search

Thuisblijvers kunnen Alpe d’HuZes live volgen

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

Thuisblijvers kunnen Alpe d’HuZes live volgen

Het thuisfront kan Alpe d’HuZes op afstand meebeleven. Via website, social media, radio en tv wordt er veelvuldig verslag gedaan van Alpe d’HuZes.

>> de Alpe d’HuZes-app (te downloaden via App Store en Play Store): hiermee kun je je individuele deelnemers en de Radio en TV uitzendingen van RTV Alpe d’HuZes volgen.

>> het online Alpe d’HuZes Magazine, van dinsdag tot en met vrijdag! Elke ochtend verschijnt het magazine op de website en via social media.

>> de live-stream op onze site (rode button): via webcams zijn alle kanjers te volgen en hier vind je ook de actuele doorkomsttijden per startnummer.

>> Radio Alpe d’HuZes (107.6 FM), de lokale radiozender op de berg. Persoonlijke boodschappen of verzoeknummers: mail naar radio@alpe-dhuzes.nl  of app naar +31 6 51 79 91 91.

>> NPO Radio 5 met Bart Kranenbarg en Henkjan Smit zendt elke dag live vanaf de berg uit tussen 16 tot 18 uur.

>> Op donderdag de rechtstreekse tv-uitzending – van 7 tot 17 uur – door RTV Utrecht, Omroep Brabant, Omroep West, Omroep Gelderland, Omroep Zeeland, Omroep Noord-Holland,  RTV Drenthe en RTV Oost. Ook NPO Nieuws neemt de uitzending over. 
Bekijk hier de promo. 

>> De hele donderdag liveblog op NU.nl

>> SBS Hart van Nederland doet ook verslag.

 

 

 

Laatste nieuws

13 onderzoekers aan de slag met geld van Alpe d’HuZes

15-06-2018

Vorige week vond de dertiende editie van Alpe d’HuZes plaats, waarbij deelnemers 1 tot 6 keer de legendarische Alpe d’Huez op lopen of fietsen. In 2018 heeft het evenement een miljoen euro meer opgehaald dan het jaar ervoor: 11 miljoen euro. Ook dat geld zal de komende tijd worden toegekend aan nieuwe onderzoeken om te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is.

Lees verder

Nagenieten Alpe d’HuZes 2018

08-06-2018

Ook zo genoten van de koersdagen Alpe d’HuZes? Wij vonden het een geweldige editie met een fantastisch voorlopig eindbedrag van 11,2 miljoen euro. Wil je nagenieten van de verhalen, foto’s en filmpjes?

Lees verder

Persbericht - Opbrengst Alpe d’HuZes: 11 miljoen voor kankeronderzoek

07-06-2018

11.230.804.79 euro voor de strijd tegen kanker. Dit is het voorlopige eindbedrag van de dertiende editie van Alpe d’HuZes, bijna een miljoen meer dan vorig jaar. Het was een natte tocht voor veel deelnemers, maar noodweer zoals vorig jaar is uitgebleven. In totaal beklommen ruim 4500 deelnemers lopend of fietsend de legendarische Alpe d’Huez.

Lees verder

Onze sponsors