Niels Verkerk

Heeft deelgenomen in vorige edities

My Activity Tracking

3,201
kms

My target 3000kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Waarom doe ik mee aan Alpe d'Huzes? Dat is een vraag met verschillende antwoorden. Met elkaar veel geld inzamelen voor het onderzoek kwam als eerste in mij op toen ik gevraagd werd om mee te doen. Al snel zag ik ook de fysieke uitdaging. Fitter worden dan ooit om de uitdaging vol aan te kunnen met het team, dat is ook gaaf. 

Toch had ik even de tijd nodig om de knoop door te hakken (en thuis af te stemmen...). In die tijd heb ik vooral aan mensen gedacht die nu ziek zijn, beter zijn geworden of er niet meer zijn. Zo heb ik aan mijn opa gedacht die is overleden aan kanker. Als ik aan hem denk, denk ik vooral aan de momenten dat hij niet ziek was. De afgelopen weken heb ik ook voor het eerst in tijden gedacht aan hem toen hij ziek was en hoeveel indruk dat eigenlijk heeft gemaakt. Door de berg op de fietsen krijg ik hem niet terug en worden mensen niet ineens beter, maar het voelt goed om een steentje bij te dragen aan onderzoek om de ziekte steeds beter te bestrijden.

Helpen jullie ons mee? Elk steentje is er één.

 

 

 

My Updates

Training gestart!

Op de website heb ik ingevuld dat ik drie keer de berg op wil fietsen. Hoe ik daar bij kom? Geen idee eerlijk gezegd, want meer dan een veredelde heuvel heb ik nooit beklommen. Ik weet wel dat mijn bourgondische inslag en huidige gewicht het niet makkelijker maakt. Als iemand van 70 kilo al duizenden calorieën verbrand om meerdere keren bovenop te komen kan ik mijn borst nat maken.

Onderdeel van de uitdaging is voor mij dan ook om fitter te worden dan ooit. Ik ga proberen om elke week 3 keer te fietsen en te blijven voetballen. Daarnaast drink ik vanaf 1 januari geen bier meer totdat de beklimmingen achter de rug zijn. Ook wil ik gezonder gaan eten en dat blijven volhouden.   Of het in juni dan 2,3 of 4 keer wordt ben ik nu niet zo mee bezig.

Gisteren de eerste 30 kilometer in de vrieskou gemaakt. Het was heerlijk om te fietsen met een doel. De benen moeten duidelijk nog ontwaken uit de winterslaap, dat komt vast goed de komende weken. Vandaag even bijkomen en volgende week op naar de volgende ritten!

De 1e 200 kilometers zitten erop!

Met de feestdagen achter de rug is het tijd om de training echt op te gaan pakken. Inmiddels heb ik 200 kilometer getraind. De bedoeling is om er elke week minstens 100 aan toe te voegen. Eén van de manieren om dat voor elkaar te krijgen met de combi werk/gezin is om de racefiets één dag in de week weer te gebruiken naar het werk in Utrecht. En met uitzichten zoals op de foto is dat geen straf.

Ook de 1e biervrije week zit erop. De spa rood smaakte prima op het voetbalveld :) 

Goede voornemens

Bijna 2 maanden geleden had ik het goede voornemen om regelmatig iets te posten op dit blog. Bijvoorbeeld bij elke 250 trainingskilometers of bijzondere momenten. Het regelmatig posten is niet helemaal gelukt...

Maar het regelmatig fietsen gelukkig wel! Inmiddels staat de teller op 1040 kilometers. En dat is te merken, ik voel mij op de fiets fitter dan ooit. Zo heb ik vorige week voor het eerst een toertocht van 100 kilometer gefietst. Na 80 kilometer mochten we nog even klimmen en ik had zowaar nog wat over om de heuvels op te knallen. Natuurlijk niet te vergelijken met de Alpe, maar het voelde wel goed!

Naast het fietsen is er ook het nodige gebeurd. Zo krijg ik aanstaande woensdag de uitslag van een aantal cardiologische onderzoeken. Omdat mijn vader rond mijn eigen leeftijd is overleden aan een hartstilstand heb ik (terecht) aan mijn moeder moeten beloven dat ik mijzelf laat onderzoeken voordat het echte klimwerk begint. Ook al voel ik mij fit kijk ik wel uit naar de uitslagen. Hopelijk is de uitslag een goede reden om binnenkort weer wat te schrijven hier. 

Eén van de redenen dat een bericht is uitgebleven is dat ik sinds februari voor mijzelf ben begonnen. Sinds 1 maart ben ik zelfs geen ambtenaar meer. Ook op dat vlak ontbrak het wel aan tijd dus is een originele naam uitgebleven. Gelukkig is sponsoren via de site (aanrader! ;)) wel gelukt. Naast het ondersteunen van het goede doel  een mooi idee dat concullega Bassie een hele dag uitzicht heeft op mijn naam...

Ook al is het inmiddels maart en is de zomerjas al uit de kast sluit ik af met 3 goede voornemens. In maart ga ik voor de 600 kilometers fietsen, E500 sponsorgeld en tenminste één berichtje op de site erbij. Met welk doel help jij mee?

 

De basis is gelegd

Zo, daar zijn we weer met de digitale pen. Maart is een goede maand gebleken voor de voorbereidingen. Belangrijkste nieuws is dat de uitslagen van de onderzoeken door de cardioloog als 'perfect' zijn samengevat. Geen enkele afwijking waargenomen en een goed herstel na inspanning van de fietstest. Ook al ben ik klachtenvrij voelde het als een opluchting en bijzonder goed nieuws. 

De benen hebben ook niet stilgezeten en de totale trainingsafstand is gegroeid van 1040 naar 1585 kilometers. Onder andere met een hele leuke toertocht in de buurt van Arnhem en Rhenen met de nodige heuvels. Zoals een mederijder opmerkte heb ik niet de bouw van een echte klimmer... Dan maar op karakter en kracht wink

Over kracht gesproken. Deze maand heb ik een FTP test gedaan. Een wat voor test? Simpel gezegd jezelf 20 minuten lang de blubber infietsen. Daar komt dan een vermogen uit dat je een uur lang vol kunt houden. Dat is in mijn geval 244 Watt en compleet leeg geperste benen. Maar het levert ook nuttige informatie op. Ervan uitgaande dat ik die waarde nog iets verhoog de komende weken en gestaag blijf afvallen (bijna 7 kilo nu!) zou ik theoretisch de Alpe in iets minder 1,5 uur kunnen opfietsen zonder de benen volledig op te blazen. Met 12 beschikbare fietsuren lijkt er dan stiekem ruimte voor meer dan vier beklimmingen innocent 

Ook qua sponsoring goede berichten. Als team hebben we ons minimum doel gehaald! Op mijn eigen pagina is er dankzij een aantal gulle donateurs E502 bijgekomen voor het KWF. Hartelijk dank daarvoor!

Geen blog zonder een paar doelen. Ik ga in april in ieder geval 100 kilometer fietsen tijdens de AWM toertocht. Voor april wil ik dan ook minstens 750 kilometer fietsen en ruim over de 2.000 kilometers gaan. En qua sponsoring zou het heel mooi zijn als ook daar de grens van 2.000 gepasseerd kan worden. De basis is in ieder geval op alle fronten gelegd. Tijd om die de komende acht weken uit te bouwen!

 

De digitale berg op

Vandaag was het zover. Na 1.000 kilometer op de binnentrainer heb ik de digitale Alpe d'Huez vrij gespeeld. Ook al zaten er al 200+ kilometers in de benen deze week, ik kon het niet laten om het eens te proberen. Dat heb ik geweten...

Even een paar kilometer warm fietsen en ineens schoot de stijgingsgraad naar de 10%. Snel een tandje lichter schakelen, want dit hebben we niet in Meerkerk en omstreken. Op de TV verscheen een mooi kaartje met de af te leggen weg, vermogen, hartslag en de 21 bochten. The game is on. cool

Ik wist dat de eerste 3 kilometers het zwaarst waren en al snel was er geen lichter verzet beschikbaar op de fiets. Na de eerste drie kilometer bleef het gemeen stijl met zelden langere stukken onder de 8%. Eigenlijk zijn alleen kleine stukjes van de bochten vlak. Mooie momenten om de benen iets rust te geven en te drinken.

Na een half uur klimmen begonnen de benen te sputteren als er weer stukjes van 10-13% voorbij kwamen. Maar ik merkte ook dat ik de minder steile stukken (nog steeds 6-8%) wat kon bijkomen. Al is bijkomen een groot woord, want ondanks de twee ventilatoren miezerde het zweetdruppels boven de fiets.

Toen de teller richting het uur kroop zag ik dat ik nog maar twee kilometer te gaan had. Dat was een flinke boost, want ik mikte op een tijd van rond de anderhalf uur. Inmiddels kwam Heleen ook supporten en perste ik de laatste beetjes energie eruit richting de top. 500 meter, 400 meter, 300 meter, 200 meter, 100 meter... Finish! Ondanks de benen die gelijk af wilde stappen kwam er ook adrenaline vrij. Na uren trainen is de volgende stap gezet, de berg is bedwongen. En dat in 1 uur, 8 minuten en 36 seconden.  laughing

Vandaag had ik niet het gevoel dat ik die prestatie 3,4 of laat staan 6 keer op een dag kan leveren. Maar er is nog een maand de tijd om te trainen en opgeven is nu eenmaal geen optie!

 

 

 

 

Grenzen verleggen

Wow, het is ineens hard gegaan met mensen die een financieel steentje hebben bijgedragen. Sinds vorige week heb ik mijn doelstelling van E2.500 ruim gehaald. Bij deze wil ik nogmaals alle familie, vrienden, collega's, kennissen bedanken die hebben bijgedragen tot nu toe! Ongeacht de grootte van de bijdrage geeft iedere donatie een ongelooflijke boost. Want soms is het zoeken naar tijd en energie om weer de fiets op te stappen tussen het werk door en de korte nachtjes. Als mensen je dan steunen motiveert dat om weer op de fiets te stappen, mensen te benaderen voor een bijdrage of een stukje te schrijven.

Naast de financiële doelstelling heb ik nog een persoonlijke doel gehaald deze week. Voor het eerst sinds 2012 en voor de 2e keer in meer dan 10 jaar weeg ik minder dan 90 kilo. Eén keer is dat gelukt dankzij een weddenschap met mede Bourgondiërs en de andere keer hielp de ziekte van Pfeiffer een flink handje. Mijn gewicht is voor mij altijd wel een dingetje. Dankzij een bourgondische inslag en een Hollandse bouw heb ik altijd wel licht overgewicht gehad. Ik hoop dat ik na de Alpe d’Huzes de gezondere levensstijl vast kan houden en de 90+ dagen achter mij blijven. 

Zoals een aanstaande kampioenstrainer vaker heeft gezegd, tevredenheid leidt tot luiheid. Daarom wil ik mijn grenzen de komende weken blijven verleggen. Zo heb ik de financiële doelstelling nu op E3.500 gezet om zoveel mogelijk in te zamelen. Een forse verhoging, maar met jullie support is niks onmogelijk.

Daarnaast ga ik voor minstens vijf beklimmingen van de berg. Om dat vast te leggen heb ik met een hele goede collega een mooie constructie afgesproken. Hij is altijd goed in het prikkelen van mensen en dat is nu ook weer gelukt. Naast zijn sowieso al gulle donatie sponsort hij maar liefst E100 voor mijn vijfde klim. We hebben afgesproken dat als ik dat niet red het bedrag zelf extra bijdraag. Zo wint het KWF altijd cool

Met nog 3 weken te gaan blijven we grenzen verleggen!

