Hilleke Ketelaar

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen bij kunnen dragen aan het doel: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

Elke keer als ik, of iemand anders in mijn vriendenkring te horen krijgt dat een naaste persoon gediagnostiseerd is met kanker, staat je leven even stil. Het verdriet en de onzekerheid dat deze diagnose met zich meebrengt is onbeschrijfelijk, niet alleen voor de persoon zelf, maar ook voor de naasten. Helaas kan iedereen zich hierin herkennen, ik ben er van overtuigd dat dit toch anders  moet kunnen!? Jij ook?

Daarom ga ik deze beproeving aan, ik ga dit zeker niet even voor de leuk doen, ik ga dit doen met een doel; geld inzamelen voor het KWF. Het middel wat ik hiervoor ga gebruiken is de Alpe d'Huzes. Waarom deze actie? Fietsen is iets waar ik gek op ben, maar echt goed ben ik (nog) niet. Dit is een mooi initiatief om het fietsen wat fanatieker aan te pakken en fysiek de strijd aan te gaan met de berg. Daarnaast doe ik deze zware beproeving samen met mijn collega's, zij weten wat ze doen en kunnen een goede leerschool voor mij zijn om het beste naar boven te halen.

Tenslotte heb ik ook jou hulp nodig! Jij bent misschien wel de belangrijkste persoon in deze strijd, zonder geld zullen we de strijd tegen kanker nooit winnen. Dus geef dat extra steuntje aan het KWF, en mij dat extra duwtje in de rug en doneer nu op mijn pagina!


My Updates

Eerste buitentraining

Hier dan eindelijk mijn allereerste update! Het spookt al lang door mijn hoofd om jullie op de hoogte te houden van deze reis naar te top, inclusief alles wat er aan vooraf gaat, dus bij deze :) 

Vandaag zijn we helemaal afgereisd vanuit het westland naar de mooie Utrechtse heuvelrug om te trainen in de Utrechtse 'heuvels' als voorbereiding op de, ietwat grotere heuvel, in Frankrijk over alweer iets meer dan drie maanden. Jeetje, nu besef ik mij ineens dat tijd wel heel snel gaat!

Tot vanochtend was ik nog wel even zenuwachtig of ik het tempo van de groep waarmee we trainen wel bij zou kunnen benen, want ik ben de enige dame tussen allemaal mannen. Gelukkig viel dit allemaal reuze mee en we hebben lekker gefietst, 75 km in iets meer dan 2.5 uur. En dit alles zonder valpartijen en lekke banden, dus zeker een mooie aftrap voor het buitenseizoen! 

Als voorbereiding op Alpe d'HuZes is dit natuurlijk niet de eerste keer dat ik op de fiets zit, door te week probeer ik 2-3 keer te spinnen om mijn conditie op peil te houden zodat ik me volledig in kan zetten voor het KWF. En voor de mensen die al gesponsord hebben, bedankt voor dit extra steuntje in de rug, het geeft me zo veel energie om een donatie binnen te zien komen, fantastisch!

Tot de volgende update :)

 

 

Trainen

Allereerst ontzettend bedankt voor de nieuwe donaties die binnen zijn gekomen! 

Met deze nieuwe motivatie ben ik weer op de fiets gesprongen en gaan met die banaan! Het resultaat is te zien in de prachtig charmante foto die hierboven te bewonderen is.

Zoals ik in de vorige update ook beschreven had, probeer ik 2x in de week te trainen in de sportschool. Als de dagen wat langer worden en ik hopelijk iets vertrouwder wordt met het fietsen over tramrails om Den Haag uit te komen dan hoop ik iets vaker ook met mijn neus de wind in te kunnen. Hopelijk koelt dit de rest van mijn gezicht ook wat meer zofst ik wat minder vaak rond loop als een tomaat ;) 

Fijne zondag!

Thank you to my Sponsors

25

Hillie Ketelaar

Zet 'm op! En voorzichtig naar beneden

10

Romy

Heel veel succes,Hilleke!

21

André van der Ham

Hulde voor deze actie! Succes :)

10

Anonymous

10

Rob

Succes hil!!

50

A Blom

Stoer!! Heel veel succes! :)

21

Remco Ketelaar

6

Eva Van Wissen

MEMMEN!

26

Tom Westerbeek

Zet ‘m op!

5

Anonymous

50

Niek van Keeken

Succes!

25

Selke Hagemans

Wat ontzettend goed Hill, heel veel succes!

21

Nynke

Krekt wat foar dy en ek noch foar it goeie doel, sukses topper! ❤️

60

Esther Van Duijn

25

Dominicus Ketelaar

Succes en veel plezier Hilleke

39

Lois & Dennis

Heel veel succes!! <3

40

Tessa Kramer

60

Michiel de Haan

Succes kanjer

15

Mette Mulock Houwer

56

Agri Recruitment

Veel succes!

5

Thysa

Succes! :)

21

Lisa Ketelaar

Succes Hill!

20

Bram Van’t Klooster

Heel veel succes Hilleke!

30

Josco en Debby

Zet 'm op Hill!!

6

Lotte van der Kooij

MEMMEN! Zet m op met het trotseren van deze robuuste berg!

26

Rein Ketelaar

26

Jetse Brandsma

Hilleke, set dyn tosken deryn en gean derfoar

10

Francis

Super actie! Zet 'm op Hilleke, de kist et!! :D

10

Dian

Super bezig meis! Succes met trainen :)

15

Anonymous

21

Jorien Hettinga

Wat een topper bist do ❤ Heel folle succes!!

5

Femke Hilhorst

Show more