search

Saamhorigheidsklim 2017

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
502068
Gedoneerd

Saamhorigheidsklim 2017

Spelregels Saamhorigheidsklim 2017

Op donderdag 1 juni kunnen alle deelnemers Alpe d’HuZes 2017 meedoen met de laatste beklimming van de dag; de saamhorigheidsklim. Samen de laatste klim maken, is een geweldige beleving en een onvergetelijke afsluiting van een bijzondere enerverende dag. 

Hermannetjes

Tijdens de laatste klim is er aandacht voor de meest vermoeiden, delen we Hermannetjes uit en wachten we op elkaar. Door de klim gezamenlijk te maken, kunnen meer mensen de dag op een geweldige manier afsluiten en kunnen we met een grote groep finishen. Ook geweldig voor jouw supporters die bij de finish staan. Het is tevens een mooi moment om naar de verhalen van andere te luisteren, je eigen motivatie te delen en te genieten van de onderlinge saamhorigheid. 

Starttijden

Voor de saamhorigheidsklim verzamelen om 17:00 uur op het Startplein beneden. De runners vertrekken om 17:15 uur; de fietsers om 17.30 uur. In bocht 3 en 4 zullen de runners en fietsers bij elkaar komen om samen te finishen om 19:50 uur. 

Spelregels saamhorigheidsklim

Om voor iedereen een zo mooi mogelijke en bijzondere saamhorigheidsklim te maken en om er voor te zorgen dat de dag met elkaar kan worden afgesloten, hebben we een paar spelregels opgesteld.

  • Laat vooraf weten dat je meedoet en met hoeveel mensen jouw team present is, zodat wij een inschatting hebben hoe groot de groep is. Dat kan bij de afgifte van de koersnummers.
  • Iedereen die mee doet aan de saamhorigheidsklim is herkenbaar door de sticker met het Hermannetje op de achterkant van het shirt, deze worden voor de start van de saamhorigheidsklim uitgedeeld.
  • De aangewezen teamcaptains bepalen het tempo, de stops en nemen de leiding. Zij hebben contact met de coördinatoren en motards.
  • Blijf, waar mogelijk, bij elkaar. Geef elkaar Hermannetjes om elkaar te helpen en wacht op elkaar. Het doel is om samen de finish te bereiken en om er een onvergetelijke klim van te maken.
  • Ben je vermoeid maar wil je er graag bij blijven? Geef het door aan de teamcaptains en de motards, dan kijken we samen verder.
  • Gaat het echt niet meer? Geeft dit aan bij de teamcaptains en de motards, haal de sticker van de shirt en laat je ophalen voor de bezemwagen.
  • We gaan rond 19:45 uur over de finish.
  • Sta niet stil in de finishstraat of direct na de finish; er zullen namelijk nog meer deelnemers finishen.
  • Tot slot de allerbelangrijkste tip: luister naar de verhalen van anderen, deel je eigen motivatie en geniet van de onderlinge saamhorigheid. 

De finish van de saamhorigheidsklim, die wil je niet missen!

Ben je supporter? Dan wil je de finish van de saamhorigheidsklim niet missen. Zorg dat je op tijd bij de finish staat om die kanjers binnen te zien komen. Weet dat de deelnemers moeten doorlopen in de finishstraat om opstoppingen te voorkomen. Zo’n 300 meter na de finish kun je je geliefden in de armen sluiten. 

Laatste nieuws

Win kaarten voor A State Of Trance met Alpe d'HuZes

02-11-2017

Als je je vóór 1 december inschrijft voor Alpe d’HuZes 2018, maak je kans op twee toegangskaarten voor A State of Trance, het wereldwijde elektronische muziekfestival. Dit vindt plaats op zaterdag 17 februari van 22.00 tot 6.00 uur in de Jaarbeurs Utrecht, met onder andere Armin van Buuren.

Lees verder

Definitieve opbrengst Alpe d’HuZes 2017 10,4 miljoen euro

01-10-2017

De definitieve opbrengst van Alpe d’HuZes 2017 is 10.381.912,47 euro. Dit werd bekend gemaakt tijdens de feestelijke cheque-overhandiging van Alpe d’HuZes aan KWF-directeur Michel Rudolphie. Het evenement, waarbij deelnemers 1 tot 6 keer de legendarische Alpe d’Huez op lopen of fietsen om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker, vond dit jaar plaats op 1 juni.

Lees verder

In memoriam: Tom van Thiel

28-09-2017

Tot ons groot verdriet is dinsdag 26 september Tom van Thiel, onze coördinator van het Medisch Team Alpe d'HuZes, plotseling overleden.

Lees verder

Onze sponsors