Ton den Hartog

Heeft deelgenomen in 1 vorige edities

In vertrouwen de strijd aan gaan tegen kanker, strijdt u mee?

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes om samen te strijden tegen kanker. In de nabije omgeving privé en in mijn dagelijks werk ben ik de afgelopen jaren helaas weer te vaak geconfronteerd met deze verschrikkelijke ziekte. In geloof en vertrouwen op meer mogelijkheden tot genezing in de komende jaren wil ik de Alpe 6x gaan bedwingen. 

Strijd mee en doneer!

God bless.

My Updates

Eindeloze en koude wegen......

Beste volgers, 

Inmiddels begingen we weer steeds meer kilometers te maken op de eindeloze en koude wegen. Door de polders en over de heuvels......

Alles voor dat ene doel. De strijd tegen kanker....

Update: Onverwachts geconfronteerd met kanker in onze familie.

Beste volgers en sponsors,

Allereerst natuurlijk hartelijk dank voor jullie steun aan het KWF. Fantastisch om te zien hoeveel mensen doneren en meeleven in de aanloop naar AD6. In achterliggende periode is er veel gebeurd.

Zorgen om ziekte

Begin februari werd er bij mijn vader vastgesteld dat hij Non-Hodgkin lymfeklier kanker heeft. Hij was erg verzwakt en is opgenomen geweest in het ziekenhuis. Na een spannende week hoorden we dat er uitzicht was op genezing. Therapie was beschikbaar voor zijn vorm van kanker. In de achterliggende periode is hij door dit traject gegaan. Gelukkig mag t nu beter met hem gaan.  3 jaar geleden was hij erbij op de Alpe. We hopen dat er ook nu een mogelijkheid is dat hij mee gaat. Het geeft in ieder geval wel direct zicht op waarom ik in juni deelneem aan AD6. Strijden tegen kanker en onderzoek heeft voor mijn vader een therapie mogelijkheid gegeven. Dan wil je wel een trapje meer doen.

Trainen

Gedurende de winter heeft de Tacx veelvuldig zijn werk gedaan. Veel kilometers gemaakt binnen maar nu gelukkig ook weer heerlijk buiten. Was is het geweldig om te genieten van de eerste stralen van de zon op de benen. Na het ziek zijn van mijn vader is de motivatie zeker toegenomen en staan de langere trainingsritten ook gepland.

Goldag 6 april

Tevens hebben we op 6 april de Golfdag met andere teams uit onze regio. Op de regionale golfbaan zullen we voor het KWF golfen en fietsen voor 1 dag aan elkaar verbinden. We zien uit naar een mooie dag.

 

De Golfdag en trainen

De Golfdag was een groot succes. Het was een mooie dag op de golfbaan in Noordeloos. Ruim 9000 euro hebben we met elkaar opgehaald deze dag voor AD6. De laatste weken hebben we de training nog geïntensiveerd. In het mooie Limburg hoogtemeters gemaakt en duurritten in de polder. Binnenkort de laatste krachtmeting in de Ardennen. Update Inmiddels mag het steeds beter gaan met mijn vader. Ondanks zijn herstelperiode hoopt hij toch mee te gaan naar Frankrijk. Geweldig!

Thank you to my Sponsors

500

Huisartsenpraktijk den Hartog

21

Odette Schouten

🙏

26

Anonymous

Goed bezig Ton! Zowel sportief als voor het goede doel! Keep going! Peter

20

Ronella Bakker

30

Anonymous

50

W B

Knallen! 👍🚲

56

Anonymous

250

A.J.P. Maat

500

Roelfzema Holding B.v.

Respect,heel goed doel Zet hem op !!!

56

Matthijs en Cathleen van der Vlist

100

Anonymous

Succes Ton, doe je best!

26

Rolf Paauwe

Mooi dat je dit weer gedaan hebt Ton!

21

Hans Voorde

Succes Ton!

15

N Huisman

21

Judith Zuijderhoudt

🚵🏻‍♂️👍🏻

Show more