors