search

Sponsorlogo’s uiterlijk zondag 11 februari aanleveren

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
3004137
Gedoneerd

Tot zondagavond 11 februari 24.00 uur kun je de sponsorlogo’s voor je koersshirt aanleveren. Maar wacht niet tot het laatste moment.

Jouw sponsoren krijgen als tegenprestatie een logo op de rug van jouw koerskleding voor Alpe d’HuZes 2018. Dat betekent dat je een eigen, gepersonaliseerd koersshirt (per team) ontvangt! Zorg dat de sponsorlogo’s op tijd zijn aangeleverd bij Forte Sportswear. Dat kan vanaf nu heel handig via een sponsorlogoformulier.

Het sponsorformulier heeft meerdere voordelen: naast dat je dan geen gegevens vergeet in te vullen, worden je logo’s direct gecheckt. Logo’s die niet de juiste extensie hebben kunnen niet worden geüpload.

Lees alle informatie over het aanleveren van de logo’s: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/deelnemers/sponsorlogos

Graag bij tegenprestatie een link naar de sponsortabel: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/sponsoren/sponsortabelLaatste nieuws

Win kaarten ‘Masterclass Geluk’ van Guido Weijers

15-02-2018

Win kaarten ‘Masterclass Geluk’ van Guido Weijers Wanneer je je vóór 1 maart inschrijft voor Alpe d’HuZes 2018, maak je kans op twee toegangskaarten voor de ‘Masterclass Geluk’ van Guido Weijers. Deze vindt plaats op diverse plaatsen in Nederland in maart, april en mei 2018. Wij kunnen 5 compleet ingeschreven deelnemers gelukkig maken met kaarten voor deze inspirerende theatershow. Je hoeft je alleen maar in te schrijven voor Alpe d'HuZes 2018.

Lees verder

Bijzonder: “Wat daarna komt, zien we dan wel”

15-02-2018

Een week voor de negenjarige Luna overleed, schreef vader Jurgen van Riel zich in voor Alpe d’HuZes 2018. “Papa, je moet niet twee maar drie keer die berg op”, zei Luna toen ze met haar vader het plan smeedde.

Lees verder

Tweede Alpe d'Huzes-dag 10 maart 2018

09-02-2018

Voel de saamhorigheid die iedere deelnemer tijdens de koersweek ervaart! Meld je aan voor de Alpe d’HuZes-dag, bij Expo in Hoevelaken. Het programma in het kort: drie workshops, een plenaire bijeenkomst vanaf 12.00 uur, een informatiemarkt, een deelnemersmarkt en de Alpe d’HuZes-winkel.

Lees verder

Onze sponsors