Klimmend Team Start

Emballagezuil Albert Heijn

Bij een vijftal winkels van ALBERT HEIJN in LEIDEN eo en bij de AH, A.C. Op 't Landtplantsoen te Heerhugowaard staat de komende periodes een emballage - zuil bij het flesseninnamepunt waar Klimmend Team Start gebruik van mag maken. Als de klant dit wenst kan hij of zij het bekende flessenbonnetje in de zuil achter laten. 

Na de afgesproken periode wordt de balans opgemaakt en ontvangt het teamlid met wie de afspraak is gemaakt (en dus Klimmend Team Start) het geldbedrag dat de klanten aan statiegeld hebben gedoneerd. 

Beste mensen, al vast:

                                   DANK JULLIE WEL!!!

 

          "Niemand meer door aan kanker, dat willen we toch allemaal!"

Actiedag Albert Heijn A.C. Op 't Landtplantsoen Heerhugowaard

Op zaterdag 6 april jl waren we te gast bij bovengenoemde AH winkel. De winkel (en manager) die Klimmend Team Start steunen op weg naar donderdag 6 juni. 

Van 's morgens 11.00 tot 16.00uur hebben we daar de gelegenheid gekregen om geld op te halen.

Bezoekers van de AH konden, indien ze dit wensten, geld doneren in de speciale Ad6 box of kochten speciale tabletten chocolade, dan wel vermeldden de naam van een dierbare op een houten schildje. Dit schildje gaat op 6 juni mee naar boven en zal na afloop een mooi plaatsje op de berg krijgen in het groen.

Een geslaagde dag met mooie, warme contacten en over belangstelling hadden we niet te klagen.

We hebben deze dag € 409,50 opgehaald voor onderzoek naar de ziekte kanker. 

 

 

Optreden MAMS gaat niet door (www.coolkunstencultuur.nl/theater/programma‎)

Het geplande optreden van MAMS zangtheater zondag 7 april in theatercafé COOL gaat helaas niet door i.v.m. onvoldoende aanmeldingen. 

Dank je wel dames van MAMS zangtheater voor jullie toezegging; dank theatercafé COOL voor het beschikbaar stellen van de ruimte. 

Dank voor jullie spontane contacten en het meedenken. 

 

 

WINE & DINE 23 maart jl.

Op zaterdag 23 maart jl was het een gezellige drukte toen de 40 gasten zich hadden gemeld voor de Wine en Dine. Van de vele gedoneerde levensmiddelen kon onze kok Didi een smaakvol drie gangen maaltijd samenstellen. Ook alle drank was geschonken. 

Onder leiding van Rianne, Johan, Maaike en Berry liep de avond verder op rolletjes en zonder wanklank. "Hollen of stilstaan" was hier niet aan de orde, aanpakken en uitserveren. Iedereen voorzien van zijn of haar hapje en sapje. 

De avond was inmiddels al ver gevorderd toen de afwaskwast door de laatste vuile vaat werd gehaald en de eerste gasten zich weer naar huis begaven. 

Een woord van dank naar Corrie en Jos die hun woning ter beschikking hebben gesteld voor dit evenement; dank aan een ieder die er mede een succes van heeft gemaakt. 

Aan het eind van de avond kon de balans worden opgemaakt, hoe was het de gasten bevallen/gevallen? Wat had men over voor deze avond, wat bracht deze geslaagde actie voor Ad6/KWF op aan vrijwillige bijdrage?

In totaal was het een bedrag van € 2290,-, door een plaatselijke sponsor afgerond op € 2500,-. Dit noem ik nou eens uitbuiken!!!

Optreden MAMS zangtheater te Heerhugowaard

                               KLIMMEND TEAM START


Presenteert met trots een benefiet optreden voor Alpe d’HuZes/KWF van                                      

                                   MAMS Zangtheater

Heb je zin in een gezellig muzikaal optreden? Kom dan naar het
Theatercafé van COOL in Heerhugowaard.


