Eva van Eil

Alpe d'HuZus 2020

Don’t call it a dream, call it a plan

Op het moment dat ik dit stuk schrijf, is het nog 123 dagen tot aan Alpe d’HuZes 2020. 123 dagen tot de dag waarop mijn broer, Joost van Eil, en mijn oom, Jos Verheijen, samen met hun team Acht van Chaam de Alpe d’Huez meermaals op zullen fietsen of lopen. Een erg bijzondere dag waar ik vol bewondering nu al naar uitkijk. Als geen ander weten wij als gezin hoe onvoorspelbaar het leven kan zijn. 123 dagen zijn een hoop dagen, zeker als je weinig tot geen invloed hebt op je gezondheid, op hoe je je voelt en op wat er in je lichaam gebeurt. Mijn lieve papa is ziek en elke dag is voor hem anders. Het ene moment voelt hij zich goed, het andere moment wat minder. De ene dag heeft hij energie voor een klein uitje, de andere dag komt hij het huis niet uit. Geen dag valt vooruit te plannen voor hem. Toch zijn wij vastberaden om in juni naar Frankrijk te gaan en Alpe d’HuZes 2020 mee te maken.

Net als vorig jaar ga ik de berg op als deelnemer Alpe d’HuZus, de dag vóór de echte Alpe d’HuZes. Helaas zal ik mijn fiets thuis moeten laten en ga ik dit jaar proberen al hardlopend de finish te halen. Heel makkelijk zal het niet gaan, dat weet ik. Het wordt zwoegen, zweten, bijkomen en weer doorgaan. Maar ook weet ik dat papa op mij staat te wachten bij de finish, wat me nog meer energie en doorzettingsvermogen zal geven om de top te bereiken.

Het beklimmen van deze berg doen wij natuurlijk niet voor niets. We doen dit om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor KWF kankerbestrijding. Met dit geld financieren zij onder andere nieuwe onderzoeken naar en behandelingsmethodes tegen kanker. Papa kwam in aanmerking voor immunotherapie, een therapie die nog niet lang bestaat voor longkanker. Deze behandelingen hebben ervoor gezorgd dat zijn tumor stabiel is op dit moment.

Maar we zijn er nog niet, we wachten nog steeds op de dag dat niemand meer dood hoeft te gaan aan kanker. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ blijft het belangrijk om door te zetten en geld in te zamelen voor KWF voor verder onderzoek. Voor papa en voor vele anderen ga ik de berg op en hoop ik dat jullie me willen steunen. Met elke euro komen we dichterbij.

Wij noemen het geen droom, wij noemen het een plan. Wij zijn erbij, Alpe d’HuZes 2020.

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

Thank you to my Sponsors

5

Van raak

15

Lysette Van Kuijk

Succes Eva!

26

Marlene Hanssen

Heel veel respect en bewondering voor jullie hele gezin. Ga ervoor Eva👍

26

astrid van eil

je bent nu al een kanjer!!

10

Piet en Annie de Roover

Knap Eva , je kan het dit keer ook weer, heel veel succes met de trainingen.

5

Ingeborg Rollé

10

Sanne de With

Heel veel succes lieve Eva, jij kan dit!! ❤️

10

Danielle Hapers

26

J Kouijzer

Heel veel succes!!! 💛💛

10

Josje Couweleers

Show more