Jacques Wingelaar

Heeft deelgenomen in 5 vorige edities

My Activity Tracking

64
kms

My target 3kms

Een tweede kans

Vorig jaar kreeg ik een tweede kans. Ik kroop wel door het oog van de naald tijdens een heftig auto-ongeval. Nu weet ik hoe het voelt om na een zware fysieke en mentale klap weer op te krabbelen. Dit gaat met vallen en opstaan en is alles behalve eenvoudig.

Er zijn zoveel gevallen bekend van mensen die geen tweede kans kregen en dat heeft mij doen besluiten om mij wederom in te zetten voor Alpe d'HuZes. Samen met mijn vrouw Ciska Schuwer ga ik voor de zesde keer naar die magische berg toe. Zij kreeg vijf jaar geleden een tweede kans en wij zijn ons meer dan ooit bewust dat een tweede kans niet vanzelfsprekend is. Wij genieten samen van elke nieuwe dag.

Wij kunnen er samen voor zorgen dat het verschil gemaakt gaat worden in het bestrijden van kanker. Dit kan ik niet alleen hierbij heb ik jullie hulp nodig, ik wil jullie vragen mijn actie financieel te steunen. Laten we er samen een groot succes van maken op 06-06-2019!

 

Thank you to my Sponsors

20

Mitchell Tulleners

Heel veel succes en kracht toegewenst met je actie!

50

Ramon Twickler

Succes !!

50

Pa en Ma Wingelaar

Jacques heel veel succes... pa en Ma

75

Hilda Sengers

Top dat je het weer gaat doen Jacques!

32

Jan en Eric ex-d'huzessers

Jacques, veel succes en plezier op de berg. Boekskes verkocht met een opbrengst van EUR 32 voor het geode doel

20

Karijn Oerlemans

Wat stoer!!! Heel veel succes met alle voorbereidingen. En geniet er ook op en top van . Wat fijn dat je je energielevel terug hebt.

Show more