Klimmend Team Start

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Wij doen als team mee aan Alpe d’HuZes omdat wij geloven dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij ons steunen?

Team Updates

Welkom bij Klimmend Team Start

Welkom op de algemene pagina van

KLIMMEND TEAM START

 

Op dit moment zijn we druk bezig met onze voorbereidingen, het nog werven van en verder onderhouden van contacten met onze sponsoren. Uitwerken van activiteiten voor Ad6 2019.

Afgelopen jaar hebben we als FIETSEND TEAM START deelgenomen, maar omdat ons team voor 2019 niet alleen meer bestaat uit fietsers, is de teamnaam aangepast.

De leeftijd binnen ons team ligt tussen de 10 en 70 jaar, een mooie mix van jong en oud. Enkele teamleden nemen voor de 11e keer deel aan het evenement. 

Vier teamleden gaan de uitdaging lopend aan, te weten Joke, Bas, Lars en Stephanie (met steun van haar moeder Diralda). 

Johan gaat hardlopend naar boven en Berry, Wouter, Anneke en Johan (C) met de fiets.

 

Ieder van ons heeft zijn of haar motivatie om zich in te zetten op 5 of 6 juni 2019. Voor deze motivatie verwijzen we je graag naar de persoonlijke pagina’s van onze teamleden.

We kunnen het niet alleen, wil je ons steunen?

 

Met groet,

KLIMMEND TEAM START.

Johan (C). 

 

MIJN ALBERT HEIJN BUURTSUPER 'STEUNT' KLIMMEND TEAM START.

Enkele weken terug kwam ik in gesprek met Thierry Reus, de supermarktmanager van ALBERT HEIJN, A.C. Op 't LANDTPLANSOEN in Heerhugowaard. Een gezellige winkel, met medewerkers die je inmiddels kennen en als het uitkomt tijd hebben voor een praatje. Juist in zo'n praatje is er tijd voor wat mensen doen en bezig houdt en zo kwamen we op het onderwerp: Alpe - d'HuZes. (Ad6).

Tja en van het een komt het ander. Thierry gaf aan dat niet alleen hij zelf maar ook zijn bedrijf betrokken is bij het wel en wee van de medemens, dus ook bij zijn klanten. Komend jaar, 2019, gaat hij met enkele andere ondernemers in de wijk voor het motto: GEZOND. Dit wordt de komende weken nog verder uitgewerkt.

Spontaan bood hij ons aan om via zijn AH winkel Klimmend Team Start komende maanden onder de aandacht te brengen. Dit betekent voor ons niet alleen in de maand april de zuil bij de emballage inname, maar fysiek ons in de winkel presenteren. Komende weken gaan we uitwerken hoe we hier samen met AH inhoud aan gaan geven. 

De eerste steun hebben we inmiddels ontvangen van Thierry. Stephanie, het jongste lid van ons team gaat tijdens 4 Kerstuitvoeringen op haar school muffins verkopen voor Ad6. Afgelopen zaterdagochtend heeft zij samen met Thierry boodschappen gedaan bij de Albert Heijn aan het A.C. Op 't Landtplantsoen. Op bovenstaande foto tonen Thierry en Stephanie na afloop de winkelwagen met boodschappen en een Ad6 - shirt van een eerdere editie.

Groet,

Johan (C). 

 

WAAROM WIJ MEE DOEN AAN ALPE - d'HUZES?

 

Wij doen (weer) mee als KLIMMEND TEAM START aan Alpe d’HuZes omdat wij geloven dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer dood gaat aan kanker.

Wij doen mee omdat ieder van ons binnen de familie-, vrienden-, of kennissenkring te maken heeft / gehad met deze ziekte.

Wij doen mee omdat wij recentelijk in september afscheid hebben genomen van Frank, oud lid van ons team en oud deelnemer aan de Alpe - d'HuZes.

Voor hem en al die anderen die ons ontvallen zijn of op dit moment strijden.

Ze verdienen het!

 

WINE & DINE

NOTEER VAST IN UW AGENDA:

 

WINE & DINE GELDERMALSEN, 23 MAART 2019.

WINE & DINE

                       

 

              WINE & DINE OP ZATERDAG 23 MAART 2019

 

                                  GELDERMALSEN

 

Op dit moment is de avond reeds geheel gevuld.

40 Belangstellenden hebben zich zeer rap aangemeld.   

Jammer, maar we zitten aan de grens met wat we aankunnen.

Blijf op de hoogte via onze teampagina en we zien je graag bij een van de andere activiteiten komende weken.   

