Justin Verkoelen

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

DESM is een voetbalvereniging uit het Limburgse Weert, waar naast het gezamenlijk uitoefenen van de voetbalsport nog een andere bindende factor heerst. Dat is namelijk de zeer sterke familiaire en vriendschappelijke band die we met elkaar hebben. Naast het gezamenlijk sporten en plezier maken, hoort hier helaas ook het delen van verdriet bij.

Dit verdriet hebben wij helaas moeten ervaren in de zomer van 2018. Op 27 juli is Claudia Göbbels Effertz, echtgenote van DESM lid Wil en moeder van DESM leden Levy, Jael en Rowi, binnen enkele maanden na constatering van de ziekte kanker, gestorven aan de verschrikkelijke ziekte.

Dit heeft ons doen besluiten om in 2019 deel te nemen onder de naam naam Team Claudia DESM, waarbij Claudia symbool staat voor allen die lijden of hebben geleden aan deze vreselijke ziekte en ter nagedachtenis aan hen die er aan overleden zijn, binnen en buiten onze vereniging.

Om geld in te zamelen en zodoende een steentje bij te dragen aan het onderzoek dat nodig is om de ziekte uiteindelijk onder controle te krijgen, zullen op 6 juni 2019 (oud)leden, sponsoren en familieleden van DESM leden de Alpenreus Alpe d"Huez gaan beklimmen tijdens Alpe d'HuZes 2019. Dit zullen ze fietsend, wandelend of hardlopend gaan doen. Wij hopen op uw steun!

Thank you to my Sponsors

15

Jasper & Fé & Flip De Brouwer Verkoelen

Knap gedaan!

333

All-In Carwash Echt BV

Opbrengst van de actie bij All-In Carwash Echt

50

Cor en Sjan Verkoelen

Succes Justin

50

Ronald en Johanna

Veel succes Justin en Sjudi !

23

Sligro Weert

Bijdrage Sligro Weert, actie All-In Carwash

750

Verkoelen Dakspecialisten Weert

Succes kerel. Namens ons allemaal.

15

Ashley Verkoelen

Zet hem op!

10

M Blain

Succes!!

5

Renee en paul Orbon

Heel veel succes broertje

10

Judie en john Tinnemans

Zo een jonge gast gaat tot aan de top. Succes Justin.

25

Hans en Tilly Raetsen

Show more