Cynthia van de Vosse

Heeft deelgenomen in 7 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Waarom ik mee doe?? Elk jaar moet ik weer nadenken over deze vraag. Nu voor het 7de jaar alweer.... 

Vorig jaar had ik een heel lang verhaal, met allemaal bekende verhalen. Die verhalen kennen we ondertussen wel, maar blijkbaar zijn ze er nog steeds.

Misschien is dat wel de reden dat ik mee doe. Dat we deze verhalen niet meer kennen....  Dat we niemand meer verliezen aan kanker en dat er onderzoek gedaan kan worden naar deze vreselijke ziekte.

Dit jaar kan ik helaas niet mee doen als deelnemer maar ben ik er bij als vrijwilliger bij Team Kaarsen. Wij bieden in de week van de Alpe d'HuZes emotionele ondersteuning bij het versieren van de kaarsen die op de woensdag en donderdag de bochten verlichten. Een dankbare en zeer mooie taak. 

Ondanks dat ik zelf niet mee doe, wil ik toch zoveel mogelijk geld ophalen. Dus doneer alsjeblieft op mijn pagina en help aan een wereld waarin we niet meer dood gaan AAN kanker maar MET kanker.


OPGEVEN IS GEEN OPTIE!

Thank you to my Sponsors

10

Evelien Dalhuisen

Lieve Cynthia. Ik vind het geweldig dat jij je zo inzet voor dit ontzettende goede doel!! Ik had het nooit kunnen vermoeden dat ik ooit van zulke baanbrekende onderzoeken afhankelijk zou worden.. maar helaas ben ik nu ook 1 van de velen.. Lieve Cynthia ik vind het zo ontzettend goed van je en we zijn trots op je!! Uit de grond van mijn hart DANK JE WEL !!

75

Evert vd Vosse

Veel succes Cynthia.

Show more