Hilleke Ketelaar

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen bij kunnen dragen aan het doel: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

Elke keer als ik, of iemand anders in mijn vriendenkring te horen krijgt dat een naaste persoon gediagnostiseerd is met kanker, staat je leven even stil. Het verdriet en de onzekerheid dat deze diagnose met zich meebrengt is onbeschrijfelijk, niet alleen voor de persoon zelf, maar ook voor de naasten. Helaas kan iedereen zich hierin herkennen, ik ben er van overtuigd dat dit toch anders  moet kunnen!? Jij ook?

Daarom ga ik deze beproeving aan, ik ga dit zeker niet even voor de leuk doen, ik ga dit doen met een doel; geld inzamelen voor het KWF. Het middel wat ik hiervoor ga gebruiken is de Alpe d'Huzes. Waarom deze actie? Fietsen is iets waar ik gek op ben, maar echt goed ben ik (nog) niet. Dit is een mooi initiatief om het fietsen wat fanatieker aan te pakken en fysiek de strijd aan te gaan met de berg. Daarnaast doe ik deze zware beproeving samen met mijn collega's, zij weten wat ze doen en kunnen een goede leerschool voor mij zijn om het beste naar boven te halen.

Tenslotte heb ik ook jou hulp nodig! Jij bent misschien wel de belangrijkste persoon in deze strijd, zonder geld zullen we de strijd tegen kanker nooit winnen. Dus geef dat extra steuntje aan het KWF, en mij dat extra duwtje in de rug en doneer nu op mijn pagina!


My Updates

Eerste buitentraining

Hier dan eindelijk mijn allereerste update! Het spookt al lang door mijn hoofd om jullie op de hoogte te houden van deze reis naar te top, inclusief alles wat er aan vooraf gaat, dus bij deze :) 

Vandaag zijn we helemaal afgereisd vanuit het westland naar de mooie Utrechtse heuvelrug om te trainen in de Utrechtse 'heuvels' als voorbereiding op de, ietwat grotere heuvel, in Frankrijk over alweer iets meer dan drie maanden. Jeetje, nu besef ik mij ineens dat tijd wel heel snel gaat!

Tot vanochtend was ik nog wel even zenuwachtig of ik het tempo van de groep waarmee we trainen wel bij zou kunnen benen, want ik ben de enige dame tussen allemaal mannen. Gelukkig viel dit allemaal reuze mee en we hebben lekker gefietst, 75 km in iets meer dan 2.5 uur. En dit alles zonder valpartijen en lekke banden, dus zeker een mooie aftrap voor het buitenseizoen! 

Als voorbereiding op Alpe d'HuZes is dit natuurlijk niet de eerste keer dat ik op de fiets zit, door te week probeer ik 2-3 keer te spinnen om mijn conditie op peil te houden zodat ik me volledig in kan zetten voor het KWF. En voor de mensen die al gesponsord hebben, bedankt voor dit extra steuntje in de rug, het geeft me zo veel energie om een donatie binnen te zien komen, fantastisch!

Tot de volgende update :)

 

 

Trainen

Allereerst ontzettend bedankt voor de nieuwe donaties die binnen zijn gekomen! 

Met deze nieuwe motivatie ben ik weer op de fiets gesprongen en gaan met die banaan! Het resultaat is te zien in de prachtig charmante foto die hierboven te bewonderen is.

Zoals ik in de vorige update ook beschreven had, probeer ik 2x in de week te trainen in de sportschool. Als de dagen wat langer worden en ik hopelijk iets vertrouwder wordt met het fietsen over tramrails om Den Haag uit te komen dan hoop ik iets vaker ook met mijn neus de wind in te kunnen. Hopelijk koelt dit de rest van mijn gezicht ook wat meer zofst ik wat minder vaak rond loop als een tomaat ;) 

Fijne zondag!

Arrivé in de Alpen

Het is alweer meer dan een maand geleden dat ik voor het laatst iets op deze blog heb gezet, maar ik kan jullie garanderen dat ik zeker niet stil heb gezeten. Inmiddels heb ik enige hoogtemeters in de benen en ben ik drie keer afgereisd naar het mooie België voor een klimmetje in de Ardennen. En ik moet eerlijk zeggen, ik was in het begin toch wel bang dat ik al die mannen niet bij zou kunnen houden, maar het ging hartstikke goed. Door het trainen voel ik dat ik sterker word en dat geeft mij energie en nog meer motivatie om door te trainen.

