Petra Hoogendijk

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

De reden dat ik mee doe aan de Alpe d'Huzes zal net als velen anderen zijn. 

Helaas kent iedereen wel iemand in zijn familie, vrienden en/of kennissenkring,  werkgerelateerd, sportmaatjes of op welk vlak dan ook die gevochten heeft of nog in strijd is met deze vreselijke ziekte. Zo zal een ieder hopen dat het aan zijn/haar deur voorbij gaat. 

Een fietser ?? Nee dat ben ik totaal niet, voor een boodschap zodat je sneller bent dan met de auto. Of als het mooi weer is, dan wil ik de auto ook nog wel eens laten staan.

Wegens een blessure ben ik verleden jaar toch begonnen met fietsen. Dit samen met een drietal vriendinnen. Inmiddels na deze korte periode heb ik erg genoten van de ritjes die wij gemaakt hebben. Het is genieten van de omgeving en een mooie manier om je hoofd leeg te krijgen. Een welverdiend kopje koffie bij het bereiken van de eerste stopplek is dan extra genieten. Deze fanatieke dames hadden al snel een doel, we gaan die berg op! Na veel twijfel, gaat het wel lukken, kan ik het wel, ben ik niet te druk,  toch besloten om deze uitdaging en kans aan te grijpen.

Hoe mooi is het om met elkaar deze ervaring te mogen beleven, met elkaar een steentje bij te dragen aan deze verschrikkelijke ziekte.

 

Ik ga ervoor!! 

My Updates

Voorstellen

Ja Wel ons Team The Hills Angels Woerden.

v.l.n.r. Josefine, Petra, Marielle en Susanne!

 

Tacx

Daar gaan we dan, het weer nodigt nog niet echt uit om al buiten te gaan fietsen, dus we plaatsen de Tacx in de startblokken. 

Hoe knap dat je zo met speciale software en trainingsprogramma's ook binnen kan gaan trainen. Je prestaties zijn direct zichtbaar op je Ipad.. Nadat alles is geinstalleerd en jawel , nadat ik ook eindelijk mijn klikpedalen heb gemonteerd, kan ik gaan beginnen.

S ochtends de wekker nog wat vroeger zetten om eerst te gaan trainen, 2 a 3 x in de week is het doel, het zal moeten ook want het komt steeds dichterbij.

Afgelopen zondag met de meiden, onder het genot van een koffietje bij het stadshotel, de voortgang van alle lopende activiteiten doorgenomen zodat het 1 en ander in gang gezet kan worden. Ingeschreven voor diverse ritjes....nu hopen dat het zonnetje ons snel komt vergezellen ;-)

 

===

 

Thank you to my Sponsors

26

Anonymous

Zet’m op topper!! Super dat je dit gaat doen! Trots op jou! X Tan

50

Franka

Go girl(s)! X

50

Anonymous

heel veel succes, het is een goed initiatief. Liefs, Maria en Pieter

56

Tom Meulendijk

Heel veel succes!!

15

Willemijn Hoogendoorn

Bij deze een donatie lieve Petra! Lieve groet, Tante Willemijn

10

Jolanda Hoogendoorm

Petra héél veel success

1.250

De Troubadour Interiors

Heel veel succes !!!!

26

Nicole Hoogeld

Lieve Peet, Zo enorm goed van jou en je team! Ik ben enorm trots, gaat jou/jullie helemaal lukken! Go for it girl! Succes met trainen:) Dikke kus & tot gauw! Veel liefs, Nicole xxx

1.250

Must Living By DTP Import

Zet hem op meiden !!!!

20

Marry Janzen Hoogendijk

Zet m op!!

250

Martin Hoog

150

Geurt Szabang

Veel succes straks en ook met de voorbereiding. Een uitstekend doel!

25

Shirley Toussaint

Trots op jou ❤️ !!!

250

Vincent Szabang

Hoi Lief, bij deze natuurlijk ook mijn donatie voor het goede doel en super veel respect voor je dat je dit gaat doen !!! zet m op, je kan het !

26

Aart Bochane

Wij wensen je heel veel Suc6 met de voorbereidingen ????‍♀️??‍♀️

56

Marc en Natasja lagermann

Hey Petra, Heel veel succes! Liefs marc en natasja

20

Petra Hage

Hoi lieve Grote, super stoer dat je mee gaat fietsen. Dikke kus: Kleine & Ans

56

Sylvia Lafourcade

Lieve Peet, wat onwijs goed dat je je hiervoor inzet. Met alle kracht, liefde en positieve energie kom jij met gemak die berg op! Liefs Syl

Show more