Dank jullie wel.          

  

 

SPINNINGMARATHON!!!

Op zondag 14 april van 09.00 tot 15.00 uur gaan we bij sportschool AS Family in Heerhugowaard onder leiding van Rob en Karina (eigenaren) met steun van Bram en Klimmend Team Start, een ZES uren durende SPINNINGMARATHON houden.

De gehele opbrengst gaat via Klimmend Team Start naar de Stichting Alpe d'HuZes en het KWF. 

Komende dagen worden de puntjes op de i - gezet en komen we terug met gedetailleerde informatie, zoals de wijze van inschrijven, donatie per uur en meer.

HOUD DEZE DAG VRIJ IN JE AGENDA! 

SPINNINGMARATHON 14 april a.s.

KLIMMEND TEAM START organiseert in samenwerking met

A.S. Family Fitness Center te Heerhugowaard:

 

Op zondag 14 april a.s. van 09.00 tot 15.00 uur.

Een ZES uur durende spinningmarathon te Heerhugowaard.

 

De opbrengst van deze actie komt volledig ten goede aan de Stichting Alpe d’HuZes en het KWF in strijd tegen de ziekte kanker!

Schrijf je in voor één of meerdere uren. We vragen €10,- per uur, per fiets. Spoor je familie, vrienden en buren aan om óók mee te doen.

Rob en Karina zorgen met hun team voor professionele begeleiding; via een presentatie op een scherm rijd je in dat uur de Alpe d’Huez op.

Aanmelden kan vanaf nu via het mailadres:

klimmend.team.start@gmail.com

Vermeld in de mail je naam/namen, hoeveel uur je mee wilt doen en op welke tijden; nadere informatie krijg je daarna toegezonden.

Adres A.S.Family: W.M.Dudokweg 20, 1703 DB Heerhugowaard.

 

    “NIEMAND MEER DOOD AAN KANKER, DAT WIL JIJ TOCH OOK?”

Rondleiding én Bierproeverij LEIDSCH BIER !!!

 

                                                                                                   

              Rondleiding en Bierproeverij Leidsch Bier

 

Alpe d’HuZes Klimmend-Team-Start organiseert op uitnodiging van Bierbrouwerij Leidsch Bier op donderdagavond 18 april een Rondleiding én Bierproeverij.

 

De avond begint om 19:30 en zal eindigen rond 22:00 uur.
Tijdens de avond wordt een introductie over Alpe d’HuZes gegeven waarna uitleg over het brouwproces en een rondleiding door de brouwerij volgt.
Daarna zullen enkele bieren worden geproefd met daarbij heerlijke passende hapjes. Het gaat een hele gezellige avond worden!

We willen graag JW van Leidsch Bier hartelijk bedanken om deze leuke exclusieve sponsoractie voor Alpe d’HuZes mogelijk te maken en deze avond met ons te organiseren.

De sponsorbijdrage voor deze avond is €20 per persoon (een hoger bedrag mag natuurlijk ook)

De opbrengst van deze actie komt volledig ten goede aan de Stichting Alpe d’HuZes en het KWF in strijd tegen de ziekte kanker.

Er zijn maximaal 30 plaatsen beschikbaar voor deze bijzondere en gezellige avond, dus meld je snel aan!
Aanmelden kan vanaf nu via het mailadres: wouterdoesburg@gmail.com

Vermeld in de mail je naam/namen en een bevestiging volgt na je aanmelding

    Adres Brouwerij Leidsch Bier: Flevoweg 6 B, 2318 BZ Leiden 

 

   “NIEMAND MEER DOOD AAN KANKER, DAT WIL JIJ TOCH OOK?”

Optreden MAMS zangtheater te Heerhugowaard

                               KLIMMEND TEAM START


Presenteert met trots een benefiet optreden voor Alpe d’HuZes/KWF van                                      

                                   MAMS Zangtheater

Heb je zin in een gezellig muzikaal optreden? Kom dan naar het
Theatercafé van COOL in Heerhugowaard.


Op zondag 7 april om 15.00 uur treedt Zangtheater MAMS op voor het goede doel.


De entreeprijs is €15 en de volledige opbrengst gaat naar Alpe d’HuZes/ KWF.
Meld je aan via klimmend.team.start@gmail.com .

Neem je familie, vrienden en buren gezellig mee. Het café is open vanaf 14.30 uur.

Met dank aan Theater COOL voor de steun aan Klimmend Team Start


          “Niemand meer dood aan kanker, dat wil jij toch ook?”

WINE & DINE 23 maart jl.

