search

Sponsorlogo’s uiterlijk zondag 11 februari aanleveren

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

Tot zondagavond 11 februari 24.00 uur kun je de sponsorlogo’s voor je koersshirt aanleveren. Maar wacht niet tot het laatste moment.

Jouw sponsoren krijgen als tegenprestatie een logo op de rug van jouw koerskleding voor Alpe d’HuZes 2018. Dat betekent dat je een eigen, gepersonaliseerd koersshirt (per team) ontvangt! Zorg dat de sponsorlogo’s op tijd zijn aangeleverd bij Forte Sportswear. Dat kan vanaf nu heel handig via een sponsorlogoformulier.

Het sponsorformulier heeft meerdere voordelen: naast dat je dan geen gegevens vergeet in te vullen, worden je logo’s direct gecheckt. Logo’s die niet de juiste extensie hebben kunnen niet worden geüpload.

Lees alle informatie over het aanleveren van de logo’s: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/deelnemers/sponsorlogos

Graag bij tegenprestatie een link naar de sponsortabel: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/sponsoren/sponsortabelLaatste nieuws

1 oktober nieuwe site Alpe d'HuZes

23-09-2018

Vanaf 1 oktober heeft Alpe d’HuZes een compleet nieuwe website. Omdat er aan de website wordt gewerkt, kan het zijn dat deze week niet alle linkjes meer werken. In ieder geval gaan de actiepagina’s vanaf 25 september offline. Dat betekent dat er geen donaties meer gedaan kunnen worden.

Lees verder

In memoriam: Frank Speets

21-09-2018

De dood wachtte om de hoek, maar Frank Speets hield hoop. Tot 19 september 2018. Frank is deze dag op 23-jarige leeftijd overleden aan kanker.

Lees verder

Spannend! Wat wordt het eindbedrag?

11-08-2018

Op 7 juni onthulden we een geweldig tussentijds bedrag van 11,2 miljoen euro. Zondag 30 september wordt de definitieve opbrengst van Alpe d’HuZes 2018 bekend gemaakt.

Lees verder

Onze sponsors