search

Maatschappelijke stages

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

Maatschappelijke stages

Heb jij van school de opdracht gekregen om een maatschappelijke stage te lopen en wil jij daarbij graag iets betekenen voor een ander? Of ben je onder de 16 jaar en wil je graag vrijwilligerstaken doen tijdens Alpe d'HuZes?
Grijp je kans en meld je aan voor een maatschappelijke stage bij Alpe d’HuZes!
Je kunt ons namelijk helpen met heel veel verschillende dingen. Vind je het leuk om tijdens de koersdag(en) langs het parcours de deelnemers te voorzien van voldoende water en voeding en ze tegelijkertijd aan te moedigen of wil jij liever helpen in de keuken van Alpe d’HuZes? Samen met jou gaan we op zoek naar een bijpassende en uitdagende taak en tijdens het uitvoeren van de taak word je begeleid door onze vaste vrijwilligers! 
Hoe meld je je aan?
Stuur een mailtje naar vrijwilligers@alpe-dhuzes.nl met daarin je naam, geboortedatum, telefoonnummer en woonplaats. Ook voor vragen kun je mailen naar dit e-mailadres.

Laatste nieuws

1 oktober nieuwe site Alpe d'HuZes

23-09-2018

Vanaf 1 oktober heeft Alpe d’HuZes een compleet nieuwe website. Omdat er aan de website wordt gewerkt, kan het zijn dat deze week niet alle linkjes meer werken. In ieder geval gaan de actiepagina’s vanaf 25 september offline. Dat betekent dat er geen donaties meer gedaan kunnen worden.

Lees verder

In memoriam: Frank Speets

21-09-2018

De dood wachtte om de hoek, maar Frank Speets hield hoop. Tot 19 september 2018. Frank is deze dag op 23-jarige leeftijd overleden aan kanker.

Lees verder

Spannend! Wat wordt het eindbedrag?

11-08-2018

Op 7 juni onthulden we een geweldig tussentijds bedrag van 11,2 miljoen euro. Zondag 30 september wordt de definitieve opbrengst van Alpe d’HuZes 2018 bekend gemaakt.

Lees verder

Onze sponsors