 

Een nieuwe carrière

Het heeft de lokale pagina's van het AD niet gehaald, daarom een prima aanleiding voor een nieuwe blog. Ga er even goed voor zitten, want sinds vorige week hangen mijn voetbalschoenen aan de wilgen. Geen rushes, tackles of andere 'hoogstandjes' meer van de linksback van Meerkerk 4. Na een 9-1 thuisoverwinning op een directe concurrent is het mooi geweest.

Waarom zo'n glansrijke carriere afsluiten als je fitter bent dan ooit? De voornaamste reden is dat het erg fijn is om op zaterdag meer tijd te hebben voor thuis. Ook de knieën beginnen op harde velden steeds meer te kraken. En ik kan niet ontkennen dat het trainen voor de Alpe ook een rol heeft gespeeld. Inmiddels zit ik bijna op 3.000 kilometer en ik heb ze bijna allemaal met veel plezier afgelegd. Gezellig in een groep, solo de gedachten verzetten of gewoon knallen om grenzen te verleggen. Het fietsen heeft echt van alles wat. Ik kijk er naar uit om van het fietsen mijn nieuwe hoofdsport te maken.

Over 12 dagen is het tijd om de grenzen echt te verleggen. Hoe vaak zal ik de berg kunnen bedwingen met Bassie's roeiclub. Als ik vlak op de weg rijd denk ik dat 5 keer misschien gaat lukken. Als ik de digitale Alp weer boven ben vraag ik mij af of de benen na de tweede keer dienst gaan weigeren. Wat heeft het geheime trainigingsregime Bassie opgeleverd? Kan ik hem wel bijhouden of sprint hij mij voorbij op de laatste klim? 

Wat ik wel weet is dat het verhogen van de doelstelling met E1.000 een goed idee was. 10 dagen later heb ik er alle vertrouwen in dat het gaat lukken dankzij heel veel lieve mensen. Nog minder dan E300 te gaan en er hangen nog een aantal toezeggingen in de lucht. Stiekem komt de gedachte op, zal ik de laatste 10 dagen de grens weer met E500 verleggen? 

De laatste loodjes

Als ik nog vier jaar was geweest was dit het moment dat mijn moeder zou zeggen, nog 10 nachtjes slapen en dan ben je jarig. Daar kon ik enorm naar uitkijken als iets heel leuks en het stiekem een beetje spannend vinden. Zo kan ik het gevoel dat begint op te borrelen in mijn onderbuik het beste omschrijven. Mijn 1e verjaardag van de Alpe d'Huzes is ook gelijk mijn best voorbereidde feestje ooit. Daar kan zelfs een bruilof niet aan tippen. Afgelopen zondag ben ik namelijk de grens van 3.000 kilometers trainingskilometers gepasseerd. laughing

De eer daarvoor gaat uit naar de toertocht van 120 kilometer van mijn fietsmaker/adviseur/eindbaas Brouwer Bikes. Vanaf kilometer 40 splitsten de wegen met het groepje dat zich had ingeschreven voor de tocht van 80 kilometer. Dat betekende goede training met 80 kilometers solo op de fiets. Voor de mensen die zowel de foto bestuderen en deze blog lezen, het klopt dat de afstand 9,51 kilometer langer is. Dat komt door het kleine lusje rechts dat met goed inzoomen te zien is. De route ging zo dicht langs de Grebbeberg dat ik het niet kon laten om deze Nederlandse berg even mee te pakken. Zodoende is mijn record sinds zondag een rit van 129,51 kilometer. cool

Minder fijn was het gevoel dat ik het laatste uur voelde aan mijn voeten. Ze voelden pijnlijk, branderig en doorgezakt. In combinatie met de afgelegde kilometers en wind tegen op de Lekdijk was dat flink afzien. Sinds vandaag en wederom dankzij Brouwer Bikes geleerd dat ik een hoge voetboog heb en inlegzolen nodig heb. Na wat pas- een meetwerk zitten de inlegzolen erin en moet ik zonder voetklachten de Alpe kunnen beklimmen. Na 3.000 kilometer nog wat nieuws geleerd over mijn voeten en fietsen!

