Guido Heimans

Heeft deelgenomen in 2 vorige edities

Waarom bestaat er zoiets als Alpe d'HuZes?

Alpe d’HuZes Is een organisatie van vrijwilligers die  strijden om geld in te zamelen voor het KWF om kanker onderzoek te kunnen doen.  Kunnen leven met de ziekte zonder het dodelijke uitzicht te blijven houden. De sporters die fietsend of lopend de Alpe d'Huez op gaan is zo een zware maar mooie ervaring. Daarvoor laten de sporters zich sponsoren. Daarvoor ben ik er weer bij. Ik ga weer als motard de sporters en het vervoer over de berg begeleiden. Daarvoor laat ik mij ook sponsoren. Iedere cent die wordt gesponsord gaat direct zonder omwegen voor 100 procent naar het KWF kanker onderzoek. Er gaat niets naar de organisatie van dit evenement. De organisatie bestaat voor 100 procent uit vrijwilligers en dat is waarom ik meedoe, er blijft niets "aan de strijkstok hangen".

Help kanker de wereld uit, dat is het doel. 

Een op de drie mensen krijgen er mee te maken in hun leven. De ene wat meer dan de andere maar ik heb er de laatste jaren iets te veel mee te maken gehad. 

Steun mijn strijd voor het KWF en sponsor mij. Mijn dank is groot.

 

Thank you to my Sponsors

21

Gerlene Brakel

Succes Guido.Mooi dat je hier aan meedoet !

10

Tonny Overweg

Leuk en goed dat jij je inzet in de strijd tegen kanker.Het zou mooi zijn als kanker verleden tijd word! Succes op Alped'Huzes

21

Esther De Groot

Trots op je!

15

Alex en Brenda

15

Kelly en Lesley

21

Marjon Borsboom

Topper!

50

Henri Leeuwen

Succes Guido

Show more