Bab d'HuZes

Kick-off

Iedereen komt direct of indirect in aanraking met mensen die de strijd aan moeten gaan met kanker. Deze ziekte moet zo snel mogelijk een halt worden toegeroepen. Door geld in te zamelen dat gebruikt wordt voor onderzoek, hopen we dat op korte termijn in alle gevallen genezing mogelijk is.

Wij doen als team mee aan Alpe d’HuZes omdat wij geloven dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij ons steunen?

Voor meer informatie over onze acties; ga naar www.babdhuzes.nl

Daar lees je bijvoorbeeld alles over de heerlijke wijn die we verkopen.

 

Team Updates

Lekker bezig

We zitten inmiddels in november. En er wordt hard gewerkt achter de schermen.

Onder leiding van Niels zijn al een groot aantal sponsors binnegehaald binnen de kledingactie. We willen bij de trainingen namelijk een mooi tenue gaan dragen. En op dat tenue zullen een groot aantal logo's prijken van bedrijven die onze actie steunen. Er zijn nog een aantal plekjes open, dus neem gerust contact op met een teamlid.

De wijnactie loopt ook hardstikke goed. We hebben heerlijke wijnen geselecteerd. En afgelopen vrijdag heeft onze leverancier al voor de derde maal een lading afgeleverd. We hebben voldoende voorraad. Dus mocht je nog een heerlijk wijntje zoeken, aarzel niet en zuip ons rijk!!

Op 18 november gaan we met een delegatie naar de eerste Alpe d'HuZes dag die in Nieuwegein wordt gehouden. Uiteraard op de fiets!!!

Kerstdagen

De kerstdagen staan voor de deur. Voor veel mensen een goed moment om met je dierbaren te zijn. Dat doe je het liefst in goede gezondheid. Maar dat is niet voor iedereen. Afgelopen weken toch weer een aantal maal gezien dat die kloteziekte zijn stempel drukt op vele gezinnen. Destemeer redenen om ons in te zetten voor het KWF.

De fondsenwerving gaat gestaag. We hebben al een groot deel van onze shirtsponsors binnen. Zodra we 'vol' zijn kunnen we ons fietstenue laten maken. Daarna zo snel mogelijk de weg op in dit mooi tenue.

De kaartverkoop van ons feest in 't Centrum is ook gestart. Kaartjes zijn te bestellen via facebook. Of gewoon bij een van de fietsers.

De wijn loopt als een speer. Deze week hebben we onze 4e bestelling al laten komen. We hebben nu weer voldoende wijn op voorraad. De wijn is uiteraard super lekker. Mocht je nou geen wijn lusten; hij doet het ook erg goed als kadootje.

 

2019

2019 is van start gegaan. Nog een klein half jaar voorbereiden voor de grote dag. Op Strava begint het al wat drukker te worden. Diverse teamleden zitten op de Tacx om zich voor te bereiden op mooi weer. Andere trotseren gewoon regen en kou.

De wijnverkoop gaat uitstekend. Afgelopen week weer een nieuwe zending binnengekregen. We hebben dus weer voldoende voorraad. 

De statiegeld actie bij Plus van der Vlist loopt ook op rolletjes. Jan Willem zorgt ervoor dat het bakje regelmatig geleegd wordt. Binnenkort zullen we de tussenstand onthullen. We weten inmiddels dat er de afgelopen kerst weer genoeg gedronken is in Bergambacht. En niet alleen van onze heerlijke wijn.

Binnenkort, op 15 maart, hebben we een knalfeest in 't Centrum. De kaartverkoop gaat lekker. Reserveer op tijd, want vol = vol. 

 

Amstel Gold Race 2019

In het paasweekend hebben we met bijna het complete team meegedaan aan de Amstel Gold Race. Frank, Wim, Niels, Michel, Adriaan, Jeroen en Arnold zetten hun beste beentje voor in hetb Limburgse landschap. We werden op fiets bijgestaan door Jelle, Arne, Ferry, Marlies en Jolanda. We waren opgesplists in een groep voor de 100 km en een groep voor de 150 km. Het was een heerlijke training. Op naar de volgende trainingen. We hebben nog een weekje of 5 te gaan.

