search

Tweede Alpe d'Huzes-dag 10 maart 2018

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
5518819
Gedoneerd

Tweede Alpe d’HuZes-dag

Graag zien we jou zaterdag 10 maart, op onze tweede Alpe d’HuZes-dag. Vanaf 9.30 uur ben je welkom bij Expo Hoevelaken.

Ontmoet Alpe d'HuZessers uit jouw regio en deel herinneringen. Deze dag is er voor (oud-)deelnemers, vrijwilligers, partners, kinderen, kortom: voor iedereen die wil dat niemand meer doodgaat aan kanker.

Schrijf je voor 1 maart in via Eventbrite. Graag je aanmeldticket geprint of op je smartphone meebrengen.
 

Wat kun je verwachten?

Saamhorigheid
Deze dag wordt motiverend en informatief. Je voelt en proeft alvast de saamhorigheid en de aandacht voor elkaar die iedereen tijdens de koersweek in Frankrijk ervaart. Ga daarom sowieso naar de plenaire bijeenkomst om 12 uur.

Infomarkt, Alpe d’HuZes-winkel
Stel al je praktische vragen op de informatiemarkt: Hoe kun je je het best voorbereiden qua training, voeding, kleding, materiaal of vervoer op de berg? Welke zaken moet je nog regelen nu je bent ingeschreven?

Ga even shoppen in de winkel met Alpe d’HuZes-spullen (waar je natuurlijk met pin kunt betalen) of op de deelnemersmarkt en ontmoet Alpe d’HuZessers uit het hele land. Bij het cateringplein is een drankje en hapje te koop.

Workshops
Er zijn weer drie workshops:

  • Storytelling: Hoe vertel je kort jouw verhaal zodat mensen je steunen
  • Sponsorwerving: Hoe vind je sponsors en wat zijn ideeën voor acties 
  • Training: Van alles over loop- en fietstrainingen, en over eten en drinken

Laat ons weten dat je komt: meld je aan voor deze dag en voor de workshop die je wilt volgen. Schrijf je hiervoor in!

Fiets en schoenen Alpe-proof?
Half maart kan er volop worden getraind. Maar is jouw fiets goed afgesteld en zijn jouw loopschoenen geschikt? Mocht je nog vragen hebben over het aantal tandjes op je voor- en achterblad of wat de meest geschikte hardloopschoenen zijn, neem dan je fiets en schoenen mee. Ervaren deelnemers checken jouw materiaal.

Plenaire bijeenkomst
Van 12.00 tot ca 13.00 uur is er een plenaire sessie, waarbij we uitgebreid de tijd nemen voor de kracht van herinneringen. Daar gaat het om wat jou en ons allemaal beweegt om mee te doen aan Alpe d’HuZes. Maarten Peters begeleidt deze bijeenkomst met zijn muziek, speciaal geschreven voor Alpe d'HuZes. Tussen 12.00 en 13.00 uur zijn de winkel en informatiemarkt gesloten. Na afloop kun je nog tot 14.30 uur je vragen stellen bij de vrijwilligersteams op de informatiemarkt of de winkel bezoeken. 

Deelnemersmarkt 
Op de deelnemersmark kun jij als deelnemer/team je eigen spulletjes verkopen om zo sponsorinkomsten te genereren voor ons gezamenlijke doel: niemand meer dood aan kanker.

Voor deze markt gelden de volgende regels:

  • De opbrengst komt ten goede aan Alpe d’HuZes.
  • Er worden geen waren verkocht die bij wet verboden zijn.
  • Er worden geen 18+-artikelen, etenswaren, drank, levende have of producten uit het assortiment van de Alpe d’HuZes-winkel verkocht.

Interesse? Meld je aan bij evenementen@alpe-dhuzes.nl - onder vermelding van ‘Marktkraam’. Wees snel, want het aantal plekken is beperkt!

Inschrijven
Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten! Graag tot 10 maart. Schrijf je voor 1 maart in.

Sportieve groet namens alle vrijwilligers die Alpe d’HuZes mogelijk maken.

PS: 
Heb je een vraag over deze Alpe d’HuZes-dag? Wil je een tafel op de deelnemersmarkt? Mail met evenementen@alpe-dhuzes.nl.

Laatste nieuws

Milieusticker nodig in Frankrijk, levertermijn van 4 tot 6 weken!

17-04-2018

Houd rekening met een milieusticker op je auto wanneer je naar de Alpe d’Huez afreist.

Lees verder

Catering tijdens Alpe d’HuZes: maaltijden bestellen t/m 7 mei

03-04-2016

Tijdens de koersweek van Alpe d’HuZes 2018 kun je ontbijten, lunchen en dineren in de grote Alpe d'HuZes-tent op het finishplein. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel je maaltijden vooraf. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor alle supporters en vrijwilligers: iedereen is van harte welkom. De tent is open vanaf zaterdagmiddag (17.30 uur) t/m vrijdagavond en je kunt er gedurende de hele dag (tot 23.00 uur) ook terecht voor een hapje en een drankje.

Lees verder

Zondag 6 mei: kick-off Alpe d'HuZes (en fietsfestival Holland Classic)

03-04-2018

Op zondag 6 mei is de officiële kick-off van Alpe d'HuZes 2018! Dan tellen deelnemers en vrijwilligers samen af in aanloop naar de dertiende editie van ons mooie evenement. Fijn dat we alweer voor de achtste keer op rij te gast zijn op Sportcentrum Papendal. (Aansluitend kun je je klimbenen testen tijdens fietsfestival Holland Classic.)

Lees verder

Onze sponsors