search

Vroege vogelactie groot succes

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

Vroege vogelactie groot succes

Maar liefst 150 teams / deelnemers doen mee met de Vroege vogelactie van Forte. Het zijn er zoveel dat Forte iets meer tijd nodig heeft om de shirts te ontwerpen. Alle deelnemende teams/ deelnemers krijgen deze week hun ontwerp toegestuurd om te controleren.

De Vroege vogelactie liep tot 28 januari. Leverde je als team of individuele deelnemer voor die datum alle logo’s voor je koersshirt aan dan ontving je een opgemaakt shirt om te beoordelen. De volgende deadline is 11 februari voor alle teams en individuele deelnemers om de sponsorlogo’s aan te leveren.

Laatste nieuws

Doorkomsttijden opnieuw opgebouwd

20-06-2018

De tijden zijn opnieuw opgebouwd met de ruwe data en verwerkt de livetijden van deelnemers in de app en op de website. De live-tijden blijven tot april 2019 online beschikbaar.

Lees verder

13 onderzoekers aan de slag met geld van Alpe d’HuZes

15-06-2018

Vorige week vond de dertiende editie van Alpe d’HuZes plaats, waarbij deelnemers 1 tot 6 keer de legendarische Alpe d’Huez op lopen of fietsen. In 2018 heeft het evenement een miljoen euro meer opgehaald dan het jaar ervoor: 11 miljoen euro. Ook dat geld zal de komende tijd worden toegekend aan nieuwe onderzoeken om te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is.

Lees verder

Nagenieten Alpe d’HuZes 2018

08-06-2018

Ook zo genoten van de koersdagen Alpe d’HuZes? Wij vonden het een geweldige editie met een fantastisch voorlopig eindbedrag van 11,2 miljoen euro. Wil je nagenieten van de verhalen, foto’s en filmpjes?

Lees verder

Onze sponsors