search

Vroege vogelactie groot succes

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
3004137
Gedoneerd

Vroege vogelactie groot succes

Maar liefst 150 teams / deelnemers doen mee met de Vroege vogelactie van Forte. Het zijn er zoveel dat Forte iets meer tijd nodig heeft om de shirts te ontwerpen. Alle deelnemende teams/ deelnemers krijgen deze week hun ontwerp toegestuurd om te controleren.

De Vroege vogelactie liep tot 28 januari. Leverde je als team of individuele deelnemer voor die datum alle logo’s voor je koersshirt aan dan ontving je een opgemaakt shirt om te beoordelen. De volgende deadline is 11 februari voor alle teams en individuele deelnemers om de sponsorlogo’s aan te leveren.

Laatste nieuws

Win kaarten ‘Masterclass Geluk’ van Guido Weijers

15-02-2018

Win kaarten ‘Masterclass Geluk’ van Guido Weijers Wanneer je je vóór 1 maart inschrijft voor Alpe d’HuZes 2018, maak je kans op twee toegangskaarten voor de ‘Masterclass Geluk’ van Guido Weijers. Deze vindt plaats op diverse plaatsen in Nederland in maart, april en mei 2018. Wij kunnen 5 compleet ingeschreven deelnemers gelukkig maken met kaarten voor deze inspirerende theatershow. Je hoeft je alleen maar in te schrijven voor Alpe d'HuZes 2018.

Lees verder

Bijzonder: “Wat daarna komt, zien we dan wel”

15-02-2018

Een week voor de negenjarige Luna overleed, schreef vader Jurgen van Riel zich in voor Alpe d’HuZes 2018. “Papa, je moet niet twee maar drie keer die berg op”, zei Luna toen ze met haar vader het plan smeedde.

Lees verder

Tweede Alpe d'Huzes-dag 10 maart 2018

09-02-2018

Voel de saamhorigheid die iedere deelnemer tijdens de koersweek ervaart! Meld je aan voor de Alpe d’HuZes-dag, bij Expo in Hoevelaken. Het programma in het kort: drie workshops, een plenaire bijeenkomst vanaf 12.00 uur, een informatiemarkt, een deelnemersmarkt en de Alpe d’HuZes-winkel.

Lees verder

Onze sponsors