Amstel Gold Race 2019

In het paasweekend hebben we met bijna het complete team meegedaan aan de Amstel Gold Race. Frank, Wim, Niels, Michel, Adriaan, Jeroen en Arnold zetten hun beste beentje voor in hetb Limburgse landschap. We werden op fiets bijgestaan door Jelle, Arne, Ferry, Marlies en Jolanda. We waren opgesplists in een groep voor de 100 km en een groep voor de 150 km. Het was een heerlijke training. Op naar de volgende trainingen. We hebben nog een weekje of 5 te gaan.

Uitzwaaien

Zondag 26 mei hebben we een uitzwaaifeest gehad. Bij Van der Valk in Nootdorp mochten we 100 gasten verwelkomen. Deze gasten zijn verwend met een heerlijk uitgebreid buffet. De kinderen hadden hun eigen buffethoek. Ze konden koekjes bakken, suikerspinnen maken. Geweldig!! We sloten de bijeenkomst af met een stukje entertainment. Onder leiding van de geweldige zanger, gingen de voetjes van de vloer.

Nu hebben we nog een week te gaan, voordat we afreizen naar Frankrijk. De autoindeling is gemaakt en de bagage is verdeeld. Zaterdag en zondag rijden we naar het zuiden. We hebben er enorm veel zin in!!!!!

Bedankt

Inmiddels is de hele Babdhuzesposse weer in Nederland. Wat een prachtige week hebben we achter de rug. Met elkaar, maar ook met alle andere Alpe d'HuZes deelnemers. Voor het eerst verbleven we gedurende het evenement bovenop de berg waardoor je alles rondom de fietsdagen veel intenser beleefd.
Wat een werk verzetten al die vrijwilligers tot aan de laatste minuut.

Tijdens bijeenkomsten hoorden we uit eerste hand waarom (nieuw) onderzoek zo enorm belangrijk is. Het is daardoor... extra mooi om te kunnen vertellen dat we bijna €43.000 in Frankrijk hebben kunnen achterlaten. Een recordopbrengst voor onze beneFietsclub en daardoor een mooie bijdrage aan de 11.8 miljoen euro die AD6 dit jaar heeft opgeleverd.

We willen iedereen voor het laatst nog één keer ENORM bedanken voor jullie support en donaties. Tijdens het fietsen vlak voordat de berg werd afgesloten kwamen er nog donaties met steunbetuigingen binnen. Hoe mooi!

Wij genieten met de spierpijn nog even na en wellicht tot volgend jaar?

Thank you to our Sponsors

26

Sander Stadelman

??

10

Annemarie Hessels

Zet hem op Aad!!

21

Michael Angoelal

Trots op je Jan. Mooie actie. Succes!

66

Frans En Leida De Bie

We weten dat je het kan maakt niet uit hoeveel keer . We wensen je heel veel succes topper.

26

Richard Van Oijen

Weet je het zeker?

26

Jan Van Der Vlist

Succes vandaag Michel met de beklimmingen

10

Kitty De Laet

Top man! Woorden én daden. Ik hou d’r van!

75

Familie Groenewegen/kabel

50

Leroy Van Schaik

Lekker bezig Heb volle vertrouwen in je.

5

Saskia Van Den Berg

Succes kerel ! Want voor iedereen die op wat voor een manier dan ook met kanker te maken heeft maak jij een verschil !

60

Cees Boegheim

Uitzwaaien die handel!

100

Fam Greweldinger

Wij weten net als jij heel goed wat de consequenties zijn van deze rotziekte. Gelukkig zijn we steeds beter in staat om het gevecht met deze ziekte te winnen. We dragen graag iets bij voor de volgende stap. Succes in Frankrijk!!!

