search

Sponsorlogo’s uiterlijk zondag 11 februari aanleveren

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
?
Gedoneerd

Tot zondagavond 11 februari 24.00 uur kun je de sponsorlogo’s voor je koersshirt aanleveren. Maar wacht niet tot het laatste moment.

Jouw sponsoren krijgen als tegenprestatie een logo op de rug van jouw koerskleding voor Alpe d’HuZes 2018. Dat betekent dat je een eigen, gepersonaliseerd koersshirt (per team) ontvangt! Zorg dat de sponsorlogo’s op tijd zijn aangeleverd bij Forte Sportswear. Dat kan vanaf nu heel handig via een sponsorlogoformulier.

Het sponsorformulier heeft meerdere voordelen: naast dat je dan geen gegevens vergeet in te vullen, worden je logo’s direct gecheckt. Logo’s die niet de juiste extensie hebben kunnen niet worden geüpload.

Lees alle informatie over het aanleveren van de logo’s: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/deelnemers/sponsorlogos

Graag bij tegenprestatie een link naar de sponsortabel: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/sponsoren/sponsortabelLaatste nieuws

Oproep bij Evers Staat Op

16-05-2018

Zojuist waren we bij Evers Staat Op op Radio 538! We zijn nog op zoek naar de volgende goederen.

Lees verder

Het aftellen is begonnen!

13-05-2018

Zondag 6 mei was de Kick-off van Alpe d’HuZes 2018. De Kick-off vond plaats in het altijd gastvrije Papendal. Koerskleding kon worden opgehaald, het was druk in de Alpe d’HuZes-winkel en de vele vaste vrijwilligers van Alpe d’HuZes voorzagen de deelnemers van de laatste informatie

Lees verder

Alpe d’HuZes-app is onmisbaar tijdens de koersweek 2018

06-05-2018

Met het koersboekje én de Alpe d’HuZes-app hoef je niets te missen in de koersweek. Alle informatie en het weekprogramma heb je dan altijd bij de hand of op je smart phone of in print versie!

Lees verder

Onze sponsors