Op zondag 7 april om 15.00 uur treedt Zangtheater MAMS op voor het goede doel.


De entreeprijs is €15 en de volledige opbrengst gaat naar Alpe d’HuZes/ KWF.
Meld je aan via klimmend.team.start@gmail.com .

Neem je familie, vrienden en buren gezellig mee. Het café is open vanaf 14.30 uur.

Met dank aan Theater COOL voor de steun aan Klimmend Team Start


          “Niemand meer dood aan kanker, dat wil jij toch ook?”

Rondleiding én Bierproeverij LEIDSCH BIER !!!

 

                                                                                                   

              Rondleiding en Bierproeverij Leidsch Bier

 

Alpe d’HuZes Klimmend-Team-Start organiseert op uitnodiging van Bierbrouwerij Leidsch Bier op donderdagavond 18 april een Rondleiding én Bierproeverij.

 

De avond begint om 19:30 en zal eindigen rond 22:00 uur.
Tijdens de avond wordt een introductie over Alpe d’HuZes gegeven waarna uitleg over het brouwproces en een rondleiding door de brouwerij volgt.
Daarna zullen enkele bieren worden geproefd met daarbij heerlijke passende hapjes. Het gaat een hele gezellige avond worden!

We willen graag JW van Leidsch Bier hartelijk bedanken om deze leuke exclusieve sponsoractie voor Alpe d’HuZes mogelijk te maken en deze avond met ons te organiseren.

De sponsorbijdrage voor deze avond is €20 per persoon (een hoger bedrag mag natuurlijk ook)

De opbrengst van deze actie komt volledig ten goede aan de Stichting Alpe d’HuZes en het KWF in strijd tegen de ziekte kanker.

Er zijn maximaal 30 plaatsen beschikbaar voor deze bijzondere en gezellige avond, dus meld je snel aan!
Aanmelden kan vanaf nu via het mailadres: wouterdoesburg@gmail.com

Vermeld in de mail je naam/namen en een bevestiging volgt na je aanmelding

    Adres Brouwerij Leidsch Bier: Flevoweg 6 B, 2318 BZ Leiden 

 

   “NIEMAND MEER DOOD AAN KANKER, DAT WIL JIJ TOCH OOK?”

SPINNINGMARATHON 14 april a.s.

KLIMMEND TEAM START organiseert in samenwerking met

A.S. Family Fitness Center te Heerhugowaard:

 

Op zondag 14 april a.s. van 09.00 tot 15.00 uur.

Een ZES uur durende spinningmarathon te Heerhugowaard.

 

De opbrengst van deze actie komt volledig ten goede aan de Stichting Alpe d’HuZes en het KWF in strijd tegen de ziekte kanker!

Schrijf je in voor één of meerdere uren. We vragen €10,- per uur, per fiets. Spoor je familie, vrienden en buren aan om óók mee te doen.

Rob en Karina zorgen met hun team voor professionele begeleiding; via een presentatie op een scherm rijd je in dat uur de Alpe d’Huez op.

Aanmelden kan vanaf nu via het mailadres:

klimmend.team.start@gmail.com

Vermeld in de mail je naam/namen, hoeveel uur je mee wilt doen en op welke tijden; nadere informatie krijg je daarna toegezonden.

Adres A.S.Family: W.M.Dudokweg 20, 1703 DB Heerhugowaard.

 

    “NIEMAND MEER DOOD AAN KANKER, DAT WIL JIJ TOCH OOK?”

SPINNINGMARATHON!!!

Op zondag 14 april van 09.00 tot 15.00 uur gaan we bij sportschool AS Family in Heerhugowaard onder leiding van Rob en Karina (eigenaren) met steun van Bram en Klimmend Team Start, een ZES uren durende SPINNINGMARATHON houden.

De gehele opbrengst gaat via Klimmend Team Start naar de Stichting Alpe d'HuZes en het KWF. 

Komende dagen worden de puntjes op de i - gezet en komen we terug met gedetailleerde informatie, zoals de wijze van inschrijven, donatie per uur en meer.

