Hilleke Ketelaar

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen bij kunnen dragen aan het doel: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

Elke keer als ik, of iemand anders in mijn vriendenkring te horen krijgt dat een naaste persoon gediagnostiseerd is met kanker, staat je leven even stil. Het verdriet en de onzekerheid dat deze diagnose met zich meebrengt is onbeschrijfelijk, niet alleen voor de persoon zelf, maar ook voor de naasten. Helaas kan iedereen zich hierin herkennen, ik ben er van overtuigd dat dit toch anders  moet kunnen!? Jij ook?

Daarom ga ik deze beproeving aan, ik ga dit zeker niet even voor de leuk doen, ik ga dit doen met een doel; geld inzamelen voor het KWF. Het middel wat ik hiervoor ga gebruiken is de Alpe d'Huzes. Waarom deze actie? Fietsen is iets waar ik gek op ben, maar echt goed ben ik (nog) niet. Dit is een mooi initiatief om het fietsen wat fanatieker aan te pakken en fysiek de strijd aan te gaan met de berg. Daarnaast doe ik deze zware beproeving samen met mijn collega's, zij weten wat ze doen en kunnen een goede leerschool voor mij zijn om het beste naar boven te halen.

Tenslotte heb ik ook jou hulp nodig! Jij bent misschien wel de belangrijkste persoon in deze strijd, zonder geld zullen we de strijd tegen kanker nooit winnen. Dus geef dat extra steuntje aan het KWF, en mij dat extra duwtje in de rug en doneer nu op mijn pagina!


Thank you to my Sponsors

25

Hillie Ketelaar

Zet 'm op! En voorzichtig naar beneden

25

Dominicus Ketelaar

Succes en veel plezier Hilleke

10

Francis

Super actie! Zet 'm op Hilleke, de kist et!! :D

21

Nynke

Krekt wat foar dy en ek noch foar it goeie doel, sukses topper! ❤️

21

Jorien Hettinga

Wat een topper bist do ❤ Heel folle succes!!

39

Lois & Dennis

Heel veel succes!! <3

21

Lisa Ketelaar

Succes Hill!

21

Remco Ketelaar

21

André van der Ham

Hulde voor deze actie! Succes :)

Show more