50

Fam Domburg

Goed dat je weer mee doet . Zet hem op met z n allen . Jullie kunnen het

26

Tineke

10

Adriaan Dooms

599

Albert Heijn Schoonhoven

Opbrengst statiegeld Albert Heijn Schoonhoven

250

Leafz Administratiekantoor Vewaal J Verwaal

250

Eetcafe T’centrum

1

Dennis Scheeps

Snel weer eens samen een warme kant draaien vriend!! Met een smakelijke groet Dennis!

5

Sylvia

Topperrrrr?

15

Ilona Uit Pijnacker

Wat fantastisch dat je dit weer gaat doen! Zet hem op.

50

Christien Kate

Succes en hou vol

21

Janine Romer

26

Eline Slappendel

Zet ‘m op Niels en de andere teamleden! Richard&Eline

105

Roel Lakenvelt

Twee dozen wijn. Heel veel succes Wim!

5

Wout Van Den Heuvel

25

Jordy Raven

Succes ouwe brombeer. Laat al die dagen spierpijn niet voor niks zijn geweest!

59

Anonymous

5

Miranda Van Rijn

Succes!

70

Birgit De Waard

Wij zijn super trots op jou dat je dit gaat doen! Zet hem op! Dikke kus

20

Sonja Kamer

Respect! Veel succes met deze uitdaging

100

Jeannette Van Rees

Succes mannen!

538

Vivaz – Ladies, Gents & More

Opbrengst bij opening van nieuwe winkel aan Haven 51

15

Jan En Marijke Weggeman

Zeker steunen we je, als collega van Karin,ben je bij ons bekent!!

15

Mariska De Jong

Zet hem op Niels, goed bezig!!!

64

Spelers Bergambacht Jo10-1

We hebben lege flessen opgehaald en ingeleverd bij de supermarkt. Heel veel succes Wim!! Stef, Floris, Krijn, Tobias, Daim, Jesper en Ayoub

50

Anonymous

vdValk

56

Ten Kate

26

Ingeborg Fermont

66

Bert Koot

Doe je best Wim! Voor twee goede doelen: Jij naar een hoger niveau en tegen kanker. Win-Win.

126

Henry Dunnink

Heel veel succes.

145

Jeroen Hollander

21

Martijn Bloch

Succes! Ik gedachten ben ik bij je. In werkelijkheid zit ik gewoon thuis op de bank crispy pork belly te eten.... !!

15

Tiny Post

We hebben of kennen allemaal wel iemand die de strijd verloren heeft van, of die momenteel strijdt, tegen deze sluipmoordenaar. Fantastisch dat jij je zo inzet! Ik wens je heel veel succes!

2

Sanne Veen

Heel veel succes topper!!? x Sanne

100

Dorry En Henk

Respect!!!!!

250

Cees Boegheim

5

Sylvia Bakker

Lieve adriaan brn super trots op jou! Topper ben je heb je mooi even gedaan! Daarom ook donatie vdn mij liefs syl x

10

Denise&ricardo

Respect

50

Tim Van Hulst

May the Lord be with you

15

Michael Van Baekel

Doe je best Niels!!! Mooi werk!

26

Arjan Kasius

Hey Frank zet hem op kerel. Vind het fantastisch dat je dit doet met dat narrige lijf van je ?

20

Zussie Boer

Zet hem op Bikkel!

20

Manuela Groenwegen

21

Robert-jan Deelen

Succes jan!!! Mooi dat je dit doet

18

Fooienpot Ingeblikt Schoonhoven

26

Familie Bel

Zet hem op mannen!

2.84k

Opbrengst Feest

26

Monique Orgelist

Ha knuffelbeer, super dat je weer mee doet. Heel veel succes ?????. X

20

Leo En Monique

Wat ben je toch een topper, je gaat het toch maar weer "even" doen!! Maar met jou inzet ga jij het streefbedrag zeker halen. Wij wensen jou heel veel Succes. Liefs Leo en Monique Xx

75

Martin

Doosje rood+ wijn graag.

10

Bas Berends

10

Anonymous

Succes!