HOUD DEZE DAG VRIJ IN JE AGENDA! 

WINE & DINE

                       

 

              WINE & DINE OP ZATERDAG 23 MAART 2019

 

                                  GELDERMALSEN

 

Op dit moment is de avond reeds geheel gevuld.

40 Belangstellenden hebben zich zeer rap aangemeld.   

Jammer, maar we zitten aan de grens met wat we aankunnen.

Blijf op de hoogte via onze teampagina en we zien je graag bij een van de andere activiteiten komende weken.   

Dank jullie wel.          

  

 

WINE & DINE

NOTEER VAST IN UW AGENDA:

 

WINE & DINE GELDERMALSEN, 23 MAART 2019.

WAAROM WIJ MEE DOEN AAN ALPE - d'HUZES?

 

Wij doen (weer) mee als KLIMMEND TEAM START aan Alpe d’HuZes omdat wij geloven dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer dood gaat aan kanker.

Wij doen mee omdat ieder van ons binnen de familie-, vrienden-, of kennissenkring te maken heeft / gehad met deze ziekte.

Wij doen mee omdat wij recentelijk in september afscheid hebben genomen van Frank, oud lid van ons team en oud deelnemer aan de Alpe - d'HuZes.

Voor hem en al die anderen die ons ontvallen zijn of op dit moment strijden.

Ze verdienen het!

 

MIJN ALBERT HEIJN BUURTSUPER 'STEUNT' KLIMMEND TEAM START.

Enkele weken terug kwam ik in gesprek met Thierry Reus, de supermarktmanager van ALBERT HEIJN, A.C. Op 't LANDTPLANSOEN in Heerhugowaard. Een gezellige winkel, met medewerkers die je inmiddels kennen en als het uitkomt tijd hebben voor een praatje. Juist in zo'n praatje is er tijd voor wat mensen doen en bezig houdt en zo kwamen we op het onderwerp: Alpe - d'HuZes. (Ad6).

Tja en van het een komt het ander. Thierry gaf aan dat niet alleen hij zelf maar ook zijn bedrijf betrokken is bij het wel en wee van de medemens, dus ook bij zijn klanten. Komend jaar, 2019, gaat hij met enkele andere ondernemers in de wijk voor het motto: GEZOND. Dit wordt de komende weken nog verder uitgewerkt.

Spontaan bood hij ons aan om via zijn AH winkel Klimmend Team Start komende maanden onder de aandacht te brengen. Dit betekent voor ons niet alleen in de maand april de zuil bij de emballage inname, maar fysiek ons in de winkel presenteren. Komende weken gaan we uitwerken hoe we hier samen met AH inhoud aan gaan geven. 

De eerste steun hebben we inmiddels ontvangen van Thierry. Stephanie, het jongste lid van ons team gaat tijdens 4 Kerstuitvoeringen op haar school muffins verkopen voor Ad6. Afgelopen zaterdagochtend heeft zij samen met Thierry boodschappen gedaan bij de Albert Heijn aan het A.C. Op 't Landtplantsoen. Op bovenstaande foto tonen Thierry en Stephanie na afloop de winkelwagen met boodschappen en een Ad6 - shirt van een eerdere editie.

Groet,

Johan (C). 

 

Welkom bij Klimmend Team Start

Welkom op de algemene pagina van

KLIMMEND TEAM START

 

Op dit moment zijn we druk bezig met onze voorbereidingen, het nog werven van en verder onderhouden van contacten met onze sponsoren. Uitwerken van activiteiten voor Ad6 2019.

Afgelopen jaar hebben we als FIETSEND TEAM START deelgenomen, maar omdat ons team voor 2019 niet alleen meer bestaat uit fietsers, is de teamnaam aangepast.

De leeftijd binnen ons team ligt tussen de 10 en 70 jaar, een mooie mix van jong en oud. Enkele teamleden nemen voor de 11e keer deel aan het evenement. 

