search

Test je klimbenen tijdens fietsfestival Holland Classic

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
5518819
Gedoneerd

Fietsende deelnemers kunnen op zondag 6 mei, direct na de kick-off van Alpe d’HuZes, deelnemen aan de Holland Classic op Papendal. Een mooie gelegenheid om samen met andere deelnemers of je eigen teamgenoten de klimbenen te testen op de Posbank bij Arnhem.

Jaarlijks organiseert de NTFU de Holland Classic. Dit jaar valt het evenement samen met de kick-off van Alpe d’HuZes. Bijzonder is dat de NTFU een deel van het inschrijfgeld voor de Holland Classic doneert aan Alpe d’HuZes en zo dus bijdraagt aan een wereld zonder kanker. Hoe geweldig is dat!

Samen starten
Er is een gezamenlijke Alpe d’HuZes-start: één startschot, speciaal voor alle Alpe d’HuZes-deelnemers, om 14 uur. Dat is ruim na de plenaire kick-off, dus je hebt nog genoeg tijd om je om te kleden, je fiets te prepareren en je in te schrijven.
De route is een lus van 60 kilometer over de Posbank, met flink wat hoogtemeters. Je kunt ook een rondrit van 60 km door de Betuwe maken. De finish is om 20 uur. Beide routes zijn uitgepijld.

Inschrijven met actiecode HC18Ad6
Schrijf je in voor de Holland Classic en gebruik de speciale actiecode HC18Ad6. Deelname kost 17 euro voor NTFU-leden en 20 euro voor niet-leden. Van elke deelnemer die meedoet, doneert de NTFU 5 euro aan Alpe d’HuZes. Als Alpe d’HuZes-deelnemer krijg je ook nog een korting van 1 euro.

Fiets goed afgesteld?
Tijdens de kick-off en op het festivalterrein van Holland Classic is Alpe d’HuZes-sponsor BikeTotaal aanwezig. Mocht vooraf of tijdens de rit blijken dat je fiets toch niet helemaal goed is afgesteld, dan kun je dit ter plekke laten herstellen.

Framed Festival
Met je deelname aan de Holland Classic heb je ook toegang tot de spectaculaire UCI World Cup BMX en kun je na afloop van de rit heerlijk chillen en nagenieten van optredende artiesten en verschillende hapjes bij de foodtrucks bij het Framed Festival. Je fiets kun je stallen in de bewaakte fietsenstalling. Natuurlijk is ook de verzorging tijdens je rit goed geregeld: bidons kun je vullen en een energiereep en banaan voor onderweg pak je voor vertrek mee.

Familie en vrienden ook welkom
Niet-fietsende vrienden en familieleden die meekomen naar onze kick-off zijn ook welkom op het Framed Festival. Zij betalen een aangepast tarief en kunnen op het festivalterrein lekker genieten van de BMX-finales en het foodfestival. Kinderen tot 1,40 m betalen slechts 2,50 euro.

Voorpret
Op de site van Holland Classic lees je meer over de tocht en krijg je een impressie van het fietsfestival. Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes, leuke winacties en alvast voorpret hebben, laat dat dan weten via het Facebook-event.

Laatste nieuws

Milieusticker nodig in Frankrijk, levertermijn van 4 tot 6 weken!

17-04-2018

Houd rekening met een milieusticker op je auto wanneer je naar de Alpe d’Huez afreist.

Lees verder

Catering tijdens Alpe d’HuZes: maaltijden bestellen t/m 7 mei

03-04-2016

Tijdens de koersweek van Alpe d’HuZes 2018 kun je ontbijten, lunchen en dineren in de grote Alpe d'HuZes-tent op het finishplein. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel je maaltijden vooraf. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor alle supporters en vrijwilligers: iedereen is van harte welkom. De tent is open vanaf zaterdagmiddag (17.30 uur) t/m vrijdagavond en je kunt er gedurende de hele dag (tot 23.00 uur) ook terecht voor een hapje en een drankje.

Lees verder

Zondag 6 mei: kick-off Alpe d'HuZes (en fietsfestival Holland Classic)

03-04-2018

Op zondag 6 mei is de officiële kick-off van Alpe d'HuZes 2018! Dan tellen deelnemers en vrijwilligers samen af in aanloop naar de dertiende editie van ons mooie evenement. Fijn dat we alweer voor de achtste keer op rij te gast zijn op Sportcentrum Papendal. (Aansluitend kun je je klimbenen testen tijdens fietsfestival Holland Classic.)

Lees verder

Onze sponsors