Alfred Slijk

Heeft deelgenomen in 3 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker. Wil jij mij steunen?

Steunen kan op vele manieren. Door simpelweg te doneren op/via deze site maar ook door symbolisch bij mij op de bagagedrager te gaan zitten. Dat werkt zo: Op mijn tocht naar de top van de Alpe d'Huez passeer ik maar liefst 22 haarspeldbochten. Stuk voor stuk vormt iedere bocht een uitdaging want ga er maar voor staan: in totaal 13 kilometer klimmen tussen die 22 bochten met sommige stukken een helling van meer dan 10%!

Je kunt mij sponsoren of een speciale bocht "kopen". Doneer je een bocht kun je hem zelf vernoemen, naar wie je wilt. Laat mij dat dan graag weten via de mail fredslijk@hotmail.com of via deze site.

Alvast Hartelijk Bedankt.

 

Thank you to my Sponsors

50

sipke linden

Succes met je team!

126

GTU BV

Succes met je team voor dit geweldige doel

21

Brian Bul

Zet m op Fred. Super mooi initiatief!

100

Charles Teeseling

Op naar de top! Veel succes...

50

Anonymous

Respect dat jullie je hier op deze manier voor inzetten!

21

Margerie Hanselman

Goed bezig Fred. Top.

15

Yuri Bazen

Doe je best voor dit mooie doel!

21

Karlien Stroeve

Veel succes, Fred!

500

Blijdorp BV

21

Geraldine

Veel succes Fred.

165

Aann. bedrijf Van der Meer Infra Groen en Sport

beste Fred, Succes met de beklimming (en) van de Alp d'Huzes, Opgeven is geen Optie!

21

Richard Bout

Kom op.... je kan het !!!

55

Ger Hagendoorn

Beste Fred, Succes met je actie. 1, 2 of 3 keer maakt niet uit. In alle gevallen is opgeven geen optie en elke klim is een prestatie. Mijn donatie bestaat uit 5 maal bocht 11. Bocht 11 ben ik vijf maal door gereden tijdens mijn Alpe d'Huzes in 2010. De vijfde klim samen met mijn dochter Shirley. De mooiste klim ooit gereden. Bocht 11 heeft voor ons een betekenis. We hebben in die bocht twee kaarsen neergezet. Een voor de vader van Hedi die al vroeg is overleden aan kanker. Ik heb hem helaas niet gekend. 1 kaars voor Bibi een bijzondere vrouw voor ons gezin. Bibi was in 2010 mijn inspiratie voor de Alpe d'Huzes. Bibi is aan de vreselijke ziekte overleden in 2011, haar geboortedag was de elfde van de elfde. Tijdens mijn vijfde klim heb ik samen met Shirley in bocht 11 stil gestaan en onze gedacht laten gaan. Fred veel succes.

50

Anonymous

Succes met de klim en de afdaling. Goed dat je je inzet voor je medemens.

10

Anonymous

25

Geert Quicken

66

Anonymous

Beste Fred, alle storingen / uitloop op spoor-, bovenleiding of brugwerk op ons recente project samen, zijn triviaal wanneer het in het vergelijk gezet wordt van deze vreselijke ziekte. Fantastisch dat je je hiervoor inspant!

1.000

Anonymous

21

Elly Joziasse

2.500

Anonymous

succes Fred

59

X Poot

Succes opa! Je bent de beste!

20

Ot Huijser

We krijgen er allemaal in ons leven weleens mee te maken in je directe omgeving. Maar dat moment is verschrikkelijk en ik vind het fantastisch dat jullie je hiervoor inzetten om die momenten de wereld uit te helpen! Succes!

333

lions Nieuwerkerk

Succes

25

Richard van Schaaik

Heel veel succes, ik ga wel kijken .

25

Wout Den Besten

Veel succes!!

Show more