Jeroen Bozuwa

Heeft deelgenomen in 1 vorige edities

My Activity Tracking

5,909
kms

My target 5000kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Omdat  ik wil bijdragen aan meer onderzoek naar kanker en naar de verbetering van kwaliteit van leven van mensen met kanker. Wil je mij sponsoren en daarmee meer onderzoek mogelijk maken?

My Updates

Nog 3 maanden .......

De tijd vliegt voorbij. 3 maanden geleden schreef ik ons team in voor Alpe d’HuZes 2019. Nog 3 maanden en we staan al weer aan de voet van de ‘Nederlandse’ berg om samen met duizenden deelnemers - misschien voor het eerst meer dan 5.000! – de Alpe d’Huez één of meerdere  keren te beklimmen. En daarmee zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Nog 3 maanden om te trainen, in vorm te komen en te blijven. Mooie toertochtjes op het programma, onder andere La Primavera, Flandrien, Gran Fondo Rosa, diverse voorjaarsclassics, een trainingsweekend in de Ardennen en daar tussendoor individueel nog veel kilometers maken. Nog 3 maanden om sponsoren te werven. De logo’s van onze teamsponsoren Restaurant Wilskracht, Charta Software, Mazars en Ecorys Nederland gaan in ieder geval mee op onze rug. Alle donateurs en bedrijfssponsoren: hartelijk dank voor jullie mooie bijdragen aan meer onderzoek!

Nog een kleine 4 weken ......

De Alpe d’HuZes koorts neemt toe! Afgelopen zondag was de Kick-off dag Alpe d’HuZes in Papendal waar we ook onze kleding hebben opgehaald. De logo’s van onze teamsponsoren Restaurant Wilskracht, Charta Software, Mazars en Ecorys Nederland gaan mee op onze rug. De Kick-off dag hebben we gelijk gecombineerd met een mooie en pittige trainingsrit op en rond de Veluwe. Nu nog maar een kleine 4 weken voor we starten met de beklimming van de ‘Nederlandse berg’, waarmee we geld inzamelen voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. De donaties kunnen nog wel een flinke duw in de goede richting gebruiken. Help je mee in de strijd tegen kanker?

Wat een Topdag!

Na een meer dan geslaagde testrit de Alpe d'Huez op en weer af op maandag 3 juni, werd ik dinsdagavond geveld (virusje?). Persoonlijk even een grote teleurstelling om op donderdag 'de koersdag' niet aan de start te kunnen verschijnen. Want die sfeer op de 'Nederlandse berg' (die ik in 2017 al had meegemaakt) had ik eigenlijk niet willen missen. Maar wat hebben mijn collega's mijn dag meer dan goedgemaakt! Allemaal hebben ze gisteren hun sportieve ambities om de Alpe d'Huez meerdere keren te beklimmen gehaald of zelfs overtroffen. Een heerlijk euforisch gevoel!

Thank you to my Sponsors

50

Anonymous

Succes, wederom erg dapper dat je deelneemt.

56

Anonymous

Ha Jeroen, nog een extra motiverend steuntje in de rug! We wensen je heeeeeeel veel succes! Het gaat je vast lukken! XXX

100

Jan-Willem Bozuwa

Grote klasse broer. Knap dat je het weer kunt opbrengen en gaat knokken om die kloteziekte hopelijk de wereld uit te krijgen.

10

Chantal Gouka

Heel veel succes!!!!!

10

Ilse Stal

Zet ‘m op!!!

26

Helen Van der Waal

Wat geweldig dat je dit weer doet. Heel veel succes en een dikke aanmoedingszoen, Hèlen

40

Marjolein Attasio

Trots op jou, broer!

26

Anonymous

Omdat Wimme een emotionele oproep heeft gedaan... 😉 Succes Joene! 💪🏼

10

Anonymous

25

Harald van Vugt

Succes Kanjer!

300

FEEST 70 JAAR

Jeroen, Veel succes!

21

Mitchell

Succes Jeroen!

26

Fred Weijers

Hoi Jeroen, sucZES volgende week. Hopelijk heb je goed weer! Dan ga je de 6x zeker halen! Groet, Fred Weijers.

50

Anonymous

Ancelma en ik vinden het geweldig dat je ook dit jaar weer voor een zeer goed doel fietst. Heel veel succes!!

40

Johan DAAMEN

50

Close Contact B.V.

Hi Jeroen, Heel veel succes. Wij weten dat je het kan! Groetjes, Hans en Anita Meijer

50

Ina Entrop

56

Leen Bozuwa

Geweldig dat je dit doet kerel.

100

Leendert Bozuwa

Zet hem op zoon.

100

J. de Jonge

15

Anonymous

Succes Joene!

15

Arjen in 't Veld

Suc6 doorzetter!

40

Fam. De Jonge

Geweldig dat je ook deze keer weer voor dit goede doel op de fietst stapt! Ongeacht of je jouw streefbedrag haalt...geniet van het evenement en zet 'm op!

50

Jan Stal

Jeroen veel succes met jouw prachtige bijdrage aan dit mooie evenement dat ik nu ook met andere ogen bekijk.

20

Anonymous

Jeroen, top dat je Alpe d'Huzes voor de 2e keer gaat doen. Alvast veel succes.

Show more