search

Vroege vogelactie groot succes

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
?
Gedoneerd

Vroege vogelactie groot succes

Maar liefst 150 teams / deelnemers doen mee met de Vroege vogelactie van Forte. Het zijn er zoveel dat Forte iets meer tijd nodig heeft om de shirts te ontwerpen. Alle deelnemende teams/ deelnemers krijgen deze week hun ontwerp toegestuurd om te controleren.

De Vroege vogelactie liep tot 28 januari. Leverde je als team of individuele deelnemer voor die datum alle logo’s voor je koersshirt aan dan ontving je een opgemaakt shirt om te beoordelen. De volgende deadline is 11 februari voor alle teams en individuele deelnemers om de sponsorlogo’s aan te leveren.

Laatste nieuws

Oproep bij Evers Staat Op

16-05-2018

Zojuist waren we bij Evers Staat Op op Radio 538! We zijn nog op zoek naar de volgende goederen.

Lees verder

Het aftellen is begonnen!

13-05-2018

Zondag 6 mei was de Kick-off van Alpe d’HuZes 2018. De Kick-off vond plaats in het altijd gastvrije Papendal. Koerskleding kon worden opgehaald, het was druk in de Alpe d’HuZes-winkel en de vele vaste vrijwilligers van Alpe d’HuZes voorzagen de deelnemers van de laatste informatie

Lees verder

Alpe d’HuZes-app is onmisbaar tijdens de koersweek 2018

06-05-2018

Met het koersboekje én de Alpe d’HuZes-app hoef je niets te missen in de koersweek. Alle informatie en het weekprogramma heb je dan altijd bij de hand of op je smart phone of in print versie!

Lees verder

Onze sponsors