Op zaterdag 23 maart jl was het een gezellige drukte toen de 40 gasten zich hadden gemeld voor de Wine en Dine. Van de vele gedoneerde levensmiddelen kon onze kok Didi een smaakvol drie gangen maaltijd samenstellen. Ook alle drank was geschonken. 

Onder leiding van Rianne, Johan, Maaike en Berry liep de avond verder op rolletjes en zonder wanklank. "Hollen of stilstaan" was hier niet aan de orde, aanpakken en uitserveren. Iedereen voorzien van zijn of haar hapje en sapje. 

De avond was inmiddels al ver gevorderd toen de afwaskwast door de laatste vuile vaat werd gehaald en de eerste gasten zich weer naar huis begaven. 

Een woord van dank naar Corrie en Jos die hun woning ter beschikking hebben gesteld voor dit evenement; dank aan een ieder die er mede een succes van heeft gemaakt. 

Aan het eind van de avond kon de balans worden opgemaakt, hoe was het de gasten bevallen/gevallen? Wat had men over voor deze avond, wat bracht deze geslaagde actie voor Ad6/KWF op aan vrijwillige bijdrage?

In totaal was het een bedrag van € 2290,-, door een plaatselijke sponsor afgerond op € 2500,-. Dit noem ik nou eens uitbuiken!!!

Optreden MAMS gaat niet door (www.coolkunstencultuur.nl/theater/programma‎)

Het geplande optreden van MAMS zangtheater zondag 7 april in theatercafé COOL gaat helaas niet door i.v.m. onvoldoende aanmeldingen. 

Dank je wel dames van MAMS zangtheater voor jullie toezegging; dank theatercafé COOL voor het beschikbaar stellen van de ruimte. 

Dank voor jullie spontane contacten en het meedenken. 

 

 

Actiedag Albert Heijn A.C. Op 't Landtplantsoen Heerhugowaard

Op zaterdag 6 april jl waren we te gast bij bovengenoemde AH winkel. De winkel (en manager) die Klimmend Team Start steunen op weg naar donderdag 6 juni. 

Van 's morgens 11.00 tot 16.00uur hebben we daar de gelegenheid gekregen om geld op te halen.

Bezoekers van de AH konden, indien ze dit wensten, geld doneren in de speciale Ad6 box of kochten speciale tabletten chocolade, dan wel vermeldden de naam van een dierbare op een houten schildje. Dit schildje gaat op 6 juni mee naar boven en zal na afloop een mooi plaatsje op de berg krijgen in het groen.

Een geslaagde dag met mooie, warme contacten en over belangstelling hadden we niet te klagen.

We hebben deze dag € 409,50 opgehaald voor onderzoek naar de ziekte kanker. 

 

 

Emballagezuil Albert Heijn

Bij een vijftal winkels van ALBERT HEIJN in LEIDEN eo en bij de AH, A.C. Op 't Landtplantsoen te Heerhugowaard staat de komende periodes een emballage - zuil bij het flesseninnamepunt waar Klimmend Team Start gebruik van mag maken. Als de klant dit wenst kan hij of zij het bekende flessenbonnetje in de zuil achter laten. 

Na de afgesproken periode wordt de balans opgemaakt en ontvangt het teamlid met wie de afspraak is gemaakt (en dus Klimmend Team Start) het geldbedrag dat de klanten aan statiegeld hebben gedoneerd. 

Beste mensen, al vast:

                                   DANK JULLIE WEL!!!

 

          "Niemand meer door aan kanker, dat willen we toch allemaal!"

Thank you to our Sponsors

26

Anonymous

21

Ilona

Succes met de 21 bochten! Gewoon blijven rennen. :-) Ik wens jullie een mooie reis met elkaar.

30

Anonymous

15

Dana

Echt heel knap dat je dit gaat doen Lars! Zet hem op!!

15

Lee Baxter

Good luck!

10

Lilian Smitskamp

Lekker toppertje ! Ben trots op je xx

10

Rick Houtman

Veel succes!

500

Jos En Corrie Rietbergen

Succes pa en ma

10

Jj Cornet

Succes en veel plezier!!!

40

Margot Frankhuizen

Deelname rondleiding Bierbrouwerij 2 personen. Veel succes met alle voorbereidingen!

20

Anonymous

Bordjes Ivonne en Noor

15

Donatiebox Ah Leiden

Donatiebox AH Kooilaan op 6 april

30

Tovo Dames Recreanten 3

10

Wing Lam

Fijn dat je je inzet! Zet 'm op.

