search

Maatschappelijke stages

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

Maatschappelijke stages

Heb jij van school de opdracht gekregen om een maatschappelijke stage te lopen en wil jij daarbij graag iets betekenen voor een ander? Of ben je onder de 16 jaar en wil je graag vrijwilligerstaken doen tijdens Alpe d'HuZes?
Grijp je kans en meld je aan voor een maatschappelijke stage bij Alpe d’HuZes!
Je kunt ons namelijk helpen met heel veel verschillende dingen. Vind je het leuk om tijdens de koersdag(en) langs het parcours de deelnemers te voorzien van voldoende water en voeding en ze tegelijkertijd aan te moedigen of wil jij liever helpen in de keuken van Alpe d’HuZes? Samen met jou gaan we op zoek naar een bijpassende en uitdagende taak en tijdens het uitvoeren van de taak word je begeleid door onze vaste vrijwilligers! 
Hoe meld je je aan?
Stuur een mailtje naar vrijwilligers@alpe-dhuzes.nl met daarin je naam, geboortedatum, telefoonnummer en woonplaats. Ook voor vragen kun je mailen naar dit e-mailadres.

Laatste nieuws

Doorkomsttijden opnieuw opgebouwd

20-06-2018

De tijden zijn opnieuw opgebouwd met de ruwe data en verwerkt de livetijden van deelnemers in de app en op de website. De live-tijden blijven tot april 2019 online beschikbaar.

Lees verder

13 onderzoekers aan de slag met geld van Alpe d’HuZes

15-06-2018

Vorige week vond de dertiende editie van Alpe d’HuZes plaats, waarbij deelnemers 1 tot 6 keer de legendarische Alpe d’Huez op lopen of fietsen. In 2018 heeft het evenement een miljoen euro meer opgehaald dan het jaar ervoor: 11 miljoen euro. Ook dat geld zal de komende tijd worden toegekend aan nieuwe onderzoeken om te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is.

Lees verder

Nagenieten Alpe d’HuZes 2018

08-06-2018

Ook zo genoten van de koersdagen Alpe d’HuZes? Wij vonden het een geweldige editie met een fantastisch voorlopig eindbedrag van 11,2 miljoen euro. Wil je nagenieten van de verhalen, foto’s en filmpjes?

Lees verder

Onze sponsors