search

Thuisblijvers kunnen Alpe d’HuZes live volgen

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

Thuisblijvers kunnen Alpe d’HuZes live volgen

Het thuisfront kan Alpe d’HuZes op afstand meebeleven. Via website, social media, radio en tv wordt er veelvuldig verslag gedaan van Alpe d’HuZes.

>> de Alpe d’HuZes-app (te downloaden via App Store en Play Store): hiermee kun je je individuele deelnemers en de Radio en TV uitzendingen van RTV Alpe d’HuZes volgen.

>> het online Alpe d’HuZes Magazine, van dinsdag tot en met vrijdag! Elke ochtend verschijnt het magazine op de website en via social media.

>> de live-stream op onze site (rode button): via webcams zijn alle kanjers te volgen en hier vind je ook de actuele doorkomsttijden per startnummer.

>> Radio Alpe d’HuZes (107.6 FM), de lokale radiozender op de berg. Persoonlijke boodschappen of verzoeknummers: mail naar radio@alpe-dhuzes.nl  of app naar +31 6 51 79 91 91.

>> NPO Radio 5 met Bart Kranenbarg en Henkjan Smit zendt elke dag live vanaf de berg uit tussen 16 tot 18 uur.

>> Op donderdag de rechtstreekse tv-uitzending – van 7 tot 17 uur – door RTV Utrecht, Omroep Brabant, Omroep West, Omroep Gelderland, Omroep Zeeland, Omroep Noord-Holland,  RTV Drenthe en RTV Oost. Ook NPO Nieuws neemt de uitzending over. 
Bekijk hier de promo. 

>> De hele donderdag liveblog op NU.nl

>> SBS Hart van Nederland doet ook verslag.

 

 

 

Laatste nieuws

Spannend! Wat wordt het eindbedrag?

11-08-2018

Op 7 juni onthulden we een geweldig tussentijds bedrag van 11,2 miljoen euro. Zondag 30 september wordt de definitieve opbrengst van Alpe d’HuZes 2018 bekend gemaakt.

Lees verder

Doorkomsttijden opnieuw opgebouwd

20-06-2018

De tijden zijn opnieuw opgebouwd met de ruwe data en verwerkt de livetijden van deelnemers in de app en op de website. De live-tijden blijven tot april 2019 online beschikbaar.

Lees verder

13 onderzoekers aan de slag met geld van Alpe d’HuZes

15-06-2018

Vorige week vond de dertiende editie van Alpe d’HuZes plaats, waarbij deelnemers 1 tot 6 keer de legendarische Alpe d’Huez op lopen of fietsen. In 2018 heeft het evenement een miljoen euro meer opgehaald dan het jaar ervoor: 11 miljoen euro. Ook dat geld zal de komende tijd worden toegekend aan nieuwe onderzoeken om te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is.

Lees verder

Onze sponsors