26

Michelle Smits

Heel veel succes!!

45

Herman

Doosje rood. Deze had je nog tegoed, sorry voor de vertraging. Maar des te meer verdiend!! Proost kerel!

10

Dennis Kuster

Kom op Frank!!! Niet opgeven!! Tot aan het gaatje....

50

Leander

Veel succes!

5

Ineke Van De Pol

Je kunt het!

500

Anonymous

Zet hem op!! Van een anonieme sponsor :)

26

Nico En Karla Robbemont-lauwerens

Veel succes Niels! Je bent een kanjer!

10

Anonymous

200

Leon Slob

Klasse weer dat jullie gaan

26

Linda Baruel

Zet hem op Jeroen, maar jou kennende zit dat wel snor!

26

Remco Bloemheuvel

Zet hem op Nelis!! Top dat je dit doet

26

Annick Berkel

21

Mandy Van Den Berg

Goed bezig Jan! You can do it!

26

Niels De Koning

10

Ed&aimée

We hadden al wat wijntjes gescoord maar deze is voor nummer 5!! GO GO GO GO!

26

Michel, Lisette, Lizzie & Timo Boere (pons)

Goed bezig man! Succes, gaat jou lukken!

26

Frank Bloemheuvel

Veel succes Niels!

50

Roy Elderhorst

Omdat ik stiekem toch wel een beetje trots op je ben! Succes!

10

Feestavond

10

Tonie Voordendag

21

Sander Jong

Veel succes alvast met de voorbereidingen!

50

Wijnand Van Dommelen

Succes Arnold met deze mooie uitdaging. Wijnand, Sylvia & kids

17

Antoinette Van Vliet

Succes

90

Bert Tukkers

Donatie wijn!

10

Levi Bron

Veel succes met fietsen! Dat is iets anders dan de bergen van Linda

50

Arie, Marja, Jens & Tygo Elderhorst

Omdat je een kanjer bent en we super trots zijn dat je dit gaat doen!

12

Nathalie Wichers

Zet hem op Niels, ik heb respect voor je! Vergeet niet te genieten van dit fantastische initiatief <3 -xxx-

25

Anonymous

Hi Wim, Succes met Aple D'Huzes Monique

500

Van Egmond Makelaardij

Succes!

500

Flusso

Als Flusso ondersteunen we Alpe d'HuZes al jaren. Dit jaar doet Wim mee met Team Bab d'HuZes en wij wensen Wim en alle teamleden heel veel succes en plezier!

60

Arne Pedersen

??

250

Evert Oosterwijk

1.000

Wim Hagens

7

Omon

zet 'm op Frank voor de 6e keer, klasse!

10

Kim Van Der Meulen

Zet ’m op!!

300

Jan & Tiny Schimmel

Op ze Youppiaans gezegd: fiets die teringtyfus kanker met je maatjes er maar uit. Enne, opgeven zit er niet in he, maar VOL is wel VOL!

10

Tim Van Ammelrooy

Met gestuikte duim......respect en succes pik!

56

Marry En Theo

Veel succes Michel en je kan het!!!

50

Maurits, Karin, Wouter En Roan De Bruin

Heel veel succes Niels en je team! Zet m op!

250

Bakkerij Van Der Grijn Groot-ammers

Succes allen!

56

Anja Goossens

SUPERTROTS op jE. Je bent een kanjer.

106

Marcel Teeuwen

Go boys?

26

Familie Teeuwen

Zet m op jongen??You can do iT!???❤️

21

Samantha Groothedde

Super mooi initiatief! Heel veel succes met alle voorbereidingen.

40

Stefan Linterman

Succes man! Weer een mooie actie.

106

Jan Dooms Opleidingsadvies En Begeleiding

Succes

15

Rene

Je bent een topper Frank!

45

R Boer

Flessen wijn

100

Familie Mourits / Konings

5

Stefan Van Beeten

Succes!

35

Arco

Succes Adriaan. Mooi doel om voor te rijden ??

