search

Sponsorlogo’s uiterlijk zondag 11 februari aanleveren

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

Tot zondagavond 11 februari 24.00 uur kun je de sponsorlogo’s voor je koersshirt aanleveren. Maar wacht niet tot het laatste moment.

Jouw sponsoren krijgen als tegenprestatie een logo op de rug van jouw koerskleding voor Alpe d’HuZes 2018. Dat betekent dat je een eigen, gepersonaliseerd koersshirt (per team) ontvangt! Zorg dat de sponsorlogo’s op tijd zijn aangeleverd bij Forte Sportswear. Dat kan vanaf nu heel handig via een sponsorlogoformulier.

Het sponsorformulier heeft meerdere voordelen: naast dat je dan geen gegevens vergeet in te vullen, worden je logo’s direct gecheckt. Logo’s die niet de juiste extensie hebben kunnen niet worden geüpload.

Lees alle informatie over het aanleveren van de logo’s: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/deelnemers/sponsorlogos

Graag bij tegenprestatie een link naar de sponsortabel: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/sponsoren/sponsortabelLaatste nieuws

Doorkomsttijden opnieuw opgebouwd

20-06-2018

De tijden zijn opnieuw opgebouwd met de ruwe data en verwerkt de livetijden van deelnemers in de app en op de website. De live-tijden blijven tot april 2019 online beschikbaar.

Lees verder

13 onderzoekers aan de slag met geld van Alpe d’HuZes

15-06-2018

Vorige week vond de dertiende editie van Alpe d’HuZes plaats, waarbij deelnemers 1 tot 6 keer de legendarische Alpe d’Huez op lopen of fietsen. In 2018 heeft het evenement een miljoen euro meer opgehaald dan het jaar ervoor: 11 miljoen euro. Ook dat geld zal de komende tijd worden toegekend aan nieuwe onderzoeken om te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is.

Lees verder

Nagenieten Alpe d’HuZes 2018

08-06-2018

Ook zo genoten van de koersdagen Alpe d’HuZes? Wij vonden het een geweldige editie met een fantastisch voorlopig eindbedrag van 11,2 miljoen euro. Wil je nagenieten van de verhalen, foto’s en filmpjes?

Lees verder

Onze sponsors