Inmiddels zijn we gearriveerd in de prachtige Franse Alpen, ik heb er echt geen woorden voor zo mooi is het hier. We zitten met een groep in een appartement halverwege de berg en 's ochtends als ik wakker word kijk ik naar de besneeuwde toppen van enkele bergen en snuif ik de frisse Alpenlucht op. De bergen zijn echt prachtig, maar nu ik weet dat ik er ook bij op moet fietsen in plaats van alleen naar te kijken ontspant het af en toe toch iets minder. Gister zijn we de eerste 10km van de bijna 14 opgefietst na een flinke warming up van ook al 55km in de bergen, en het viel ons allemaal veel zwaarder dan we hadden verwacht (en stiekem gehoopt. Het was grotendeels windstil en de hoogste temperatuur op het fietscomputertje van mijn collega was 37graden.

Wel een leuk feitje, de mannen waarmee ik in het huisje zit heb ik toch een deukje in hun ego aangebracht. Beide beklimmingen heb ik ze eruit gefietst en toen zij thuis kwamen was ik al gedoucht en zat ik al lekker aan de lunch. Ze lopen ook constant grappen te maken over dat hun ego toch wel een klap heeft gehad en excuses te verzinnen. De meest bekende; het is zo mooi ik ben af en toe gestopt voor een foto ;)

Maar ook ik moet toegeven dat het zeker geen makkie was, dit was nog maar één keer en 10 km, er volgen nog 4 zware kilometers voor enkel één beklimming. Als dit donderdag zo is mag ik blij zijn dat ik er 2 haal, maar het weer lijkt gunstiger te zijn, dus laten we daar maar op hopen.

Inmiddels is het avond en hebben we weer een flinke pasta maaltijd achter de kiezen zoals de mannen die hier het liefste hebben. Zelf ben ik niet zo van de pasta, alles voor het goede doel!

Thank you to my Sponsors

10

Rob

Succes hil!!

5

Anonymous

21

Nynke

Krekt wat foar dy en ek noch foar it goeie doel, sukses topper! ❤️

10

Anonymous

Heel veel succes! Dikke kus!

60

Michiel de Haan

Succes kanjer

40

Tessa Kramer

100

hillie en folkert ketelaar

succes Hilleke

21

André van der Ham

Hulde voor deze actie! Succes :)

15

Mette Mulock Houwer

56

Agri Recruitment

Veel succes!

20

Bram Van’t Klooster

Heel veel succes Hilleke!

21

Jorien Hettinga

Wat een topper bist do ❤ Heel folle succes!!

26

Lolle en Titia Hylkema

Heel veel succes .Zet um op Hillemke

10

Dian

Super bezig meis! Succes met trainen :)

25

Anonymous

Hilleke zet hem op, veel succes op die hoge berg. Groeten titus en lisette

50

A Blom

Stoer!! Heel veel succes! :)

5

Thysa

Succes! :)

25

Dominicus Ketelaar

Succes en veel plezier Hilleke

25

Selke Hagemans

Wat ontzettend goed Hill, heel veel succes!

21

Lisa Ketelaar

Succes Hill!

30

Josco en Debby

Zet 'm op Hill!!

5

Femke Hilhorst

6

Eva Van Wissen

MEMMEN!

26

Rein Ketelaar

56

Yvette van den Berg

Lieve Hilleke, wat ben ik trots op jou en t hele team) Ik had vooraf Hans en Michiel al gesponsord toen ik nog niet wist wie er nog meer meededen en planten besteld maar voor deze fantastische prestatie doneer ik nog graag voor het belangrijke doel de strijd tegen kanker! Geniet van je weekend! Groetjes Yvette

26

Jetse Brandsma

Hilleke, set dyn tosken deryn en gean derfoar

21

Remco Ketelaar

20

Jildert Ketelaar

365

Anonymous

10

Myrthe de Beukelaar

Hope this helps. Succes Hilleke :)

5

Nina van Boxem

6

Lotte van der Kooij

MEMMEN! Zet m op met het trotseren van deze robuuste berg!

25

Hillie Ketelaar

Zet 'm op! En voorzichtig naar beneden

15

Anonymous

60

Esther Van Duijn

120

S. Altenburg

Succes!

10

Anonymous

10

Francis

Super actie! Zet 'm op Hilleke, de kist et!! :D

10

Romy

Heel veel succes,Hilleke!

50

Niek van Keeken

Succes!

26

Tom Westerbeek

Zet ‘m op!

39

Lois & Dennis

Heel veel succes!! <3

Show more