Kurt van den Broek

Heeft deelgenomen in vorige edities

Met (een beetje) hulp kunnen we veel meer bereiken!

Hoi, goed dat je hier kijkt! Ik doe mee aan Alpe d’HuZes, want door al deze bijdragen kunnen we de strijd tegen Kanker weer een stapje verder brengen. Door elk jaar iets nieuws te ontdekken kunnen we steeds meer mensen beter helpen om hun strijd te winnen. Onderzoek en voorlichting kosten veel geld en met onze en jouw bijdrage gaan we dat mogelijk maken:

Geef jij mij en het KWF een steuntje in de rug op de weg omhoog? 

bedankt voor jouw donatie!

My Updates

voor de echte Nederlanders ;-) Als je met ons mee doet, waar wordt je donatie dan voor ingezet?

 

Wat je op kan zoeken, maar zo nog makkelijker wordt…

Ik ga die berg zo vaak mogelijk bedwingen en jij geeft mij daarbij een steuntje in de rug. Niet om mijn reis of die van de organisatie te bekostigen, maar waarvoor dan wel? Waar wordt jouw donatie dan voor ingezet?  

 

ONS DOEL

100% VAN DONATIES NAAR KANKERONDERZOEK

Een op de drie Nederlanders krijgt kanker. Jaarlijks sterven 43.000 mensen aan kanker. Kankerbestrijding en aandacht voor de kankerpatient zijn heel hard nodig. Alpe d'HuZes is opgericht met als doel om de onmacht die ontstaat bij kanker om te zetten in kracht. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ accepteren we geen beperkingen in wat we kunnen en zullen bereiken. 

100% van de donaties aan het Alpe d’HuZes/KWF-fonds wordt besteed aan (wetenschappelijk) onderzoek naar kanker en naar de verbetering van kwaliteit van leven van mensen met kanker. Dat willen we bereiken door drie thema's, die passen bij onze missie:

Ambitie: het stimuleren van jong talent. Binnen dit thema valt ook de jaarlijkse Bas Mulder Award uitreiking.

Hermannetje: de kennisbenutting van onderzoeksresultaten versnellen met ‘een extra duwtje’. Binnen dit thema valt de Knelpuntensubsidie.

Nieuwe ontwikkelingen: het creëren van extra kansen voor baanbrekende onderzoeksideeën. Binnen dit thema valt de Unieke Kansen subsidie.

lees meer op https://www.opgevenisgeenoptie.nl/ons-doel en https://www.kwf.nl/helpjijons/alpedhuzes/Pages/default.aspx

Thank you to my Sponsors

2.500

Anonymous

21

Cees Froukje

75

Animo Sportpsychologie

Je bent een kanjer. En niet vergeten: just keep cycling!

26

Indexus

heel veel succes Kurt!

26

Bart

Hoi Kurt, een steuntje in je rug omdat ik het je gun en omdat het Cees sr. zou doen glimlachten.

Show more