Vier teamleden gaan de uitdaging lopend aan, te weten Joke, Bas, Lars en Stephanie (met steun van haar moeder Diralda). 

Johan gaat hardlopend naar boven en Berry, Wouter, Anneke en Johan (C) met de fiets.

 

Ieder van ons heeft zijn of haar motivatie om zich in te zetten op 5 of 6 juni 2019. Voor deze motivatie verwijzen we je graag naar de persoonlijke pagina’s van onze teamleden.

We kunnen het niet alleen, wil je ons steunen?

 

Met groet,

KLIMMEND TEAM START.

Johan (C). 

 

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Wij doen als team mee aan Alpe d’HuZes omdat wij geloven dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij ons steunen?

Thank you to our Sponsors

35

Anonymous

Lieve Joke, ook namens Rens succes met al je voorbereidingen voor het bedwingen van de Alp op 6 juni.

1.69k

Wine And Dine ( Contante Betalingen)

Wine and dine contante betalingen

25

Jan, Erica, Roan En Tim

Succes Johan! Mooi dat je dit gaat doen.

210

Arg

Wine & Dine 2.0

15

Baukje Warmink

Succes collega!

56

Anonymous

16

Rudy Lopez

10

Denelise Lecluse

75

Tonny En Peter Jongen Mirrer

Goforit

21

Siets & El

Zet ‘m op Lars! X

26

Bertha Jongen-samson

Sterkte met lopen en succes

10

Margreet & Will Wezel-jager

Ga er weer voor, doe je best

437

SjokoËn Smaakt Naar Meer.

Met dank aan de leden van Klimmend Team Start, die zich hebben ingezet bij de verkoop van de sjoko - tabletten. Vandaag tijdens de Koningsmarkt, maar ook bij eerdere gezamenlijke en/of door persoonlijke actie's/actie. Zie onze pagina.

20

Anonymous

Johan een bijdrage voor een belangrijk doel. Succes met het trainen en de uiteindelijke tocht naar boven!

200

Ad Ahsmann

Dubbel 100 als steun voor Nanne en jou

220

St. Wulfram

Super dat je met jouw inzet zo'n mooi bedrag bij elkaar hebt verzameld. Heel veel succes met alle voorbereidingen en het beklimmen van de Alpe d' HuZes

138

Joke Pieters

Opbrengst emballagezuil AH

26

Marike Van Doorn

Lieve Wouter, heel veel succes met je actie. Liefs, Marike

10

Anonymous

Suc6 Stephanie👍

56

A.r.e Smit

Hoi Wouter! Alvast heel veel succes weer met het hand en spannen en het beklimmen van de berg! Liefs en groetjes van Bert

35

Lieuwe Man Wesselius

Namen: Willy, Riemer, heit, mem, heit Thomas, Piet, Reinder Heel veel succes!!!

10

Lilian Smitskamp

Lekker toppertje ! Ben trots op je xx

25

Stefan Leijnen

Succes Lars, this it it! ;)

30

Anonymous

10

De Sikkert Zachtfruit

Succes johan ! Top

20

Gerard Van Wijk

Succes Johan 👊👊

60

Tovo D1

Mooi initiatief! Heel veel succes Lars!

26

Ton Kaffka

Succes en maak er weer een mooie ervaring van

15

Jos En Ada Boots

Heel veel succes hoor!

50

Naomi

Heel erg veel succes!

106

E Jordaan

Succes gewenstuit Menheerse

10

Merel Mooij

Heel veel succes Stephanie!

65

Petra En Gaston De Geus En Anja Verbeek

Wij wensen jullie veel succes en zijn zeker in gedachten bij jullie op 6-6

15

Marjon, Afke, Richard, Jesse, Dennis, Martha, Jorn, Gijs En Lize

Joke, wat geweldig dat je dit doet. In gedachten lopen we met je mee! (3 naambordjes)

15

Denise En Erwin

Zet em op jokie! Voor opa, Jos & Marian en alle anderen.