Naast de nieuwe inlegzolen heb ik mijn fiets achtergelaten voor een inspectie en opfrisbeurt. Na 3.000 kilometer waren de banden wel versleten, zijn er nieuwe remblokjes nodig en kan even afstellen ook geen kwaad. Het beste nieuws is nog wel dat er een klimcassette op de fiets gezet kan worden waardoor ik 2 tandjes lichter de berg op kan fietsen.

Woensdag is de fiets weer klaar en kan ik in het Hemelvaartweekend nog wat licht fietswerk doen als laatste training. En dan maandag samen met Jesper op naar Frankrijk. De rest van het team vertrekt op zondag voor de eerste verkenningen. De laatste loodjes zijn nu echt begonnen!

Klaar voor de finish!

Zo, de laatste training in NL zit erop en de koffer is ingepakt. Vanmiddag om half 4 gaat het dan echt gebeuren. Samen met Jesper op reis naar Frankrijk en de Alpe d’Huzes.  Sinds het doorhakken van de knoop ben ik 70 trainingen, 110 fietsuren, 3.175 trainingskilometers, een cardiologisch onderzoek en een kast vol fietskleding rijker en niet onbelangrijk voor de klim, bijna 10 kilo armer. 

Het vertrek van vanmiddag voelt als de eindsprint waarbij je na een rondje fietsen het bordje Meerkerk weer ziet (en Bassie je afleidt met een slap verhaal). Nu gaat het echt beginnen.

 Zoveel mogelijk een loodzware berg op fietsen voor het goede doel KWF. Met appjes, mails, blogs, praatjes en tikkies waar sommige spamvirussen trots op kunnen zijn hebben we de afgelopen maanden zoveel mogelijk geld ingezameld. Dankzij heel veel mensen staat de teller voor Bassie’s Roeiteam op maar liefst €21.534 en E3.875,13 voor mij persoonlijk. En ja, ik heb weer vals gespeeld door de doelstelling op te hogen naar €4.000. En ja, ik gooi er nog zeker een spambericht uit om dat te halen ;) 

Of het slim is voor iemand die heimwee gevoelig is om een collage te maken met lieve berichten zal moeten blijken deze week. Nog meer dan de cijfers in mijn blogs neem ik deze en alle andere berichtjes mee. Bij de donaties, via de whatsapp of de lieve kaart die ik van mijn schoonmoeder Jenny heb gekregen. Ik ben eerlijk gezegd niet zo goed met kaarten, maar deze blijft nog wel even hangen. Mocht je aan ons denken, volg ons live via de Alpe d’Huzes app of stuur persoonlijk een berichtje. Ik ga proberen af en toe iets te posten, want doneren kan tot en met de laatste klim.

Er komen ongetwijfeld momenten waarbij de benen het wel genoeg vinden, het 1ebiertje vroegtijdig lonkt of de bezemwagen dichterbij kruipt. Op die momenten denk ik aan alle support en persen we er nog een paar bochten uit. Wat een reis is het nu al geweest. Op naar de finish!

Trots!

Daar zit je dan in een Frans chalet zonder spierpijn. Ik hoor het je al denken, hoe kan dat nou een dag na de Alpe d’HuZes?

Laat ik bij het begin beginnen. Dat was heel vroeg gisteren. Om 02:15 gingen de wekkers om met elkaar te ‘ontbijten’. Pasta, pannenkoeken, kwark, havermout. De koolhydraten gingen er goed in bij Bassie’s Roeiteam. Om 3:00 uur daalden we af naar de camping waar onze fietsen stonden. Bidons vullen, bandenspanning checken en opstappen maar. Uiteindelijk stonden we ruim voor 4 uur in de nacht klaar voor de start. En dat met duizenden medefietsers die vanaf half 5 in grote groepen mochten starten. Een heel bijzonder gezicht om voor en achter je allemaal lampjes de berg op te zien gaan. 

