Dayon Elings

Heeft deelgenomen in 1 vorige edities

My Activity Tracking

228
kms

My target 0kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Het begon ongeveer acht jaar geleden, ik wilde mezelf uitdagen: eens met sporten naar een doel toe werken. Dat werd uiteindelijk meedoen aan mijn eerste triatlon te Gendt, mijn geboortedorp. Sindsdien heb ik mezelf ieder jaar een uitdaging voorgeschoteld. Afgelopen jaar was dat de Nijmeegse vierdaagse, dit jaar in eerste instantie 'alleen' een swimrun in Zweden.

Toen mijn collega's van BMD Advies mij vroegen of ik mee wilde doen aan de Alpe d'HuZes wist ik meteen: 'Dit ga ik doen!' Een ontzettend goed doel om mij voor in te zetten: een uitdaging waarmee je bij kan dragen aan de zoektocht naar betere behandelingswijzen van kanker. En dat door een sportieve prestatie te leveren..

Mijn doel is om de Alpe d'HuZes hardlopend twee keer op te gaan, dat is een afstand van 28 kilometer en ongeveer 2100 hoogtemeters.

Ik wil jou vragen om ook bij te dragen door via mijn pagina geld te doneren (naast dat ik ren doe ik dat uiteraard zelf ook) en mij en BMD Advies te helpen een mooi bedrag op te halen! 

Thank you to my Sponsors

10

Robert S

Succes!

26

Cindy

Succes!

26

MF

Just do it!

10

Steven Hiddink

10

Stef Tomesen

Kom op Johnny!

26

Lynet

25

Anonymous

Go go go!!!! Heel veel succes tijdens de voorbereidingen. Mooie en bijzondere activiteit🥰

26

Mariëlle

Dayon, veel succes!

26

Anonymous

13

Renee W

Succes Dayon!!!

10

Anonymous

Succes Dayon!

Show more