MATERIAAL

Tijdens de training en in de koersweek zelf wil je natuurlijk het juiste materiaal hebben. Het is je dan ook jouw eigen verantwoordelijkheid om met deugdelijk materiaal aan de start te verschijnen.

FIETSERS

Bij de landelijke winkels van onze sponsor Bike Totaal kun je alles vragen over fietsen op de Alpe d’Huez. Een goede racefiets of mountainbike is aan te raden, ook voor jouw eigen veiligheid en die van anderen. Tijdens de koersweek heeft Bike Totaal werkplaatsen opgesteld met vakkundige fietstechnici voor fietscontroles, kleine reparaties en advies.

(HARD)LOPERS

Ga sowieso naar een goede wandel- of hardloopwinkel om je te laten adviseren over je schoenen. In de Facebook-groep Alpe d'HuZes Lopers kun je met andere deelnemers veel ervaringen en tips uitwisselen.

KLEDING

Wat trek je aan op de koersdag? Je eigen Alpe d’HuZes-outfit 2019! Fietsers en lopers krijgen van ons een shirt en een broek. De maten geef je op bij je inschrijving.

Koerskleding passen? Dat kan! Op de eerste Alpe d’HuZes-dag, 18 november 2018 in Nieuwegein, zijn broeken en shirts in alle maten. Vanaf begin december kun je de kleding passen bij twee Bike Totaal-winkels:

  • Bike Totaal, RHOON 
  • Bike Totaal, BILTHOVEN

Toch een andere maat nodig? Tot en met 1 februari 2019 kun je deze wijzigen op je actiepagina. Tot dan kun je ook extra kleding bijbestellen, bijvoorbeeld voor je donateurs.

Alpe d'HuZes shirt 2019

De logo's van je donateurs kun je uploaden via je actiepagina. Deze drukken we op de achterkant van je shirt. Alle informatie en voorwaarden vind je op je actiepagina.

SHOP OOK BIJ DE WEBSHOP VAN ALPE D'HUZES!

De opbrengst komt ten goede aan Alpe d’HuZes!