search

Alpe d'HuZes

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
398317
Gedoneerd

Laatste nieuws

Column Johan van der Waal (21)

03-11-2016

Deze week werd ik verblijd met de mededeling dat Stichting Pink Ribbon onderdak heeft gevonden bij KWF Kankerbestrijding. Naar hun eigen zeggen, in de eerste plaats voor integrale beoordeling van onderzoek aanvragen in het kader van kankerbestrijding en in de tweede plaats om alle overtollige bureaukosten te saneren (gebouwhuur, administratieve organisatie, enz.).

Lees verder

20 november 2016: Alpe d'HuZesdag

30-10-2016

De eerste Alpe d'HuZesdag (voorheen Deelnemersdag) is op zondag 20 november in het NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1 te Nieuwegein. Deze dag staat in het teken van 'ontmoeten en verbinden', en is bedoeld voor (oud-)deelnemers, vrijwilligers én mensen die nog twijfelen over deelname aan de koers of voor wie meer wil weten over Alpe d'HuZes.

Lees verder

Inschrijving Alpe d'HuZes 2017

20-10-2016

Alpe d’HuZes is een sportieve actie waarbij deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend, alleen of in een team, geld inzamelen voor kankeronderzoek. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen we op 1 juni 2017 tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez. Het is de beklimming van je leven, voor het leven van een ander.

Lees verder

Onze sponsors