Bert van Amerongen

Heeft deelgenomen in 5 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Alpe d’HuZes......sinds 2012 loopt dit evenement als een rode draad door mijn leven. Niet altijd heel bewust en even actueel maar op zoveel momenten denk ik; ow ja.....de Alp.

In 2012 voor het eerst Alpe d’HuZes meegemaakt vanaf de zijlijn om onze lieve vriendin Cindy aan te moedigen en vanaf 2013 als deelnemer.

Drie jaar meegefietst en twee jaar mogen aanmoedigen. Alle keren bijzonder om mee te maken. Sportief gezien een mooie uitdaging om zo vaak mogelijk die enorme reus te bedwingen en emotioneel gezien erg zwaar. 

Zoveel aangrijpende verhalen, zoveel verdriet, zoveel vechtlust en strijd.....zoveel saamhorigheid. Dit samen maakt het voor mij een mooi evenement waar iedereen maar één doel nastreeft: Niemand meer dood aan kanker!

Ooit moet het toch kunnen, ooit moet er toch een middel zijn. Een medicijn of behandeling waarmee kanker verslagen wordt. Hiervoor is geld nodig, veel geld. Geld om onderzoeken te financieren. Door Alpe d’HuZes wordt er steeds meer onderzoek mogelijk. Stukje bij beetje komt de wetenschap verder in haar zoektocht om de vreselijke ziekte eronder te krijgen.

Helaas is dit voor een hoop mensen te laat, zij zijn er niet meer maar voor hen, door hen fietsen en lopen er ieder jaar duizenden nabestaanden, vrienden, geliefden zo vaak mogelijk de Alpe d'Huez omhoog om geld bij elkaar te krijgen voor deze onderzoeken.

Ik fiets dit jaar niet omhoog maar ga hardlopen. Helaas heb ik vorig jaar afscheid moeten nemen van mijn lieve schoonzusje Chantal. Haar sportieve passie was hardlopen. In 2016 stond zij me bovenaan de streep op te wachten en mij aan te moedigen. Helaas heeft ook Chantal haar strijd tegen kanker verloren maar samen met haar, met haar in mijn gedachten ga ik die berg op....hardlopend.

Wil je mij een financieel steuntje in de rug geven dan graag.

Ik en met mij ontelbaar anderen zijn je heel dankbaar!

Liefs, Bert.

Thank you to my Sponsors

25

M. van Amerongen

Heel mooi dat je dit nog een keer doet Bert, trots op jou ?

25

Tim, Gijs, Jeroen & Olga

Trots op onze buurman!

15

Wendy en Joost Kempers

26

Dennis van Amerongen

20

Sjoerd, Noortje, Joep en Pim Leenders

Zet hem op bikkel!

31

Mama

Toi toi toi, heel veel succes!!

30

André & Marieke Wieggers

Zet 'm op Bert! SUC6! ??

20

Martine Jansen

Succes bertie

30

Stefan en Nettie Egberts

100

Collega’s Rilana

Lieve Bert We zijn heel trots op je ... het gaat je lukken ! Suc6 .. Nadia , tugce, Rilana, Regina ,Karin p, Francis ,Wilma ,Coby , Wendy , Saskia , Carolien ...

10

Harm en Mariska lentink

Succes Bert!

50

Eddy & Renée

?

26

Mark Jansen

Je bent een topper Bert ( jullie complete team ook natuurlijk) heel veel succes en Toi Toi Toi

33

Sjoerd Leenders, Schuifdeurexpert

Zet hem op Bert, namens Schuifdeurexpert!

20

AnnaMarie, Dirkjan en Jesse

Heel veel succes Bert!

21

Rilana en Keano

Lieve (papa) Bert, nog 1x ga jij het doen! Voor, door en met onze lieve Chantal in gedachte 21 bochten omhoog, dichterbij de hemel staan wij jou op te wachten! Dikke kus -xxx-

26

Dorien Huntink

Heel veel succes Bert !

50

Fan Heuthorst

Succes Bert.

26

Niels Mulling

Succes Bert

8

Donatiebox

Kleintje bijdrage!

10

Agnes Veenhuizen

Succes!!!

Show more