Of het de sfeer was of de pasta in de nacht, ik ging met een ouderwetse koffiemolen bocht voor bocht naar boven. Niet te hard, niet te zacht. Al snel zat ik in een prima ritme dat goed was vol te houden. Precies volgens het plan dat ik in Nederland al had bedacht. De kunst is namelijk om zo te klimmen dat je een tempo/vermogen fietst dat je lang kunt volhouden zonder te verzuren. Dankzij allerlei aangeschafte gadgets had ik perfect zicht op mijn vermogen, omwentelingen, hartslag, stijgingspercentage en de hoogtemeters te gaan. Zo kwam het dat ik nog behoorlijk fit finishte om 12 over 6 in de ochtend. Met een tijd van anderhalf uur op de minuut volgens plan.

Even wat eten en rusten op de top en toen begonnen aan de eerste afdaling. Dat dalen is ook een bijzonder ervaring. Regelmatig en soms flink remmen om niet te boven de 40 kilometer per uur uit te komen. Dat probleem heb je niet op de Lekdijk. Beneden aangekomen tijd om het recept te herhalen. Goed eten, opwarmen en door naar de start. Koffiemolen aan en klimmen maar. Het ritme was zo weer gevonden en de benen hadden er nog alle zin in. Voor ik het wist was het 8:52 uur en zat de 2eklim in vrijwel dezelfde tijd als 1eklim er ook weer op.

Het was inmiddels flink mistig geworden en daardoor was de 2eafdaling ontzettend koud. Zo koud dat ik een uur de tijd heb genomen om goed op te warmen, veel te eten en een droog tenue aan te trekken. Ik zat nog op een schema voor zes beklimmingen, maar toen besloten om voor de vijf te gaan om genoeg tijd te hebben om te rusten, eten en op te warmen. Het is tenslotte geen wedstrijd zou Bassie zeggen. 

Eenmaal goed opgewarmd begonnen aan de 3eklim. Het hele soepele was er wel vanaf, maar al snel had ik het ritme weer te pakken. In de verschillende bochten stond de muziek inmiddels goed aan en stonden ontzettend veel mensen ons aan te moedigen en eten en drinken aan te geven. De ene bocht de band headbangend bedanken en de bocht erna gingen we van links naar rechts. Dat de benen flink werk moeten leveren voel je dan toch minder. Ik had ook nog tijd en lucht voor een praatje en een grapje, al dat trainen is niet voor niks geweest.

Maar een paar kilometer voor de top ging het helaas mis. M’n rechtervoet werd steeds pijnlijker en voelde alsof ie in de fik stond. Sinds 2 weken een bekend probleem door mijn hoge voetboog. Ondanks de steunzolen was één voet nog niet voldoende hersteld. Toch zo goed als mogelijk blijven rondtrappen en de pijn verbijten. Om 12 over 12 zat de derde beklimming er al weer op. En weer exact 1,5 uur gedaan over de klim. Met nog 8 uur te gaan alle tijd om te dalen en te klimmen. Alleen de voet gooide roet in het eten. Even naar de medische post leerde dat m’n voet rust nodig had. Als de pijn weg zou zakken kon ik het weer proberen. Zo gezegd, zo een cappuccino besteld. En na een uur de schoenen weer aan en rondjes fietsen op de berg. Maar bij het aanzetten op steile stukken voelde ik m’n voet gelijk. Weer anderhalf uur klimmen zat er gewoon niet in. M’n voet kapot fietsen helpt het KWF ook niet en zo zat het fietsavontuur zat er eerder op dan ik had gewild.

Een flinke teleurstelling voor iemand die zes alinea’s schrijft over klimmen alsof het leuk is. En toch kan ik geen andere titel voor mijn laatste blog bedenken dan Trots. Want wat een ervaring is het geweest met elkaar en voor mijzelf. Met minstens 10.000 Nederlanders op een berg die elkaar aanmoedigen, duwtjes geven en bijna 12 miljoen euro hebben ingezameld om onderzoek te doen naar allerlei aspecten van kanker om mensen te genezen, het te voorkomen of te helpen met het leven na alle behandelingen. Ik ben echt trots dat we als team meer dan 24.000 euro hebben opgehaald en op alle beklimmingen die we hebben gehaald (check Facebook op Hijkie Marathonman).

