Iris Termaat

Heeft deelgenomen in 3 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Toen de vraag kwam of we ons weer wilde inzetten en mee wilde doen met de Alpe D'HuZes aarzelde ik geen minuut. Tuurlijk doe ik mee, maar dan met de Zus. Wij hebben in onze nabije omgeving teveel te maken gehad met dierbaren die ziek werden.

Ik zou graag willen dat iedereen net zoals mijn moeder, schoonvader en vriendin leeft na kanker. Meer dan 10 jaar geleden werd alvleesklier kanker bij mijn moeder aangetroffen die meestal dodelijk is. Ben dankbaar dat mijn moeder het overleefd heeft! Elke dag wordt ze nog geconfronteerd met de ziekte. Al is dat voor de buitenwereld niet te zien. Vaak is er geen begrip zo merken wij ook bij onze vriendin Kartika. Ze is toch schoon. Dus met andere woorden zeur niet. In 2014 hoorden wij dat mijn schoonvader ook kanker heeft en niet 1, maar 2 soorten. Wat een zware tijd weer.....Zo een jaar na  mijn schoonmoeder! Schoonvaders is inmiddels ook schoonverklaard. En het gaat goed met hem. Zowel mijn moeder, schoonvader en Kartika leveren elke dag nog een strijd! 

Helaas heeft mijn schoonmoeder de strijd verloren en is na een kort ziekbed in 2013 op 66 jarige leeftijd overleden met uitzaaiingen van (2 soorten kanker) naar haar botten. Veel te jong...

Dit zijn nog maar de mensen die het dichst bij mij staan. Helaas hebben we nog meer familieleden verloren en onze vrienden ook zo hun diebaren verloren of strijden nog steeds. Onlangs heeft onze buurvrouw de strijd tegen alvleesklierkanker verloren....

Steun mij met dit doel en lever een donatie! Al is het maar een euro alle kleine beetjes helpen!

 

My Updates

trainen

Het trainen is begonnen. Ook al ga ik de berg maar 1 keer doen ik wil wel dat ik nu fit die berg op kan. 

Voor de mensen die het nog niet weten. De laatste keer in 2016 heeft John mij de hele rit omhoog geduwd. Bij thuiskomst ben ik de medische molen in gegaan en bleek ik na veel onderzoeken astma te hebben en hooikoorts. Ben allergisch voor alle boom-en graspollen. Nou lekker dan. Maar daar kan je wat aan doen.

Als eerste proberen af te vallen. Ik vertik het om op dieet te gaan, maar zoveel mogelijk al het lekkers te laten staan dan zie je toch resultaat. ben inmiddels 8 kilo kwijt. Maar ik ben er nog niet. Ik deed al veel aan spinning, maar nu is het buiten fietsen ook begonnen. Tip van onze teamcaptain en vriend John ben ik mijn duur aan het trainen. Dus lage hartslag! pfff dat valt nog niet mee. Aangezien ik meestal 3 kwartier volle bak vooruit ging met spinning. Nu ben ik er wel aan gewend geraakt en het gaat. Soms wil ik nog weleens bikkelen zoals gisteravond.

Wij hebben inmiddels al een spinningmarathon gehad tbv de Alpe en hebben 950 euro opgehaald! Als het weer mee zit ga ik zaterdag 13 April de ronde van Noord- Holland doen en met het paasweekend gaan we met de hele club naar de Ardennen om te trainen. Zin in!

Op naar de Alpe en de donaties zou ik zeggen! 

Liefs Iertje

 

Thank you to my Sponsors

26

Age Zijlstra

26

Loes

Zet m op Iertje!! X

26

Kees en Mylene Lieshout

Heel veel suc6 kanjers. Of jullie nou 1 of 6 x naar boven fietsen.... voor ons zijn jullie toppers. Dikke kus Kees en Mylene ?

13

Yvonne Aker

Succes Iris, gaat je lukken??

10

Esther Brijder

Fantastisch weer!! Succes alvast allebie xx

26

Joke& Ben Koops

Succes mop je kan het.

50

Rijschool De Leijen

Groot respect voor je inzet.?? Heel veel succes.

26

Bianca Visser

Lieverd, Wat een motivatie ik ben heel trots op je! ❤️❤️

26

Lars

Zet hem op Iris!!!

26

Patries en Gé

Lieve Iertje, dank voor de mooie armbandjes!! Heeeeeeel veel succes op de alp en we staan langs de kant hoor!! Dikke kus

20

Jeanine Visser

Enorm trots op jullie twee! Zet 'm op! <3

48

John en Heidi

We gaan weer die berg opknallen!!! (en heel veel pret hebben!!!) XXX

10

Reina Schambach Hoekstra

Hup Iris jou kenne ut wel hoor. Ju binne een lieve meid ik bin erg trots op jou.

15

Esther

Succes topper!!

26

Ellen Goudsmith

Lieverd, wij wensen jullie alle kracht toe. Wij denken aan jullie. Dikke kus van ons

10

Irma Biegstraaten

Heel veel succes Iris, wat een geweldig initiatief, ik ga je volgen!

20

Irene de Vré

Heel Veel succes???

20

Tim en Jeanette Schambach

Zo ontzettend stoer dat je weer mee gaat doen! Heel veel succes lieve zus en schoonzus? Dikke kus Tim&Net High Five Dino?

30

Feest K&M

26

J Jongebloet

Succes allemaal !!!?

15

Bas

Je bent een TOPPER en heel veel suc6

26

Anonymous

Succes!

26

Erik Schouten

?‍♀️??‍♀️

15

Ron&Hanneke Glas

Zet m op voor het goede doel Bikkel

26

Brigit Haring

Onwijs veel succes!! Super trots op jullie ????

60

Dora & Hans Schambach

Het is weer voorjaar en de alp begint te kriebelen. We zijn zo trots als een aap op jullie. Als jullie dit bericht lezen kijk dan ook eens op de site van dr. Casper, deze dokter doet onderzoek naar alvleesklierkanker. Je kan daar t-shirts en nog veel meer handige dingen bestellen. het internet adres is: https://www.supportcasper.nl/

20

Gerrit en Suus

Goed bezig kanjer. Genieten daar en SUC6 woensdag!

26

Carola Ent

Weer goed bezig kanjer, heel trots op jullie! ❤️

10

Kim Bruggemann

5

Orin de Droog

Superrr, bedankt voor de bandjes!

50

Kartika en Joris Versteden

50

Roy Cornelis Termaat

Zet hem op mam!

10

Paula De Rooij

Heel veel succes.

Show more