search

Maatschappelijke stages

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
?
Gedoneerd

Maatschappelijke stages

Heb jij van school de opdracht gekregen om een maatschappelijke stage te lopen en wil jij daarbij graag iets betekenen voor een ander? Of ben je onder de 16 jaar en wil je graag vrijwilligerstaken doen tijdens Alpe d'HuZes?
Grijp je kans en meld je aan voor een maatschappelijke stage bij Alpe d’HuZes!
Je kunt ons namelijk helpen met heel veel verschillende dingen. Vind je het leuk om tijdens de koersdag(en) langs het parcours de deelnemers te voorzien van voldoende water en voeding en ze tegelijkertijd aan te moedigen of wil jij liever helpen in de keuken van Alpe d’HuZes? Samen met jou gaan we op zoek naar een bijpassende en uitdagende taak en tijdens het uitvoeren van de taak word je begeleid door onze vaste vrijwilligers! 
Hoe meld je je aan?
Stuur een mailtje naar vrijwilligers@alpe-dhuzes.nl met daarin je naam, geboortedatum, telefoonnummer en woonplaats. Ook voor vragen kun je mailen naar dit e-mailadres.

Laatste nieuws

Column Jan Kouwenhoven (3): bocht 1, 31 mei

24-05-2018

Heb jij dat ook? Aan alles voel ik dat het weer een bijzondere editie van Alpe d’HuZes gaat worden! De koersweek komt nu snel dichterbij en wat hebben we een mooi deelnemersveld. Voor het eerst sinds jaren gaan ruim 4500 deelnemers de Alpe bedwingen. Onze Franse gastheren werken weer graag mee.

Lees verder

NPO Radio 5 doet live verslag van Alpe d’HuZes 2018

22-05-2018

Op donderdag 7 juni gaan 4500 deelnemers tot zes keer toe de Alpe d’Huez beklimmen om geld in te zamelen voor onderzoek naar de genezing van kanker. NPO Radio 5 is bij Alpe d’HuZes, het grootste goede-doelenevenement van Nederland, om live verslag te doen van deze dertiende editie.

Lees verder

Oproep bij Evers Staat Op

16-05-2018

Zojuist waren we bij Evers Staat Op op Radio 538! We zijn nog op zoek naar de volgende goederen.

Lees verder

Onze sponsors