25

J&j, Wijdenes

Kuiten in het vet en....gáán! Zettemop Joke! <3

26

Corinne Weiffenbach

Kanjer! Zet m op, je bent een topper en ik vertrouw erop dat jij drie keer die finish gaat aantikken!! Hug Crin

21

Linda De Haan

10

Lotte Van Vliet

Heel veel succes, top actie!!

10

Sylvia Janssen

Wouter, zo goed dat je je weer inzet voor deze actie!

10

Iris Sluyter

21

Alex Drapers

Succes Lars, mooie uitdaging en een prachtig doel!

106

Notariaat In De Tiendschuur

Lieve Stephanie, Wat goed van je, dat je weer mee doet. We zullen aan je denken. Heel veel succes. Liefs, Angelique, Rob, Tom, Niels, Fleur en Koen Koning

50

Amber En Ralph Hackmann

Lieve Joke, Wat een géver ben je. Echt heel mooi. Ook nu weer. Heel bijzonder denk ik om nu als deelnemer mee te doen. Zet 'm op. Dikke kus, Amber en Ralph

50

Rob Ackermans

25

Erik Speets

Een diepe buiging voor jullie als team.

35

Anonymous

100

Bart & Monique

Suc6 op hu6

24

Ali Tomek

Suc6 Anneke, je kan hetttttttt :)

50

Corne & Rinkje

We geloven in je Lars!

25

Marja Nicolaij

26

Erwin Nas

500

Nazca

Stephanie, Wij zijn supertrots op je dat je ook nu weer de klim gaat maken! We wensen jou en je team veel succes met de opbouw van dit bijzondere evenement en een prachtige klim toegewenst. Wij van Nazca dragen daar graag ons steentje aan bij. To the next curve. Ronald & Erik

15

Tony Van Aalst

15

Sjanie Van Dooijeweert

50

Anonymous

Hoi Lars, heel veel succes en ik hoop dat je je streefbedrag haalt. Edo & Marja

26

A. Pieters-bakker

150

Anonymous

760

Siem Pols

30

Tovo Dames Recreanten 3

10

Anonymous

2 naambordjes Wine & Dine

20

Anonymous

Bordjes Ivonne en Noor

500

Oclc / Oclc-hka

Goed om te horen dat jullie weer aan de start verschijnen in 2019! Gewoon (weer) een steengoed initiatief!

20

Patrick & Judith

26

Cees & Marion Kranenburg

Goed bezig! Veel succes

60

Joke Pieters

donatie ivm MAMS

90

Tovo Dames 4

10

Marjon Van Langen

Succes Joke :-)

26

Jolanda Willemse

Joke super trots op je....dat je alle vele jaren je inzet voor KWF en ook nu door deze sportieve uitdaging om 2x de berg te bestijgen. Zet um op...ik geloof in je. Dikke kus Titus &Jolanda

21

Marieke

Succes lars!

20

Sander Plomp

Joke, kanjer! Zet hem op in de beladen en tevens mooie tocht naar boven. Na tien jaar geholpen te hebben hoop ik dat je dit jaar de hulp mag ontvangen om jouw prestatie te verwezenlijken. Dikke kus van ons en je weet OIGO!

10

Denise Van Beek

Veel succes!

56

Dirk Kramer

100

Tovo H4

26

Anonymous

209

Albert Heijn Winkelhof Leiderdorp

Emballage opbrengst 2 weken in April. Super mooie opbrengst!

2

Joran Burggraaf

😁

21

Yowan

Lieve P, Top dat je weer naar Frankrijk gaat en dat je twee maal de berg gaat bedwingen. Voor de eerste klim ter aanmoediging deze bochtendonatie. Liefs xxx

106

Tovo Heren 6

5

Anonymous

Veel succes!

10

Louise Van Beek

Succes! 🍀

100

H6 Tovo

26

Jerom Passier

BOODSCHAP

25

Jan En Jeannette Dorp

Johan, je bent een bikkel!! Goede benen en een mooie tijd! Hug van J&J

56

Kevin Mcjunkin

Ride well.

