search

Sponsorverhalen

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
502068
Gedoneerd

NBC Congrescentrum: “We vinden het belangrijk om een steentje bij te dragen”

Alpe d’HuZes is uitgegroeid tot een grote organisatie die niet meer weg te denken is uit de Nederlandse maatschappij. Om te kunnen bestaan, heeft een 100% vrijwilligersorganisatie zoals Alpe d’HuZes ondersteuning nodig. Niet alleen financieel, maar ook op facilitair gebied. Daarom zijn inmiddels al vele bedrijven partner geworden van Alpe d’HuZes; allemaal met hetzelfde doel: een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. In dit artikel vertellen we over een relatief nieuwe sponsor van Alpe d’HuZes: het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Sinds 6 december 2016 is het NBC Congrescentrum partner van Alpe d’HuZes. De komende drie jaar bieden zij Alpe d’HuZes de mogelijkheid om gebruik te maken van hun faciliteiten en geven zij ondersteuning bij het organiseren van evenementen. Dit is ook de specialiteit van het NBC. Van iedere bijeenkomst weten zij een succes te maken. Dit valt of staat met een goede voorbereiding. “Een goede voorbereiding is voor ons erg belangrijk. In het voortraject begint voor ons het evenement als het ware al en denken we proactief mee met onze opdrachtgevers. Dit zorgt ervoor dat evenementen soepel verlopen”, stelt Justin van Hooijdonk, directeur van het NBC Congrescentrum.

Familiebedrijf

“We zijn een familiebedrijf en gastvrijheid zit bij ons in het DNA” aldus Van Hooijdonk. “Net als bij Alpe d’HuZes maken bij ons de mensen het verschil. Onze aanpak is persoonlijk en we zijn ervan overtuigd dat je samen het meest kunt bereiken. Dit zijn kernwaarden die we herkennen bij de organisatie en deelnemers van Alpe d’HuZes.”

Kanker raakt ons ook

De reden waarom het NBC Congrescentrum Alpe d’HuZes steunt, is simpel. “Kanker is een ziekte die ons allemaal wel ergens raakt. Iedereen heeft er wel een keer mee te maken gehad, in welke vorm dan ook. Alpe d’HuZes is daarom ook echt een doel waar iedereen begrip voor kan opbrengen en daarom vinden wij het belangrijk om daar een steentje aan bij te dragen.”

Ooit een eigen team

NBC Congrescentrum heeft zelf nog niet meegedaan aan Alpe d’HuZes, maar daar gaat ooit zeker verandering in komen. “Het komende jaar willen we ons eerst richten op de evenementen in voorbereiding op de koersweek. Het doel is wel om ooit zelf met een team mee te doen en zo vaak mogelijk de Alpe d’HuZes te beklimmen in de strijd tegen kanker.”

Op 19 november 2017 vindt de eerste Alpe d’HuZes-deelnemersdag plaats in het NBC Congrescentrum.

Feiten NBC Congrescentrum

- Opgericht in 1992 door de familie Van Hooijdonk.

- 6000 m² gastvrijheid verdeeld over 2 hallen en 35 zalen.

- Er staan meer dan 100 medewerkers voor de gasten klaar.

- De jongste medewerker is 15 jaar en de oudste is 80 jaar.

- Jaarlijks ontvangt het NBC circa 300.000 gasten tijdens zo’n 1500 verschillende evenementen.

- Per jaar serveert het NBC bijna 500.000 kopjes Nespresso-koffie.Laatste nieuws

Win kaarten voor A State Of Trance met Alpe d'HuZes

02-11-2017

Als je je vóór 1 december inschrijft voor Alpe d’HuZes 2018, maak je kans op twee toegangskaarten voor A State of Trance, het wereldwijde elektronische muziekfestival. Dit vindt plaats op zaterdag 17 februari van 22.00 tot 6.00 uur in de Jaarbeurs Utrecht, met onder andere Armin van Buuren.

Lees verder

Definitieve opbrengst Alpe d’HuZes 2017 10,4 miljoen euro

01-10-2017

De definitieve opbrengst van Alpe d’HuZes 2017 is 10.381.912,47 euro. Dit werd bekend gemaakt tijdens de feestelijke cheque-overhandiging van Alpe d’HuZes aan KWF-directeur Michel Rudolphie. Het evenement, waarbij deelnemers 1 tot 6 keer de legendarische Alpe d’Huez op lopen of fietsen om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker, vond dit jaar plaats op 1 juni.

Lees verder

In memoriam: Tom van Thiel

28-09-2017

Tot ons groot verdriet is dinsdag 26 september Tom van Thiel, onze coördinator van het Medisch Team Alpe d'HuZes, plotseling overleden.

Lees verder

Onze sponsors