Om mijn blogcarriere af te sluiten wil ik iedereen thuis bedanken. Voor alle donaties, groot of klein maakt niet uit. Voor alle lieve berichtjes in de voorbereiding, deze week en op de dag zelf. Zo mooi om te zien hoe jullie hebben meegeleefd en ons hebben gesteund. Ook wil ik mijn teamgenoten bedanken dat ze iemand hebben gevraagd om op de bedbank te slapen. Bedankt voor de leuke tijd met elkaar en alle goede zorgen en organisatie. Dat laatste deel met name voor de vrouwelijke teamleden ;) Dat is het mooie van een blog. Dan kun je het opschrijven zonder het af te zwakken in een gesprek of in mijn geval soms te vergeten. Ik ga naar huis met een ontzettend dankbaar en trots gevoel. Merci, au revoir!

 

Thank you to my Sponsors

21

Renee

Super! ? Dat gaat je zeker lukken maar ik vind het al geweldig dat je het doet.

5

Dico Baars

10

Riet Padmos

21

Marrij Nobel

Heel veel succes!

21

Fam van der Wal Van der Wal

56

Rob Stuij bouw

21

Ralf Verkerk

Kom op broertje! Ontzettend trots dat je dit doet.

5

Bassie

Je eerste donatie, lekker van de 0 af? suc6 maatje ?

5

Chris Van den Bergh

Succes Niels met het klimmen ?‍♀️

20

Johan en Wil van der Grijn

10

Esme

26

H. Kavi

Heel veel succes Niels!

40

Marien en Léan

Heel veel succes!!

26

Lies van Gorkom

Onwijs stoer en knap dat je dit doet Niels. Ben echt heel trots op je

20

Anonymous

Niels veel succes!

40

Ahmet

Super dat je hieraan meedoet en aandacht vraagt voor onderzoek naar deze ziekte. Veel succes.

39

Anonymous

Mtfbwy

106

Lexa van Daalen

20

Charlotte Rietveld

Heel veel succes Niels!

15

Dylan en Michelle Jacobs

Succes niels!!

10

Jesse Van der Wal

Lekker blijven stoempen tegen die wind!

21

Patricia Versluis

Hey topper, heel veel succes met de voorbereidingen!

20

Jeanine Bom- van Zessen

Zet hem op Niels! Respect voor al je trainingen en nu voor het echte werk!!

56

Simone Schuller

Wow Niels wat een goed doel en wat ben je goed bezig. Leuk om even alles gelezen te hebben. Ik blijf je volgen. Succes!

500

Niels Verkerk Juridisch Advies

10

Bert Wijburg

26

Marjolein Wieman

10

Anonymous

Petje af NIels, het is een hele prestatie en een mooi doel!

100

PCB Ichthus

Superprestatie!

100

Hans Trappenburg

Beste Niels, Hierbij onze donatie en wij wensen je dan ook veel succes met je sportieve uitdaging en het streven zoveel mogelijk geld in te zamelen om deze verschrikkelijke ziekte beter te kunnen bestrijden. Hans en Marjoleine

26

Melvin

Knap van die bierstop! Gaat mij niet lukken. Succes!

50

Arie Hogendoorn

26

Anonymous

Succes Niels!

26

Anonymous

Go go go, je kan het!!

26

Erik Scholten

SucZes!

50

Anonymous

Respect voor je inzet en positieve energie.