26

Esther Van Gestel

Veel succes!!

40

Anonymous

Tbv bierproeverij

1.000

Anonymous

25

Tonny Jongen

15

Nel Wezel Laan

15

Lotty Eeken

10

Henk Koster

Veel succes Wouter!

56

Wieneke ‘t Hoen

Op naar de top!!

350

Koningsdag Vrijmarkt In Leiden

Opbrengst gezellige Koningsdag Vrijmarkt in de Lage Mors in Leiden Verkoop oude spullen, fietsen op de racefiets en donaties. Mooie opbrengst👍

26

A. Pieters-bakker

66

Stefan Vd Anker

100

Anonymous

Hoi Joke, Super dat je dit doet en ook al zo'n lange tijd. Kanker is nog niet de wereld uit, maar dankzij al het onderzoek is er wel een enorme progressie. Anke

15

Sonja, Rens,joran En Mila

Suc6!

100

Jojamacoshof Labradors Opijnen

Super dat je dit doel steunt . Wij zijn trots op je. We hopen dat uiteindelijk deze vreselijke ziekte onder controle komt. Succes

15

Donatiebox Ah Leiden

Donatiebox AH Kooilaan op 6 april

1.11k

Klimmend Team Start

Opbrengst spinningmarathon A.S. Family Fitness Center te Heerhugowaard 14 april jl.

21

Martijn Brouwer

Zet m op ouwuh!

25

Ernst Blom

65

Petra En Gaston De Geus En Anjanja

Succes en wij zullen zeker aan jullie en onze vriendin An denken op 6-6

25

Tonny Jongen

56

Harry Alberda

Goed werk!

106

Guus Bomhoff

Veel suc6 en hopelijk heb je voldoende tijd om te trainen?

21

Irene Stiphout

50

Anonymous

26

Tessel Arendsen

Zo gaaf dat je hier aan mee gaat doen, bikkel!!

90

Tovo H1

Jooo Lars! Hierbij de donatie van ons team: Lex, Merijn, Joris, Robert, Rens, Joost, Jorik en ik. Super goed bezig en heel veel succes!! Ciao!

26

Johan Te Velde

Nu alleen nog even naar boven fietsen!

75

Johanneke En Bart

Zet em op! Lars en begeleiders xx

10

Niek Deuss

26

A. Pieters-bakker

56

Wiebo

Aan de Trots van Hoogwoud, heel veel succes Gr Wiebo

21

Anne

Op naar de 21 bochten! Je kunt het!

5

Anonymous

42

Magda Wessels

Hoi Joke om je wat moed te geven ,voor elke bocht een euro . Om steeds meer deze ziekte , te kunnen bedwingen. Top hoor !Heel veel succes met de klim. Liefs Piet en Magda

10

Niek

Doe je goed Stephanie, succes op de Alpe.

10

Hilliene Veltink

21

Lisa Lenkens

Succes Lars!!! Mooi dat je dit gaat doen:)

25

Jac Wessels

10

Anonymous

Heel veel succes!

10

Rick Houtman

Veel succes!

25

Coba Bense

Lieve Joke Ontzettend veel succes! Je bent een topper

5

Esther R

213

Ah Voorschoten

20

Lars Blaauwbroek

150

Knubben Nostalgische Kermis V.o.f.

Succes

25

F. Wesselius En M. Bolink Wesselius

26

Anonymous

15

Saskia Backx

Heel veel succes!

56

Els Van Doorn

Sterkte, succes en een fijne tijd

500

Jos En Corrie Rietbergen

Succes pa en ma

21

Joke

De eerste spinningles zit er weer op. De start is gemaakt! Op naar juni 2019 en 3 keer naar boven. Kanjer!