40

Anonymous

Tbv bierproeverij

50

Wezel

Heel veel succes op Alpe d'HuZes,groetjes,Annemarie.

106

Autobedrijf Avenhorn

Heel veel SUCCES!!!!!

106

Notariaat In De Tiendschuur

Lieve Stephanie, Wat goed van je, dat je weer mee doet. We zullen aan je denken. Heel veel succes. Liefs, Angelique, Rob, Tom, Niels, Fleur en Koen Koning

10

Luc Van Zoolingen

Ga er voor!

5

Rens Vis

Succes maat

56

Kevin Mcjunkin

Ride well.

10

Niek Deuss

150

E. Arjaans-eckelboom

doe hier graag aan mee

500

Lrs Solutions Bv Meerkerk

10

Joke Pieters

2 naambordjes Vincent

10

Joke Meijlis

Hiermee verzwaar ik jouw klim en verlicht jij mijn hart. Heel veel succes en dank je❤️

437

SjokoËn Smaakt Naar Meer.

Met dank aan de leden van Klimmend Team Start, die zich hebben ingezet bij de verkoop van de sjoko - tabletten. Vandaag tijdens de Koningsmarkt, maar ook bij eerdere gezamenlijke en/of door persoonlijke actie's/actie. Zie onze pagina.

10

Samson

Succes

350

Koningsdag Vrijmarkt In Leiden

Opbrengst gezellige Koningsdag Vrijmarkt in de Lage Mors in Leiden Verkoop oude spullen, fietsen op de racefiets en donaties. Mooie opbrengst?

5

Joke Pieters

contact naambordje

25

Jan En Jeannette Dorp

Johan, je bent een bikkel!! Goede benen en een mooie tijd! Hug van J&J

21

Twan Jansen

Helaas zelf getroffen... en hoe meer mensen zich inzetten des te beter. Ik wens je heel veel energie en doorzettingsvermogen om met jouw krachten het maximale eruit te halen. Knokken! Hopelijk mag en kan ik jou daar komen supporten kerel! Je FF collega https://twanjansen.weebly.com

26

Claudia & Tom

Heel veel succes bij dit mooie evenement. Groetjes, de buurtjes

35

Anonymous

56

Corinne Weiffenbach

Zoals beloofd!

10

Rianne

Suc6 lieverd!! Een heel avontuur! Trainen trainen trainen en sponsors binnen halen. En dan D-Day op 6 juni. Mama’s verjaardag ?! Wij zijn er bij!!! Heel fijn om samen Alpe d’Huzes mee te maken. Het is zo’n mooi evenement waar iedereen zich inzet voor een wereld zonder kanker. Ben trots op je ?

21

Sjaak Riel

Zet hem op voor de goede zaak,Joke!! Deze ziekte moet beheersbaar worden, super dat je er zo voor inzet.

26

Suzanne Kooij

You go girl!

21

Linda De Haan

26

Erwin Nas

26

Anonymous

10

Henri Mijdam & Evelien Piels

Mooi gebaar. Dat steunen we graag. Veel succes! We horen graag hoe het geweest is!

10

Nicole

Zet m op!!

66

Stefan Vd Anker

25

Tonny Jongen

56

Dirk Kramer

5

Martin Kok

10

Merel Mooij

Heel veel succes Stephanie!

15

Marjon, Afke, Richard, Jesse, Dennis, Martha, Jorn, Gijs En Lize

Joke, wat geweldig dat je dit doet. In gedachten lopen we met je mee! (3 naambordjes)

20

Jos Beneken Kolmer

1.11k

Klimmend Team Start

Opbrengst spinningmarathon A.S. Family Fitness Center te Heerhugowaard 14 april jl.

65

Petra En Gaston De Geus En Anjanja

Succes en wij zullen zeker aan jullie en onze vriendin An denken op 6-6

10

Janneke Van Es

20

Anonymous

Johan een bijdrage voor een belangrijk doel. Succes met het trainen en de uiteindelijke tocht naar boven!

500

Oclc / Oclc-hka

Goed om te horen dat jullie weer aan de start verschijnen in 2019! Gewoon (weer) een steengoed initiatief!

26

Russell Mayor

Good luck Wouter!

21

Erwin Van Der Sluis

Mooi doel?Ik steun jou! Succes?

26

Papa En Mama Mooij

Lieve Stephanie, We zijn enorm trots op je dat je weer de berg op gaat. Een hele prestatie! Goed hoor ! Veel liefs, papa en mama.

