search

Vroege Vogels-actie sponsorlogo’s

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
5518819
Gedoneerd

Vroege Vogels-actie sponsorlogo’s

Heb jij al je sponsoren voor je koersshirt al binnen? Dan kun je meedoen met de Vroeg Vogel-actie sponsorlogo’s. Deelnemers die uiterlijk zondag 28 januari 2018 (24.00 uur) alle sponsorlogo’s die ze hebben verzameld correct hebben aangeleverd, kunnen meedoen met deze Vroege Vogel-actie.


Je hebt dan drie voordelen:

Voordeel 1: je ontvangt vooraf de lay-out van het shirt met de desbetreffende logo’s;
Voordeel 2: je hebt invloed op de plek van de logo's op de achterzijde van het shirt;
Voordeel 3: je hebt invloed op de grootte van de logo's (maximaal 10 x 15 cm).

Wil je hier gebruik van maken? Lever dan je logo’s uiterlijk 28 januari 2018 aan via het sponsorlogoformulier van Forte Sportswear. Gebruik uitsluitend vectorbestanden (dus EPS, AI of PDF). Lees hier de overige voorwaarden van de Vroege Vogel-actie.

Ben je geen Vroege Vogel, maar heb je wel geweldige sponsoren, lever dan uiterlijk 11 februari (24.00 uur) je logo’s aan via dit sponsorlogoformulier. Je krijgt dan ook een prachtig koersshirt.

Laatste nieuws

Milieusticker nodig in Frankrijk, levertermijn van 4 tot 6 weken!

17-04-2018

Houd rekening met een milieusticker op je auto wanneer je naar de Alpe d’Huez afreist.

Lees verder

Catering tijdens Alpe d’HuZes: maaltijden bestellen t/m 7 mei

03-04-2016

Tijdens de koersweek van Alpe d’HuZes 2018 kun je ontbijten, lunchen en dineren in de grote Alpe d'HuZes-tent op het finishplein. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel je maaltijden vooraf. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor alle supporters en vrijwilligers: iedereen is van harte welkom. De tent is open vanaf zaterdagmiddag (17.30 uur) t/m vrijdagavond en je kunt er gedurende de hele dag (tot 23.00 uur) ook terecht voor een hapje en een drankje.

Lees verder

Zondag 6 mei: kick-off Alpe d'HuZes (en fietsfestival Holland Classic)

03-04-2018

Op zondag 6 mei is de officiële kick-off van Alpe d'HuZes 2018! Dan tellen deelnemers en vrijwilligers samen af in aanloop naar de dertiende editie van ons mooie evenement. Fijn dat we alweer voor de achtste keer op rij te gast zijn op Sportcentrum Papendal. (Aansluitend kun je je klimbenen testen tijdens fietsfestival Holland Classic.)

Lees verder

Onze sponsors