21

Twan Jansen

Helaas zelf getroffen... en hoe meer mensen zich inzetten des te beter. Ik wens je heel veel energie en doorzettingsvermogen om met jouw krachten het maximale eruit te halen. Knokken! Hopelijk mag en kan ik jou daar komen supporten kerel! Je FF collega https://twanjansen.weebly.com

106

Maatjes Schilderwerken

26

Petra Busstra

Go go go Wouter!

20

Jos Beneken Kolmer

21

Joke Meijlis

Fantastisch zoals jij (en je hele gezin) je inzet voor dit broodnodige doel!! Heel veel succes xx

35

Anonymous

Wat goed van je. Heel veel succes! Ger, Marjan, David & Ruben

10

Stella Van 't Klooster

Top! Veel succes met trainen en inzamelen van het geld! Gr Stella (collega Nanne)

26

Emily Van Eijk

250

Anonymous

Weg hatelijke nul. Veel werk plezier bij KPMG (toch?)

26

Oma Mooij

Lieve Stephanie, Het geld dat ik met kaarten maken heb verdiend, geef ik jou voor je mooie inzet voor dit goede doel. Ben trots op je. Heel veel succes. Dikke knuffel, oma.

40

Rob Van Dijk En Anne Jitske Salverda

Leuk dat je weer op de fiets zit!

110

Tovo D3 Go Sam

Lekker bezig!

10

Karin Thijssen

Run Johan Run!!

26

Hanno Maliepaard

veel succes

10

Janneke Van Es

20

Mariëtte Van Eck

Jullie zijn toppers!

1

Joran Burggraaf

€900,-😂

26

Hans&willy

15

Joke Pieters

3 naambordjes

225

Anneke Huisman

Opbrengst AH XL

500

Lrs Solutions Bv Meerkerk

5

Jan Broekhuizen

Goed bezig! Alvast heel veel succes :)

10

Tom Bergstra

Zet hem op Wouter!

15

Vincent Van Laar

Gaaaaaannnn¡

15

Dana

Echt heel knap dat je dit gaat doen Lars! Zet hem op!!

7

Anonymous

50

Wezel

Heel veel succes op Alpe d'HuZes,groetjes,Annemarie.

10

Joke Pieters

2 naambordjes Vincent

10

Nicole

Zet m op!!

15

Fred En Ineke Bos

Veel succes en wij hopen zeker dat je het doel bereikt 👍👍

50

Rik Wilbrink

Goed

120

Oclc Leiden

Eerste opbrengst Donatiebox OCLC Leiden

25

Sophie Van Hecke

Vind je een kanjer dat je dit gaat doen! Succes! X

10

Anonymous

66

Lilian Groenendaal-jongen

🏃‍♂️💪⛰sucsez

450

Bierproeverij Leidsch Bier

Opbrengst donatiebox Bierproeverij Leidsch Bier Totale opbrengst van deze bijzondere sponsoractie €704 !!

5

Joke Pieters

contact naambordje

56

Dominik & Nikki & Ella

We zijn ontzettend trots op je! You can do it!

26

Marcel Lehnhardt

Super dat je voor de 2e keer weer gaat lopen en dat jullie als familie in de week weer gaan helpen. Ome (jou opa) Piet zal ongelovelijk trots op je zijn. Heel veel succes

15

Karel Groot

26

Marlene Van Doorn

26

Bertha Jongen-samson

Sterkte met fietsen, succes

26

Bart Pouls

20

Peter Mast

Via Guus (mijn neef) en Noortje deze link gekregen om te doneren. In jou rugzak zit een bordje met Tante Joke, mijn moeder. Heel veel succes , wij lopen in gedachte met je mee. Lianne en Peter

10

Samson

Succes

10

Nonneke Kuipers

Succes met dit mooie project. Liefs Fred en Non

150

E. Arjaans-eckelboom

doe hier graag aan mee

26

Bertha Jongen-samson

Sterkte met het lopen Alp D’huzes . Succes

75

Mia Herfst

323

Klimmend Team Start

Actie Albert Heijn, A.C. Op 't Landtplantsoen Heerhugowaard, dd 6 april jl. Stephanie - Diralda - Joke - Johan.

