search

Sponsorverhalen

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
5518819
Gedoneerd

NBC Congrescentrum: “We vinden het belangrijk om een steentje bij te dragen”

Alpe d’HuZes is uitgegroeid tot een grote organisatie die niet meer weg te denken is uit de Nederlandse maatschappij. Om te kunnen bestaan, heeft een 100% vrijwilligersorganisatie zoals Alpe d’HuZes ondersteuning nodig. Niet alleen financieel, maar ook op facilitair gebied. Daarom zijn inmiddels al vele bedrijven partner geworden van Alpe d’HuZes; allemaal met hetzelfde doel: een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. In dit artikel vertellen we over een relatief nieuwe sponsor van Alpe d’HuZes: het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Sinds 6 december 2016 is het NBC Congrescentrum partner van Alpe d’HuZes. De komende drie jaar bieden zij Alpe d’HuZes de mogelijkheid om gebruik te maken van hun faciliteiten en geven zij ondersteuning bij het organiseren van evenementen. Dit is ook de specialiteit van het NBC. Van iedere bijeenkomst weten zij een succes te maken. Dit valt of staat met een goede voorbereiding. “Een goede voorbereiding is voor ons erg belangrijk. In het voortraject begint voor ons het evenement als het ware al en denken we proactief mee met onze opdrachtgevers. Dit zorgt ervoor dat evenementen soepel verlopen”, stelt Justin van Hooijdonk, directeur van het NBC Congrescentrum.

Familiebedrijf

“We zijn een familiebedrijf en gastvrijheid zit bij ons in het DNA” aldus Van Hooijdonk. “Net als bij Alpe d’HuZes maken bij ons de mensen het verschil. Onze aanpak is persoonlijk en we zijn ervan overtuigd dat je samen het meest kunt bereiken. Dit zijn kernwaarden die we herkennen bij de organisatie en deelnemers van Alpe d’HuZes.”

Kanker raakt ons ook

De reden waarom het NBC Congrescentrum Alpe d’HuZes steunt, is simpel. “Kanker is een ziekte die ons allemaal wel ergens raakt. Iedereen heeft er wel een keer mee te maken gehad, in welke vorm dan ook. Alpe d’HuZes is daarom ook echt een doel waar iedereen begrip voor kan opbrengen en daarom vinden wij het belangrijk om daar een steentje aan bij te dragen.”

Ooit een eigen team

NBC Congrescentrum heeft zelf nog niet meegedaan aan Alpe d’HuZes, maar daar gaat ooit zeker verandering in komen. “Het komende jaar willen we ons eerst richten op de evenementen in voorbereiding op de koersweek. Het doel is wel om ooit zelf met een team mee te doen en zo vaak mogelijk de Alpe d’HuZes te beklimmen in de strijd tegen kanker.”

Op 19 november 2017 vindt de eerste Alpe d’HuZes-deelnemersdag plaats in het NBC Congrescentrum.

Feiten NBC Congrescentrum

- Opgericht in 1992 door de familie Van Hooijdonk.

- 6000 m² gastvrijheid verdeeld over 2 hallen en 35 zalen.

- Er staan meer dan 100 medewerkers voor de gasten klaar.

- De jongste medewerker is 15 jaar en de oudste is 80 jaar.

- Jaarlijks ontvangt het NBC circa 300.000 gasten tijdens zo’n 1500 verschillende evenementen.

- Per jaar serveert het NBC bijna 500.000 kopjes Nespresso-koffie.Laatste nieuws

Milieusticker nodig in Frankrijk, levertermijn van 4 tot 6 weken!

17-04-2018

Houd rekening met een milieusticker op je auto wanneer je naar de Alpe d’Huez afreist.

Lees verder

Catering tijdens Alpe d’HuZes: maaltijden bestellen t/m 7 mei

03-04-2016

Tijdens de koersweek van Alpe d’HuZes 2018 kun je ontbijten, lunchen en dineren in de grote Alpe d'HuZes-tent op het finishplein. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel je maaltijden vooraf. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor alle supporters en vrijwilligers: iedereen is van harte welkom. De tent is open vanaf zaterdagmiddag (17.30 uur) t/m vrijdagavond en je kunt er gedurende de hele dag (tot 23.00 uur) ook terecht voor een hapje en een drankje.

Lees verder

Zondag 6 mei: kick-off Alpe d'HuZes (en fietsfestival Holland Classic)

03-04-2018

Op zondag 6 mei is de officiële kick-off van Alpe d'HuZes 2018! Dan tellen deelnemers en vrijwilligers samen af in aanloop naar de dertiende editie van ons mooie evenement. Fijn dat we alweer voor de achtste keer op rij te gast zijn op Sportcentrum Papendal. (Aansluitend kun je je klimbenen testen tijdens fietsfestival Holland Classic.)

Lees verder

Onze sponsors