search

Test je klimbenen tijdens fietsfestival Holland Classic

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

Fietsende deelnemers kunnen op zondag 6 mei, direct na de kick-off van Alpe d’HuZes, deelnemen aan de Holland Classic op Papendal. Een mooie gelegenheid om samen met andere deelnemers of je eigen teamgenoten de klimbenen te testen op de Posbank bij Arnhem.

Jaarlijks organiseert de NTFU de Holland Classic. Dit jaar valt het evenement samen met de kick-off van Alpe d’HuZes. Bijzonder is dat de NTFU een deel van het inschrijfgeld voor de Holland Classic doneert aan Alpe d’HuZes en zo dus bijdraagt aan een wereld zonder kanker. Hoe geweldig is dat!

Samen starten
Er is een gezamenlijke Alpe d’HuZes-start: één startschot, speciaal voor alle Alpe d’HuZes-deelnemers, om 14 uur. Dat is ruim na de plenaire kick-off, dus je hebt nog genoeg tijd om je om te kleden, je fiets te prepareren en je in te schrijven.
De route is een lus van 60 kilometer over de Posbank, met flink wat hoogtemeters. Je kunt ook een rondrit van 60 km door de Betuwe maken. De finish is om 20 uur. Beide routes zijn uitgepijld.

Inschrijven met actiecode HC18Ad6
Schrijf je in voor de Holland Classic en gebruik de speciale actiecode HC18Ad6. Deelname kost 17 euro voor NTFU-leden en 20 euro voor niet-leden. Van elke deelnemer die meedoet, doneert de NTFU 5 euro aan Alpe d’HuZes. Als Alpe d’HuZes-deelnemer krijg je ook nog een korting van 1 euro.

Fiets goed afgesteld?
Tijdens de kick-off en op het festivalterrein van Holland Classic is Alpe d’HuZes-sponsor BikeTotaal aanwezig. Mocht vooraf of tijdens de rit blijken dat je fiets toch niet helemaal goed is afgesteld, dan kun je dit ter plekke laten herstellen.

Framed Festival
Met je deelname aan de Holland Classic heb je ook toegang tot de spectaculaire UCI World Cup BMX en kun je na afloop van de rit heerlijk chillen en nagenieten van optredende artiesten en verschillende hapjes bij de foodtrucks bij het Framed Festival. Je fiets kun je stallen in de bewaakte fietsenstalling. Natuurlijk is ook de verzorging tijdens je rit goed geregeld: bidons kun je vullen en een energiereep en banaan voor onderweg pak je voor vertrek mee.

Familie en vrienden ook welkom
Niet-fietsende vrienden en familieleden die meekomen naar onze kick-off zijn ook welkom op het Framed Festival. Zij betalen een aangepast tarief en kunnen op het festivalterrein lekker genieten van de BMX-finales en het foodfestival. Kinderen tot 1,40 m betalen slechts 2,50 euro.

Voorpret
Op de site van Holland Classic lees je meer over de tocht en krijg je een impressie van het fietsfestival. Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes, leuke winacties en alvast voorpret hebben, laat dat dan weten via het Facebook-event.

Laatste nieuws

Spannend! Wat wordt het eindbedrag?

11-08-2018

Op 7 juni onthulden we een geweldig tussentijds bedrag van 11,2 miljoen euro. Zondag 30 september wordt de definitieve opbrengst van Alpe d’HuZes 2018 bekend gemaakt.

Lees verder

Doorkomsttijden opnieuw opgebouwd

20-06-2018

De tijden zijn opnieuw opgebouwd met de ruwe data en verwerkt de livetijden van deelnemers in de app en op de website. De live-tijden blijven tot april 2019 online beschikbaar.

Lees verder

13 onderzoekers aan de slag met geld van Alpe d’HuZes

15-06-2018

Vorige week vond de dertiende editie van Alpe d’HuZes plaats, waarbij deelnemers 1 tot 6 keer de legendarische Alpe d’Huez op lopen of fietsen. In 2018 heeft het evenement een miljoen euro meer opgehaald dan het jaar ervoor: 11 miljoen euro. Ook dat geld zal de komende tijd worden toegekend aan nieuwe onderzoeken om te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is.

Lees verder

Onze sponsors