10

Andre En Ria De Heer

Succes met de Facebook aktie❤

135

Anonymous

Hoi Wim, Bedankt voor de wijn. Heel veel succes!

26

Michiel Colenbrander

Heel veel succes, dit doel is het waard!

100

Rob Perfors

Wim, gaat je vast weer lukken dit keer, je kent de weg. Groet, Rob

50

Fam Bolt

Heel veel succes!

26

Hans Melgers

Ga er weer lekker van genieten Wim.

100

Kraan Vleesservice

Heel veel succes Arnold. We zijn nu al trots op je!

25

Floyd & Danielle

Succes topper!!

50

Pieter En Annette Domburg

UitWaaifeestje

70

Wim Koutstaal

Uitzwaaifeestje

500

Blonkstaal Schoonhoven

500

Autobedrijf Van Roon

26

Paulien & Martin

Heel veel succes Niels! Onderzoek redt echt levens ?? Heel dichtbij. Geweldig dat je de berg gaat beklimmen voor dit doel.

500

Harrold Schoen

Ik verwacht natuurlijk wel dat je vooraan fietst!

100

Jan Dekker

Succes Wim!

250

Lukkien & Schultinga B.v.

25

Janneke Liese

Heel veel succes!!

220

Uitzwaaidiner Bab D'huzes

Familie Hak, Sjaan, Stephan, Pa en Ma, Sanneke, Elke en ik zelf

50

Anonymous

Taxi

15

Anonymous

56

Eline Den Ouden

Succes toppers!

500

Joris Veer

Heel veel succes!!

26

Jaap Pronk

Succes Jean!!! Op naar 6x!

50

Anonymous

Trots op je!

15

Werner De Bruijn

Goed bezig Michel , leuke groep , mooi avontuur ! Succes met alles !

250

Waard Online Marketing

Succes!

1.000

Tomas Van Den Berg

Veel succes mannen!

10

Irene Fokkens

Topper, succes!

10

Wim En Annemarie Kruijshaar

Succes Wim en Annemarie

15

Werner De Bruijn

Succes met trainen en alle bijkomende acties ! ?

56

Jeffrey De Bie

Succes! Zet hem op!

5

Tonnie & Sharon

Heel veel succes Michel!

5

Tamara Snijder

Suc6!

20

Piet En Janny Bolt

Veel succes morgen!

21

Niek

Zet hem op Jan! Veel succes ???

60

Leon Slob

26

Marjan Kasius

20

Anita Bouter

Kanjer!

10

Melvin

Suc6!

15

Anonymous

250

Frank Mourits

100

Dorien/pim Pol-lingeman

Ga er voor Jeroen ,wij komen je aanmoedigen. Je kan het!!!!??❤?

50

Pa En Ma (uitzwaaifeestje)

100

Anonymous

Beste Niels hierbij mijn bijdrage. MvG Michiel Boon

56

Robert Folkerts

26

Anonymous

Succes!

50

Feike

Succes stoere leukerds!!

2.57k

Plus Van Der Vlist (embalage-actie)

45

Cynthia De Bie

Vanuit huis schreeuwen we je 6 x die berg op! Gaat je lukken lief! Dikke kus van ons

1

Esmee Elderhorst

Lieve papa, ik vindt het knap dat je meedoet aan alpe dhuzes omdat de zieke mensen hierdoor een beter leven kunnen hebben

250

Bax&company

5

Ellis Van Dijk

Van een van je Facebook vrienden ;)

100

Dennie Schonewille

Heel veel succes met deze mooie uitdaging! En omdat opgeven geen optie is een uitspraak is die op jouw lijf geschreven is!

10

Femke De Vries

Zet m op Aadje!!

56

Ellen&marcel

Zet 'm op, Niels!

