Irene Schaap-Janse

Heeft deelgenomen in 2 vorige edities

We gaan het gewoon weer doen!!!

We gaan het gewoon weer doen!

Ik heb mij weer ingeschreven om voor de 3de keer de Alpe d'Huez te bewandelen.

In 2016 ging ik voor het eerst naar boven, samen met mijn nicht Britt en haar team van SMO. Zij fietsen en ik wandelen. Twee keer ben ik naar boven gelopen dat jaar. Een dag om nooit te vergeten!

Zou 3x ook haalbaar zijn binnen de tijd? In 2017 wilde ik hiervoor gaan 3x naar boven. Dit jaar ging ik samen wandelen met mijn nicht Juliska. Bijzondere ervaring en ondanks de onweer en de vele regen de 3x gehaald. Iets waar ik heel trots op ben.

En nu gaat mijn nicht Britt weer, 6x wil zij nu fietsen samen met haar team SMO voor vele die de strijd hebben verloren waaronder één van de teamleden van 2016, Frank. Lang hoeven wij niet na te denken Juliska en ik. We gaan het gewoon weer doen!!!

6 juni 2019 gaan we naar boven. Ik samen wandelen met Juliska en haar dochter Vesper en Britt 6x de berg op fietsen. Mooi om samen met mijn twee nichten dit avontuur weer aan te gaan!

 

Ik zet mij dus weer in om geld in te zamelen voor onderzoek zodat er niemand meer overlijdt aan deze verschrikkelijke ziekte en dat de ziekte uiteindelijk verdwijnt. Een wereld zonder deze ziekte zou toch geweldig zijn?

Wil jij ook een steentje bijdragen? dat kan iedere donatie is welkom. Help mij om mijn doel te bereiken, zodat ik een mooi bedrag kan geven aan onderzoeken voor deze ziekte!!!