5

Jolanda Meijer

26

Stefanos Manetas

10

Hans den Braven

10

Petra van Dieren

Heel veel succes!! Groetjes Wim en Petra van Dieren

26

Martien & Gonny Bouter

Beste Niels Super dat je mee doet! Jou kennende gaat het helemaal lukken! Martien & Gonny

206

PartnersRO

Niels, Doe je best. De donatie is voor onze collega Rogier. Fanatiek fietser, ook altijd geld aan het inzamelen voor dit doel, geweldige vent. Maar helaas is hij ook aan kanker overleden. Zet hem op. groetjes Babette

56

Anonymous

56

Albert van den Berg

150

Hubo Meerkerk

20

Marieke Kessels

Successs!

56

Redmer Wierdsma

Hophop die berg op

26

Hubert ter Meulen

50

Alfred, Eveline en kids

26

Arno

26

Harry & Marrigje Mesker

10

Ida Verkerk

Mooie actie Niels! Je vertelde hoeveel je er voor moet doen maar vooral ook laten. Super! Succes!!

25

Simone Ros

Heel veel succes Niels! En daarna eindelijk weer een biertje!

25

Harry De Keijzer

De adelaar van Meerkerk, vrij naar Frederico Bahamontes

15

Erica

26

Brigit van Meer

Heel veel succes Niels!!!!

21

Martsen Visser

Hoe dan ook een klasse prestatie.. Ik kijk er naar uit om samen te trainen!

26

Wilco van Bentum

Zet 'm op!

106

Anonymous

250

Anonymous

26

Niek Scherpenzeel

20

Jan en Rita Aten-de Haan

Succes en geniet ervan!

50

Diny Ten Caat

Trots op je, Niels! Heel veel succes, oma

106

Goof en Jannette

Een kleine donatie voor een grote prestatie! Trots op je doorzettingsvermogen!

21

Anonymous

Hoi Niels, Veel succes ! Groeten, Aart

26

Josee Heinis

Succes Niels!

50

Anonymous

Is er nog iemand die niet zelf of van dichtbij meegemaakt heeft wat voor verschrikkelijke ziekte kanker is...daarom is nog meer onderzoek zo hard nodig. Super dat je dit doet!! Succes!!

10

Theo van Zessen

5

Wilma van Beveren

Een kleine bijdrage, maar alle beetjes helpen. Succes!

26

Lisanne van Veen

Zet em op, buurman!

25

Jo en Boertie

Mooie uitdaging Niels! Gaat helemaal goed komen met zo'n voorbereiding. Zet hem op!!?

20

Anonymous

Succes Niels! Je kan het!

21

Fenne Harrewijn

Echt gaaf dat je meedoet Niels! Heel veel succes!

20

D De Kock

Go for it!!

50

Niels (Pol) & Liset

Heel veel succes met de beklimmingen! Dat je maar een hoop laadpol grappen bedenkt tijdens de beklimmingen!

10

Marit Ellen

Stoer! Zet ‘m op!!!

250

Wouter Dijkmans

Niels, zet em op! Waanzinnig dat je dit doet. Derde keer voor €50 Vierde voor €100extra Vijfde voor €100extra Zesde voor oneindig respect ;)

56

Matthijs IJzerman

Respect, veel succes!

15

Folmer

Met tafelvoetbal keek ik altijd al tegen je op, nu met wielrennen ook! Zet hem op Niels, heel mooi dat je dit doet!

26

Roeland Immerzeel

Wel minimaal drie keer hè.. ?

15

Cindy

Yes! Now we're talking. Hoog tijd voor een donatie. Zet m op voor dit mooie doel, Snel Verkiker!

300

Bierstop weddenschap!

Gaaf Niels dat je de uitdaging aan gaat! Je weet waarvoor je het doet. Uit ervaring weet ik dat die bierstop je minstens zoveel moeite gaat kosten.

5

Siebe Quik

Lekker gewerkt Groet Siebe

5

Anonymous

56

A.P. Brouwer

Fantastisch dat je dit doet en mooi om te zien dat je er zo voor leeft op dit moment. Ze hem op vriend! 3x ga jij redden !!

26

HM de Viet

Je kan het!!

100

Spaarpot

50

De Groot Technieken BV

10

Ab Van der Wal

Succes Niels, goed bezig!

Show more