1.000

Sps Continuïteit In It

Arnold, ik vind het knap dat je deze uitdaging aan durft en natuurlijk gaan wij je steunen! Breng ons logo maar een paar keer naar boven voor het goede doel en ter nagedachtenis aan je vader. Succes namens mij en alle SPS collega’s Marko

70

Niels Zeltenrijch

20

Johan Lamens

Succes Niels ! Op naar een onvergetelijke dag ?‍♂️

56

Erik Rietvelt

Supertof dat je er weer bent. Supertof dat je mij boven kwam begroeten. Morgen jij supervent!!

26

Arjan Kasius

Hey Adriaan veel succes met het halen van de top!!

20

Vivaz Schoonhoven

Deel 1 van de fooienpot/plastic tasjed

10

Douwe Van De Ruit

Trappen met je kadaver!

10

Annemarie Travaille

Zet hem op!!

95

Anonymous

21

Mark Hoogendoorn

Succes !!

5

Niels Huisman

26

Nico Maaskant

Zet 'm op!

15

Anja Smeets

Veel succes

26

Ans Van Puyvelde

Heel veel succes

70

Marloes Van Der Graaf

Uitzwaaifeest

15

Anonymous

500

Varkenshandel Hugo En Gerard Den Hoed

Succes met jullie top team voor het goede doel!

5

Femke Boer

50

Pa En Ma De Heer

Wij wensen je veel succes met 6× alpe dhues❤

410

Anonymous

Uitzwaaifeest

40

Vivaz Schoonhoven

Fooienpot

20

Arend Den Boer

Heel veel aucces

5

Anonymous

26

Eugenie

Suczes!!

26

Inge De Geus

Heel veel succes en plezier Niels. Super knap dat je dit gaat doen!

10

Anonymous

Succes Niels!! ??

50

Birgit Van Wijngaarden

Omdat onderzoek zo hard nodig is. Super dat jullie dit doen. Succes op de berg.

50

Nick Elderhorst

Je bent een topper! Het gaat je zeker lukken, het is namelijk maar een klein stukje?

70

Niels De Waard

Uitzwaaifeest

10

Astrid Huigsloot

Geweldige prestatie Frank !

15

Dit Van Dillen

Succes!!

15

Olaf Bouwman

Succes topper

25

Ajdus

3 flessen wijn en heel veel succes!

75

Frank Mourits

56

John De Waard

5

Willeke Van Eck De Gans

10

Gwenn Bakker

Zet m op!

25

Anonymous

50

Anonymous

21

Maurice Siteur

Succes

70

Bram & Wies Van Der Grijn

?

5

Ingeborg En Roger Vrijman

Heel veel succes!!!

26

L Van Buren

Doe je goed Niels?, heel veel succes! René, Linda, Luke en Noa

48

Anonymous

♥️?? , ik ben trots , En niet alleen ik zoveel mensen om je heen, een heftige, maar mooie uitdaging met veel voorbereiden , die jij en je team gaan neelen ! Success ?

15

Fanny Snel

Heel veel succes met de voorbereidingen. Mooi dat jullie je voor zo’n mooi initiatief inzetten!

20

Wim Koutstaal

100

Peter Postma

SUPER INITIATIEF

15

Anonymous

Zie ik je ineens in bikepak langskomen op FB. Moest ff denken aan onze opleiding op die bike 10 jaar geleden ;-)... echt wat worden we oud ... Superstoer en gaaf dat je meefietst en ik wens je veel succes! Groetjes Marieke Borg

10

Marcel En Vera Den Toom

Succes topper

25

Adriaan Dooms

Uitzwaaifeest bab dhuzes

10

Nina

❤️❤️❤️

250

Creashop T Bonte Schaep

Succes

25

Anja En Arnold Treure

Respect voor je inzet voor dit prachtige doel. En die 6xga jij fluitend halen. Succes.....??

250

Multifeed B.v. Nederweert

500

Anonymous

26

Anonymous

Zet hem op Niels, noodzakelijk doel!

26

Gerard Van Hove/ Thomas Van Hove

Wim, Respect voor je! Ook namens Thomas deze donatie voor de nieuwe onderzoeken. Het is zo nodig!!