15

Joke Pieters

3 naambordjes

25

Coba Bense

Lieve Joke Ontzettend veel succes! Je bent een topper

210

Arg

Wine & Dine 2.0

20

Wouter

Spinningmarathon 14 april. Prima georganiseerd Johan??

10

Sylvia Janssen

Wouter, zo goed dat je je weer inzet voor deze actie!

213

Ah Voorschoten

26

Bertha Jongen-samson

Sterkte met fietsen, succes

10

Michael Walbeek

Goed bezig!

26

Pleuni Tilburgs

15

Mary Collins

Good luck Wouter!

10

Margreet & Will Wezel-jager

Ga er weer voor, doe je best

20

Gerard Van Wijk

Succes Johan ??

50

Tovo Dames 5

Goed bezig!

15

Sjanie Van Dooijeweert

56

Maarten Heesakkers

5

Jan Broekhuizen

Goed bezig! Alvast heel veel succes :)

26

A. Pieters-bakker

25

Ria Van Pelt

Hoi Joke, een nieuwe uitdaging! Heel veel liefs en succes.

10

Karin Thijssen

Run Johan Run!!

26

Fam. Mulder

Heel veel succes en zet 'm op!

21

Lisa Lenkens

Succes Lars!!! Mooi dat je dit gaat doen:)

25

Gert En Tonny Tielrooy

Super goed dat je dit doet! Wij wensen je veel succes met de voorbereidingen en natuurlijk tijdens het evenement zelf! Toppertje!

65

Petra En Gaston De Geus En Anja Verbeek

Wij wensen jullie veel succes en zijn zeker in gedachten bij jullie op 6-6

26

Marlene Van Doorn

35

Anonymous

Wat goed van je. Heel veel succes! Ger, Marjan, David & Ruben

10

Denise Van Beek

Veel succes!

26

Oma Mooij

He Stephanie, bij deze weer een bijdrage voor jou omdat ik weer een aantal kaarten heb verkocht. Kus, oma.

10

Marjon Van Langen

Succes Joke :-)

25

Ernst Blom

10

Louise Van Beek

Succes! ?

150

Knubben Nostalgische Kermis V.o.f.

Succes

110

Tovo D3 Go Sam

Lekker bezig!

16

Rudy Lopez

10

Anonymous

Heel veel succes!

26

Ankie Eleveld

Toppertje!

100

Bart & Monique

Suc6 op hu6

56

Oma Van Dijke

Lieve Stephanie, zet um op donderdag bij de Ad6 !! Ben heel trots op je dat je dit doet ! Kus, oma.

250

Anonymous

Weg hatelijke nul. Veel werk plezier bij KPMG (toch?)

50

Jan Rietbergen

succes

26

Petra Busstra

Go go go Wouter!

20

J. Burggraaf

26

Johan Te Velde

Nu alleen nog even naar boven fietsen!

26

Jimmy Van Bemmel

Succes vriend en diep respect!! ?

26

Bertha Jongen-samson

Sterkte met lopen en succes

15

Sonja, Rens,joran En Mila

Suc6!

250

V.o.f. Eckelboom Wolters

Succes

1.69k

Wine And Dine ( Contante Betalingen)

Wine and dine contante betalingen

25

Marja Nicolaij

40

Rob Van Dijk En Anne Jitske Salverda

Leuk dat je weer op de fiets zit!

15

Karel Groot

5

Anonymous

Veel succes!

15

Vincent Van Laar

Gaaaaaannnn¡

10

Nel Taal

Heel veel succes Joke. Zo mooi en knap dat je dit doet. Ik ga aan je denken die dag. Groetjes, Nel

26

Suzanne Van Kleef

???? zet m op dame!

50

Rik Wilbrink

Goed

106

E Jordaan

Succes gewenstuit Menheerse

21

Rob Spee

15

Joke Pieters

3 naambordjes tijdens AH dag

15

Nel Wezel Laan

10

Joke Pieters

2 naambordjes

25

Tonny Jongen

10

Lindsey

Hey Lars, echt super dat je dit gaat doen! Zeg m op. Groetjes, Lindsey

10

Anonymous

Suc6 Stephanie?

15

Fred En Ineke Bos

Veel succes en wij hopen zeker dat je het doel bereikt ??

100

Jojamacoshof Labradors Opijnen

Super dat je dit doel steunt . Wij zijn trots op je. We hopen dat uiteindelijk deze vreselijke ziekte onder controle komt. Succes

15

Baukje Warmink

Succes collega!

66

Lilian Groenendaal-jongen

Suczes Lars??‍♂️⛰?

