Aleksandra Wlodarczyk

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer overlijd aan kanker, wil jij mij steunen?

My Updates

Zaterdag 17 november

Daar kom je dan aan bij de pont. Je loopt naar een groepje mensen toe en vraagt "team Krimpenerwaard?" "Ja" wordt er geantwoord. Na een rondje voorstellen komen er meer mensen. Ik sta daar en kijk om me heen. Allemaal mooie en lieve mensen met een eigen verhaal. Ik kan het me op dat moment nog niet helemaal beseffen. We lopen naar de pont en trekken onze jassen uit. "Als je mij met 2 ogen kunt zien, komt het helemaal goed!" Zegt de fotograaf waarna er gelach klinkt. We staan op een pont, in de kou. Maar wat voel ik toch een warmte. Allemaal mooie lieve mensen met een eigen verhaal maar samen voor 1 doel.

Later die middag zag ik de foto. Op dat moment begon ik het te realisereb. Dit wordt een mooie gebeurtenis, een bijzonder verhaal dat ik ook aan anderen wil meegeven. Met allemaal mooie en lieve mensen. Dit is het begin van Alpe d'HuZes 2019.

Thank you to my Sponsors

10

Jan Haagsma

Veel succes

10

Anonymous

21

ALMA Filmproducties

Beste Alexandra, Go for it🎬👍🤓

21

Anonymous

Lieve Aleksandra, erg mooi dat je hier aan meedoet voor zo'n goed doel. Ik wens je veel succes met de voorbereidingen en hoop dat je je streefbedrag zult halen.Alle beetjes helpen toch ?

21

Jan en Ellen Versluijs

Super dat je dit doet!! Succes!

Show more