Kelly Meijer

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Wat gaat er door je heen als je weet dat je vanaf vandaag, vanaf dit moment nog 64 dagen te leven hebt... 

 

Ik heb in 64 dagen mijn vader van gezonde, hard werkende man, die ontzettend genoot van de natuur, zien veranderen naar kankerpatiënt, een 'dead man walking' zoals hij zichzelf noemde...

 

In deze 2 maanden, op 24 mei 2018, kreeg mijn vader Richard Teerlink de diagnose alvleesklierkanker, een zeer agressieve vorm met uitzaaiingen naar zijn lever. Behandelingen waren niet meer mogelijk, omdat zijn lever al zodanig aangetast was. In deze 2 maanden op 27 juli 2018 blies hij ook zijn laatste adem uit.

 

In de week erna heb ik samen met Nick alles op alles gezet om hun wens waar te maken om nog met elkaar te kunnen trouwen. Ondanks de vreselijke omstandigheden was het een hele mooie dag, Richard in een mooi zwart kostuum en Willeke in een prachtige bruidsjurk. 14 juni 2018 werden zij man en vrouw en beloofde ze elkaar trouw tot de dood hun zou scheiden. Niet wetende dat hun huwelijk maar 43 dagen zou duren en mijn moeder van bruid al snel naar weduwe zou gaan. 

 

De dagen na de bruiloft ging het heel snel bergafwaarts, het werd een lijdensweg ... iets wat hij zelf mentaal niet kon bevatten. Hoe vind je de kracht om iedere dag weer op te staan en uit bed te stappen als je weet dat je geen toekomst hebt. Als je weet dat je leven snel zal eindigen en dat er niets anders is dan lijden en wachten tot de kanker je van binnen helemaal kapot heeft gemaakt. Dat was het enige waar mijn vader van op aan kon, het enige wat vast stond... zijn lichaam zou hem op den duur in de steek laten en de kanker zou hem genadeloos neerhalen. 

 

Laatste wensen waren al niet meer mogelijk en tijd voor een bucketlist was er niet. De tijd haalde mijn vader in, in een tempo dat geen mens kon bijhouden... 

 

Zijn allerlaatste wens was dat hij in zijn eigen huis kon blijven tijdens zijn ziektebed. Mijn moeder heeft alles op alles gezet om dat waar te maken en zij heeft haar man tot de laatste momenten samen met mij en Nick mogen verzorgen. Wij hebben hem zien strijden, strijden tegen de dood... een strijd die hij nooit heeft kunnen winnen, een strijd die van begin af aan al niet eerlijk was en een strijd waar uiteindelijk alleen maar verliezers van zijn overgebleven.

 

Op 27 Juli om 19:32 hoorde ik de laatste adem van mijn vader zijn lichaam verlaten, een lichaam wat geel was geworden door zijn (door de kanker kapot gemaakte) lever, een lichaam wat uren voor zijn dood in coma lag, maar recht overeind schoot. Het lichaam van mijn vader wilde het bed uit klimmen, omdat zijn longen vol aan het lopen waren... het lichaam van mijn vader wat aan het verdrinken was... het lichaam waar Ik, mijn moeder en Nick hulpeloos omheen stonden en moesten toekijken hoe hij op gruwelijke wijze stierf... 

 

Op 52 jarige leeftijd heeft hij zijn strijd gestreden en helaas verloren, maar de strijd tegen kanker gaat door! Het is nu aan ons om die strijd aan te gaan en te doen wat we kunnen. Ik wil dat zijn dood niet voor niets is geweest, hij is de reden dat ik, samen met Nick en Ingrid mee doe aan de Alpe d'HuZes. Om kanker uiteindelijk 100% geneesbaar te maken en dit leed andere gezinnen en families te besparen. 

 

Met de steun van mijn moeder Willeke en mijn schoonvader Cees (die als vrijwilliger en supporter van ons hun steentje gaan bijdragen), gaan wij met z'n 3e als Team Teerlink de berg beklimmen en daarmee hopen wij zo veel mogelijk geld op te halen voor het KWF. Daarbij kunnen wij iedere steun heel goed gebruiken.

 

In Nederland krijgen jaarlijks ongeveer 110.000 mensen kanker. Dat komt neer op 12 mensen per uur! Niemand kan je garanderen dat jij of je naaste nooit 1 van die 12 mensen zullen worden, daarom is het zo belangrijk dat er meer onderzoeken en studies komen om uiteindelijk alle kankersoorten geneesbaar te maken. 

 

Steun alsjeblieft ons, steun alle andere mensen die getroffen zijn, steun mensen die momenteel worden getroffen door deze vreselijke ziekte en steun ook alle mensen die deze strijd al verloren hebben en hierdoor een enorme leegte van pijn en verdriet achterlaten... 

 

Nogmaals dank namens ons allemaal! 

 

 

Thank you to my Sponsors

10

Evelyn (Team Schoon)

Het is een super goed doel! Bedankt voor het knippen van mijn haar waardoor andere mensen van mijn haar gebruik kunnen gaan maken. We zien elkaar op de berg!

25

Noach Daniels

21

Anonymous

Wat een mooi eerbetoon! Veel succes!

21

Bianca Westerwaal

Ik wens jullie heel veel succes en hoop dat jullie een mooi bedrag ophalen voor dit goede doel. Groetjes van Bianca Westerwaal (De Meander)

10

Heidi Verb

Wat een mooi en liefdevol gebaar voor Richard hierdoor kan je zien hoeveel hij voor jullie betekend heeft ..................Top

10

Lea (medewerker Zuidplein)

5

Michelle Put

Heel veel succes lieverd, you can do this❤️❤️

66

Cindy Rojer

Go team Teerling #proud

206

OV Zuidplein

Succes

10

Mariëtte Vink

5

Aleaya Outer

Succes lieve Kel x

20

Miranda Broos

Jullie zijn kanjers ♥️

10

Sabrina Wulffraat

Kanjer! Respect!

5

esther en henk meijer

21

Joy Henninger

5

Lonneke van Baast

Succes x

100

Medewerkers Zuidplein

21

Rina vd Meijden

We hadden geen alledaags 'kapperstoelgesprek'. Ik zal deze dan ook niet snel vergeten. Petje af voor wat je gaat doen. Veel succes!

10

Jessie Heuvek

150

Klaverjasvereniging Schollevaar

Show more