569

Oclc Bv

Vakantie uren donatie van collega's OCLC Leiden

26

Kevin O'conner

Wouter, good luck!

21

Marieke

Succes lars!

10

Niek

Doe je goed Stephanie, succes op de Alpe.

26

Nijntje Pluis

Diep respect! Heel veel succes donderdag! Nu al een mooie prestatie!

26

Marijn Doesburg

Suc6

15

Joke Pieters

Donatie en bordje C

15

Michiel Doesburg

50

Nanne

Topper! Love you

26

Corinne Weiffenbach

Kanjer! Zet m op, je bent een topper en ik vertrouw erop dat jij drie keer die finish gaat aantikken!! Hug Crin

1

Joran Burggraaf

€900,-?

5

Tanja Van Der Markt

Zetumop ? succes ? ik doe het je niet na?

15

Laila Luyt

Een klein duwtje in de rug naar meer onderzoeken tegen kanker! Succes Anneke!!

21

Alex Van Poppelen

Lekker bezig pik

26

Anonymous

Wouter, Veel succes en plezier met de organisatie en de beklimming! Hetty

30

Marieke Oonk

Heel veel succes!

225

Anneke Huisman

Opbrengst AH XL

15

Lotty Eeken

10

Henk Koster

Veel succes Wouter!

24

Ali Tomek

Suc6 Anneke, je kan hetttttttt :)

26

Jerom Passier

BOODSCHAP

5

Esther R

100

Anonymous

Succes

500

Nazca

Stephanie, Wij zijn supertrots op je dat je ook nu weer de klim gaat maken! We wensen jou en je team veel succes met de opbouw van dit bijzondere evenement en een prachtige klim toegewenst. Wij van Nazca dragen daar graag ons steentje aan bij. To the next curve. Ronald & Erik

15

Netta De Jong

Heel goed initiatief! Succes!

26

Bertha Jongen-samson

Sterkte met het lopen Alp D’huzes . Succes

20

Sander Plomp

Joke, kanjer! Zet hem op in de beladen en tevens mooie tocht naar boven. Na tien jaar geholpen te hebben hoop ik dat je dit jaar de hulp mag ontvangen om jouw prestatie te verwezenlijken. Dikke kus van ons en je weet OIGO!

26

A. Pieters-bakker

21

Anne

Op naar de 21 bochten! Je kunt het!

35

Anonymous

Lieve Joke, ook namens Rens succes met al je voorbereidingen voor het bedwingen van de Alp op 6 juni.

56

Harry Alberda

Goed werk!

10

Stella Van 't Klooster

Top! Veel succes met trainen en inzamelen van het geld! Gr Stella (collega Nanne)

10

Anonymous

2 naambordjes Wine & Dine

15

Denise En Erwin

Zet em op jokie! Voor opa, Jos & Marian en alle anderen.

35

Anonymous

Succes Johan. Super dat je je hiervoor inzet. Nu al top!

56

Wiebo

Aan de Trots van Hoogwoud, heel veel succes Gr Wiebo

50

Amber En Ralph Hackmann

Lieve Joke, Wat een géver ben je. Echt heel mooi. Ook nu weer. Heel bijzonder denk ik om nu als deelnemer mee te doen. Zet 'm op. Dikke kus, Amber en Ralph

21

Joke Meijlis

Fantastisch zoals jij (en je hele gezin) je inzet voor dit broodnodige doel!! Heel veel succes xx

10

Anonymous

200

Ad Ahsmann

Dubbel 100 als steun voor Nanne en jou

66

Lilian Groenendaal-jongen

?‍♂️?⛰sucsez

26

Jan En Joke

Heel veel succes Bas!!

60

Joke Pieters

donatie ivm MAMS

15

Jos En Ada Boots

Heel veel succes hoor!

56

Mark Pieters

Zet ‘m op Joke! Ben nu al trots.

21

Irene Stiphout

90

Tovo H1

Jooo Lars! Hierbij de donatie van ons team: Lex, Merijn, Joris, Robert, Rens, Joost, Jorik en ik. Super goed bezig en heel veel succes!! Ciao!

1.000

Anonymous

35

Lieuwe Man Wesselius

Namen: Willy, Riemer, heit, mem, heit Thomas, Piet, Reinder Heel veel succes!!!

15

Joris Bastian

Hey Lars! Lekker pik!

26

Jan Piet Beers

Stephanie, wat goed dat jij en je broer dit doen. Heel veel succes!

760

Siem Pols

50

Rob Ackermans

20

Sabine Van Droffelaar

Heel veel succes! :D

61

Bert

Omdat je een topper bent.

