Iris Termaat

Heeft deelgenomen in 3 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Toen de vraag kwam of we ons weer wilde inzetten en mee wilde doen met de Alpe D'HuZes aarzelde ik geen minuut. Tuurlijk doe ik mee, maar dan met de Zus. Wij hebben in onze nabije omgeving teveel te maken gehad met dierbaren die ziek werden.

Ik zou graag willen dat iedereen net zoals mijn moeder, schoonvader en vriendin leeft na kanker. Meer dan 10 jaar geleden werd alvleesklier kanker bij mijn moeder aangetroffen die meestal dodelijk is. Ben dankbaar dat mijn moeder het overleefd heeft! Elke dag wordt ze nog geconfronteerd met de ziekte. Al is dat voor de buitenwereld niet te zien. Vaak is er geen begrip zo merken wij ook bij onze vriendin Kartika. Ze is toch schoon. Dus met andere woorden zeur niet. In 2014 hoorden wij dat mijn schoonvader ook kanker heeft en niet 1, maar 2 soorten. Wat een zware tijd weer.....Zo een jaar na  mijn schoonmoeder! Schoonvaders is inmiddels ook schoonverklaard. En het gaat goed met hem. Zowel mijn moeder, schoonvader en Kartika leveren elke dag nog een strijd! 

Helaas heeft mijn schoonmoeder de strijd verloren en is na een kort ziekbed in 2013 op 66 jarige leeftijd overleden met uitzaaiingen van (2 soorten kanker) naar haar botten. Veel te jong...

Dit zijn nog maar de mensen die het dichst bij mij staan. Helaas hebben we nog meer familieleden verloren en onze vrienden ook zo hun diebaren verloren of strijden nog steeds. Onlangs heeft onze buurvrouw de strijd tegen alvleesklierkanker verloren....

Steun mij met dit doel en lever een donatie! Al is het maar een euro alle kleine beetjes helpen!

 

My Updates

trainen

Het trainen is begonnen. Ook al ga ik de berg maar 1 keer doen ik wil wel dat ik nu fit die berg op kan. 

Voor de mensen die het nog niet weten. De laatste keer in 2016 heeft John mij de hele rit omhoog geduwd. Bij thuiskomst ben ik de medische molen in gegaan en bleek ik na veel onderzoeken astma te hebben en hooikoorts. Ben allergisch voor alle boom-en graspollen. Nou lekker dan. Maar daar kan je wat aan doen.

Als eerste proberen af te vallen. Ik vertik het om op dieet te gaan, maar zoveel mogelijk al het lekkers te laten staan dan zie je toch resultaat. ben inmiddels 8 kilo kwijt. Maar ik ben er nog niet. Ik deed al veel aan spinning, maar nu is het buiten fietsen ook begonnen. Tip van onze teamcaptain en vriend John ben ik mijn duur aan het trainen. Dus lage hartslag! pfff dat valt nog niet mee. Aangezien ik meestal 3 kwartier volle bak vooruit ging met spinning. Nu ben ik er wel aan gewend geraakt en het gaat. Soms wil ik nog weleens bikkelen zoals gisteravond.

Wij hebben inmiddels al een spinningmarathon gehad tbv de Alpe en hebben 950 euro opgehaald! Als het weer mee zit ga ik zaterdag 13 April de ronde van Noord- Holland doen en met het paasweekend gaan we met de hele club naar de Ardennen om te trainen. Zin in!

Op naar de Alpe en de donaties zou ik zeggen! 

Liefs Iertje

 

Thank you to my Sponsors

26

Bianca Visser

Lieverd, Wat een motivatie ik ben heel trots op je! ❤️❤️

26

Brigit Haring

Onwijs veel succes!! Super trots op jullie 👍🏽👍🏽

13

Yvonne Aker

Succes Iris, gaat je lukken💪😄

15

Ron&Hanneke Glas

Zet m op voor het goede doel Bikkel

10

Paula De Rooij

Heel veel succes.

10

Esther Brijder

Fantastisch weer!! Succes alvast allebie xx

15

Esther

Succes topper!!

26

J Jongebloet

Succes allemaal !!!💪

26

Loes

Zet m op Iertje!! X

50

Roy Cornelis Termaat

Zet hem op mam!

26

Joke& Ben Koops

Succes mop je kan het.

20

Irene de Vré

Heel Veel succes👍🏼😘

26

Carola Ent

Weer goed bezig kanjer, heel trots op jullie! ❤️

10

Irma Biegstraaten

Heel veel succes Iris, wat een geweldig initiatief, ik ga je volgen!

Show more