21

Ilona

Succes met de 21 bochten! Gewoon blijven rennen. :-) Ik wens jullie een mooie reis met elkaar.

21

Jelle

Wow, niet fietsend (zou ik doen haha) maar hardlopend omhoog, wat een uitdaging, heel veel succes!

10

Henri Mijdam & Evelien Piels

Mooi gebaar. Dat steunen we graag. Veel succes! We horen graag hoe het geweest is!

21

Erwin Van Der Sluis

Mooi doel🙏Ik steun jou! Succes👍

26

Sander

25

Alette Ahsmann

Zet ‘m op Lars! Je kunt het!

30

Marieke Oonk

Heel veel succes!

10

Daniel G.

Goed doel Lars en veel succes!

21

Sjaak Riel

Zet hem op voor de goede zaak,Joke!! Deze ziekte moet beheersbaar worden, super dat je er zo voor inzet.

5

Rens Vis

Succes maat

15

Mary Collins

Good luck Wouter!

26

Kevin O'conner

Wouter, good luck!

40

Margot Frankhuizen

Deelname rondleiding Bierbrouwerij 2 personen. Veel succes met alle voorbereidingen!

26

Wil & Willie Van Hecke

Succes Joke met de klim naar de top van d'Huzes !

26

Annelies

Succes

21

Danielle Emmer

Succes Johan!!

10

Ingrid Aniba

Succes meissie!! Zet m op! X

26

Russell Mayor

Good luck Wouter!

250

V.o.f. Eckelboom Wolters

Succes

5

Dennis, Mariëlle En Nienke

Succes 👍🏻

10

Rianne

Suc6 lieverd!! Een heel avontuur! Trainen trainen trainen en sponsors binnen halen. En dan D-Day op 6 juni. Mama’s verjaardag 💖! Wij zijn er bij!!! Heel fijn om samen Alpe d’Huzes mee te maken. Het is zo’n mooi evenement waar iedereen zich inzet voor een wereld zonder kanker. Ben trots op je 😘

10

Lindsey

Hey Lars, echt super dat je dit gaat doen! Zeg m op. Groetjes, Lindsey

15

Netta De Jong

Heel goed initiatief! Succes!

100

Anonymous

Succes

5

Tanja Van Der Markt

Zetumop 👊 succes 👍 ik doe het je niet na💪

21

Alex Van Poppelen

Lekker bezig pik

26

Jan Piet Beers

Stephanie, wat goed dat jij en je broer dit doen. Heel veel succes!

50

Tovo Dames 5

Goed bezig!

15

Joke Pieters

3 naambordjes tijdens AH dag

10

De Buurtjes Van Nummer 5

Geweldig dat je dit doet! Heel veel succes met trainen! Heel veel liefs de buurtjes van nummer 5

50

Nanne

Topper! Love you

21

Rob Spee

15

Joris Bastian

Hey Lars! Lekker pik!

56

Margo Trappenburg

Heldin!

26

Anonymous

106

Autobedrijf Avenhorn

Heel veel SUCCES!!!!!

26

Jan En Joke

Heel veel succes Bas!!

20

Wouter

Spinningmarathon 14 april. Prima georganiseerd Johan👍🏻

26

Anonymous

66

Lilian Groenendaal-jongen

Suczes Lars💪🏃‍♂️⛰👍

56

Mark Pieters

Zet ‘m op Joke! Ben nu al trots.

26

Henk Van Der Wal

Succes met de actie!

56

Peter Van Riel

goed dat je weer gaat deelnemen. Heel veel succes!

10

Nel Taal

Heel veel succes Joke. Zo mooi en knap dat je dit doet. Ik ga aan je denken die dag. Groetjes, Nel

25

Gert En Tonny Tielrooy

Super goed dat je dit doet! Wij wensen je veel succes met de voorbereidingen en natuurlijk tijdens het evenement zelf! Toppertje!

15

Lee Baxter

Good luck!

Show more