26

Johan Van Houten

Goed bezig Lars, succes met de tocht. En fijn dat je een groot team om je heen hebt die je ondersteunt.

26

Marike Van Doorn

Lieve Wouter, heel veel succes met je actie. Liefs, Marike

100

H6 Tovo

10

De Buurtjes Van Nummer 5

Geweldig dat je dit doet! Heel veel succes met trainen! Heel veel liefs de buurtjes van nummer 5

26

A. Pieters-bakker

50

Naomi

Heel erg veel succes!

21

Siets & El

Zet ‘m op Lars! X

25

Stefan Leijnen

Succes Lars, this it it! ;)

56

Els Van Doorn

Sterkte, succes en een fijne tijd

60

Tovo D1

Mooi initiatief! Heel veel succes Lars!

20

Sander Plomp

Nog maar 66 bochten te gaan!! Kan jij aan als doorgewinterde Ad6-ers, OIGO!!

106

Sofie Bonekamp

Lieve leuke sportieve betrokken klimmers van Team Start, Maak er met elkaar weer een mooie week van op de Alpe! Veel succes en geniet van het evenement en de bubbel. Liefs van Sofie

26

Marcel Lehnhardt

Super dat je voor de 2e keer weer gaat lopen en dat jullie als familie in de week weer gaan helpen. Ome (jou opa) Piet zal ongelovelijk trots op je zijn. Heel veel succes

26

Anonymous

25

Jan, Erica, Roan En Tim

Succes Johan! Mooi dat je dit gaat doen.

21

Yowan

Lieve P, Top dat je weer naar Frankrijk gaat en dat je twee maal de berg gaat bedwingen. Voor de eerste klim ter aanmoediging deze bochtendonatie. Liefs xxx

10

Lotte Van Vliet

Heel veel succes, top actie!!

26

Johan List

10

Frans En Els

Hierbij onze bijdrage aan jouw en ons doel!

138

Joke Pieters

Opbrengst emballagezuil AH

10

Denelise Lecluse

21

Joke

De eerste spinningles zit er weer op. De start is gemaakt! Op naar juni 2019 en 3 keer naar boven. Kanjer!

10

Daniel G.

Goed doel Lars en veel succes!

26

Marike Van Doorn

Heel veel succes en plezier!

26

Emily Van Eijk

1.25k

Iron House Co.

Names Iron House wensen wij jou heel veel succes! Bedankt Lars, dat jij je inzet voor dit mooie doel en zet hem op.

26

Hanno Maliepaard

veel succes

56

Anonymous

220

St. Wulfram

Super dat je met jouw inzet zo'n mooi bedrag bij elkaar hebt verzameld. Heel veel succes met alle voorbereidingen en het beklimmen van de Alpe d' HuZes

26

Oma Mooij

Lieve Stephanie, Het geld dat ik met kaarten maken heb verdiend, geef ik jou voor je mooie inzet voor dit goede doel. Ben trots op je. Heel veel succes. Dikke knuffel, oma.

75

Tonny En Peter Jongen Mirrer

Goforit

20

Mariëtte Van Eck

Jullie zijn toppers!

26

Jolanda Willemse

Joke super trots op je....dat je alle vele jaren je inzet voor KWF en ook nu door deze sportieve uitdaging om 2x de berg te bestijgen. Zet um op...ik geloof in je. Dikke kus Titus &Jolanda

25

J&j, Wijdenes

Kuiten in het vet en....gáán! Zettemop Joke! <3

50

Cobu-dienstverlening

Suc6 johan!!

106

Tovo Heren 6

56

Margo Trappenburg

Heldin!

10

Nonneke Kuipers

Succes met dit mooie project. Liefs Fred en Non

10

Anonymous

56

Peter Van Riel

goed dat je weer gaat deelnemen. Heel veel succes!

31

Giften Dik Trom Utrecht

90

Tovo Dames 4

25

Sophie Van Hecke

Vind je een kanjer dat je dit gaat doen! Succes! X

21

Jelle

Wow, niet fietsend (zou ik doen haha) maar hardlopend omhoog, wat een uitdaging, heel veel succes!

75

Oclc Leiden

Donatiebox OCLC Leiden restaurant

25

Jac Wessels

21

Martijn Brouwer

Zet m op ouwuh!

26

Hans&willy

10

Hank Sway

209

Albert Heijn Winkelhof Leiderdorp

Emballage opbrengst 2 weken in April. Super mooie opbrengst!