15

Tara Van Sommeren

Heel veel succes ?

10

Janny Brokking

succes op die berg!!!

500

Dok 2 Woonwarenhuis

Zet hem op mannen!

26

Ed&aimée

Deze is voor NUMMER ZES!!! Wat ben jij een held! Chapeau petje af!

25

Kees Van Overdam

Succes ik verwacht dat je wel 7 keer omhoog gaat??

20

Davy Van Dijk

Top bezig en succes

26

Gerbrand En Suzanne De Graaf

Heel veel succes Niels en je team! Groet Gerbrand en Suzanne

500

Purchase Result

Super initiatief en heel veel succes!

30

Aswin, Monique, Youri En Roel

Succes buurman

20

Maryam Amaddaou

50

Karin Mul-mourits

Super trots op jou! Veel succes straks.

100

Corne Den Besten

Succes Niels!

26

Anonymous

donatie opening Vivaz.

21

Marleen Van Buren

Top Jan, veel succes alvast!

85

Uitzwaai 3x +kind

5

Giverny

Heel veel succes!

25

Nicky Raven

Heel veel succes !

17

Mu

Mocht je nog ergens van de weg geraken en ongepland smokkelen door recht-toe-recht-aan naar beneden te rijden; TOP! Dan volgt er nog een bonus!

10

Merel & Mark

Veel succes!

12.38k

Frank Mourits

Wijnverkoop team Babdhuzes

90

Herman Onrust

Doosje rood, doosje wit. Wij hopen dat er voor jou nog veel plezier in zit! Bedankt Wim, je bent goed bezig, veel succes!

21

Jouke Roobol

Onwijs veel succes Jan, you can do this!

50

Karin Mul-mourits

Yes, daar gaat ie weer! Op naar de top! Veel succes daar straks.

26

Maike Sanders

75

Uitzwaaien 3 Personen

10

Anonymous

Succes Jeroen! Mooi doel! Aart en Geerco

21

Martin Van Den Brink

Goed bezig Wim. Veel succes

10

Silvia Van Der Kolk

Heel veel succes!! :)

25

Angelica De Gans

Succes, goed dat je dit doet.

24

Anonymous

35

Nino

106

Wim Martens Wayfare

Heel veel succes Wim

500

Gert Van Der Ham

125

Pim Van Dorst

Afspraken op bierviltjes zijn heilig! Je bent nu begonnen aan je 3e keer, ik ga uit van de goede afloop!

80

Renske

Voor vdvalk + iets extra

10

Marcel Gent

Heel veel succes !

25

Johnny Dooms

5

Mick Kolk

100

L+c Schoonhoven Bv

Veel succes.

15

Michelle, Ronald, Liza En Milan Van De Hoef

Zet hem op!!!

75

Eelco Stalenburg

Heel veel succes toppers! Ondanks het afzien, vergeet ook niet te genieten!! Veel plezier ??

250

Arno Stalenburg

70

Anonymous

Uitzwaaifeest

45

Herman Onrust

Een doosje rood voor het goede doel, dat geeft een dubbel lekker goed gevoel! Veel succes met jullie mooie actie. Wim, zet m op!

25

Antoinette Vliet

succes

56

Marjolein En Pieter

Succes !!!

1.000

Anonymous

15

Janine Staal

Zet ‘m op!!!

200

Anonymous

50

Familie Mul

100

Streakers

Succes boys?

500

Café - Bistro 't Wapen

Succes mannen!

250

Rieneke Werf

Kanker: het raakt ons allemaal. Daarom wil ik je steunen bij dit mooie initiatief. Ik wens je heel veel succes.

21

Daniëlle

Hoi Wim, Super dat je weer mee gaat doen. En natuurlijk sponsor ik jou, want kanker daar mag niemand meer dood aan gaan. Zet hem op, topper! Groetjes, Daniëlle

250

Van Mossel Autolease

15

Werner De Bruijn

Klasse Frank , sporten en genieten met vrienden en ondertussen geld ophalen voor de KWF

Show more