Janneke Nieborg

Alpe d'HuZes 2020

Kop d'r Veur = Climb4Hope

Alpe d'HuZes is niet meer weg te denken uit mijn leven. Alpe d'HuZes is mijn ideale wereld, Alpe d'HuZes is mijn uitlaatklep, Alpe d'Huzes is emotie, Alpe d'HuZes is huilen, Alpe d'HuZes is lachen, Alpe d'HuZes is liefde, Alpe d'HuZes is vriendschap, Alpe d'HuZes is Vreemden worden Vrienden, Alpe d'HuZes is Dichterbij de hemel kom ik niet. Oh ja, Alpe d'HuZes is ook die vreselijke berg, die we met z'n allen gaan beklimmen ieder jaar weer, fietsen of lopen. Dus Alpe d'HuZes is ook afzien, strijden, één dag maar, terwijl zó veel mensen dagen, weken, maanden, zelfs jaren strijden tegen die vreselijke ziekte kanker! Dus waarom doe jij eigenlijk niet mee aan Alpe d'HuZes????

Ik doe in ieder geval mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker. En als je niet zelf mee doet, om welke reden dan ook, wil jij mij (en mijn geweldige teamleden van Team Climb4Hope) dan in ieder geval steunen?

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

Thank you to my Sponsors

10

May van der Salm

Wat goed van je dat je de Alpe op gaat fietsen! Ik wens je heel veel succes 💪 Ik weet zeker dat het je gaat lukken 🚴‍♀️💨

50

Anonymous

Gaat je lukken

10

Marc Brunekreef

Succes!

56

Marijke en Jaap van Donge

Janneke we wensen je heel veel sterkte en met jou jullie gehele Team. We weten hoe zwaar het is maar zijn ervan overtuigd dat jullie je doelstelling gaan halen.

10

Familie Leemhuis

20

Manfred

Veel Succes. En bedankt voor de lampen

10

Karin en Erik Scheper

Hartelijk gefeliciteerd!!!!!

15

k van dijk roddenhof

fije avond

15

Familie Leemhuis

Lieve groetjes van ons allemaal!

5

Daan en Marloes Feijen

Succes en geniet!

10

Geja Meppelink

Heel veel succes met trainen

Show more