25

Erik Speets

Een diepe buiging voor jullie als team.

10

Ingrid Aniba

Succes meissie!! Zet m op! X

75

Mia Herfst

26

Fam. De Langen

Hoi Stephanie je kunt het hoor meid. We zijn nu al trots op je.

26

Henk Van Der Wal

Succes met de actie!

20

Patrick & Judith

26

Tessa

Dikke, dikke knuffel voor jullie allemaal!!!

7

Anonymous

5

Anonymous

21

Danielle Emmer

Succes Johan!!

26

Fredy

Heel veel succes Wouter! Groet en liefs van Fredy

20

Peter Mast

Via Guus (mijn neef) en Noortje deze link gekregen om te doneren. In jou rugzak zit een bordje met Tante Joke, mijn moeder. Heel veel succes , wij lopen in gedachte met je mee. Lianne en Peter

50

Anonymous

Hoi Lars, heel veel succes en ik hoop dat je je streefbedrag haalt. Edo & Marja

56

Wieneke ‘t Hoen

Op naar de top!!

15

Leandra Ros

Lars (en ook een beetje Nanne!) succes komende dagen!

26

Esther Van Gestel

Veel succes!!

20

Diederick Van Doorn

Zoals beloofd een 10tje per x omhoog?

20

Lars Blaauwbroek

10

Maartje Vrielink

100

Anonymous

Hoi Joke, Super dat je dit doet en ook al zo'n lange tijd. Kanker is nog niet de wereld uit, maar dankzij al het onderzoek is er wel een enorme progressie. Anke

50

Corne & Rinkje

We geloven in je Lars!

15

Saskia Backx

Heel veel succes!

100

Tovo H4

26

Cees & Marion Kranenburg

Goed bezig! Veel succes

10

Marlieke De Kuijper

Succes, Bas!!!

26

Anonymous

Nou beter laat dan nooit he! Sorry dat dat zo lang duurde.

26

Bart Pouls

5

Dennis, Mariëlle En Nienke

Succes ??

26

Tessel Arendsen

Zo gaaf dat je hier aan mee gaat doen, bikkel!!

21

Alex Drapers

Succes Lars, mooie uitdaging en een prachtig doel!

25

Alette Ahsmann

Zet ‘m op Lars! Je kunt het!

15

Dirk Hoogenboom

Mooi dat je weer de berg op gaat, Wouter, voor het goede doel. Veel Succes! Groeten, Dirk Hoogenboom

42

Magda Wessels

Hoi Joke om je wat moed te geven ,voor elke bocht een euro . Om steeds meer deze ziekte , te kunnen bedwingen. Top hoor !Heel veel succes met de klim. Liefs Piet en Magda

2

Joran Burggraaf

?

120

Oclc Leiden

Eerste opbrengst Donatiebox OCLC Leiden

890

Ah's Soestdijkkade, Hooigracht En Kopemolen Leiden

56

Dominik & Nikki & Ella

We zijn ontzettend trots op je! You can do it!

26

Annelies

Succes

106

Maatjes Schilderwerken

26

Sander

20

Bas En Milou

Zet 'm op kanjer!

50

Martijn Burggraaf

Succes!! Gaat je lukken..

26

Wil & Willie Van Hecke

Succes Joke met de klim naar de top van d'Huzes !

50

Anonymous

10

Tom Bergstra

Zet hem op Wouter!

150

Anonymous

75

Johanneke En Bart

Zet em op! Lars en begeleiders xx

10

De Sikkert Zachtfruit

Succes johan ! Top

450

Bierproeverij Leidsch Bier

Opbrengst donatiebox Bierproeverij Leidsch Bier Totale opbrengst van deze bijzondere sponsoractie €704 !!

5

Joke Pieters

Donatie V

25

F. Wesselius En M. Bolink Wesselius

56

A.r.e Smit

Hoi Wouter! Alvast heel veel succes weer met het hand en spannen en het beklimmen van de berg! Liefs en groetjes van Bert

323

Klimmend Team Start

Actie Albert Heijn, A.C. Op 't Landtplantsoen Heerhugowaard, dd 6 april jl. Stephanie - Diralda - Joke - Johan.

10

Iris Sluyter

10

Hilliene Veltink

26

Nina Orlic

Succes Lars!

26

Anonymous

25

Joke Pieters

5 naambordjes

15

Tony Van Aalst

26

Ton Kaffka

Succes en maak er weer een mooie ervaring van

106

Guus Bomhoff

Veel suc6 en hopelijk heb je voldoende tijd om te trainen?

Show more