Lambert van Dam

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Kanker kan iedereen overkomen. Daar denk je wel eens aan, maar dan worden deze gedachten vaak toch weer snel verdrongen door de dagelijkse beslommeringen. Totdat het heel dichtbij komt. In de zomer heeft Carolien mij gevraagd mee te doen in haar team: Team Carolien. Voor mij een mogelijkheid om stil te staan bij dingen die belangrijk zijn. Ik kan nu een kleine bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker en ik hoop op deze manier ook een kleine bijdrage te kunnen leveren aan de strijd van Carolien. Ik ga ervoor dat we er als team sterker uitkomen en dat dit kracht geeft voor de toekomst. Strijdt u met ons mee? Donaties zijn van harte welkom.

My Updates

Gearriveerd

Eindelijk zo ver! Vanavond ben ik met Ans gearriveerd in het skidorp Alpe d'Huez. Het is niet te missen dat hier de Alpe d'Huzes gehouden wordt. Beneden aan de berg is de startlokatie meer dan duidelijk aanwezig. Onderweg de berg op in iedere bocht vlaggen van KWF, van sponsors of een persoonlijke vlag ter nagedachtenis. Bovenop de berg staat een grote tent van de organisatie. Hier hebben we vanavond ook gegeten. Het huis waar we zitten is prachtig. Een heuse skichalet met openhaard, sauna en een groot terras.

Thank you to my Sponsors

25

Albert Marieke Schrauwen

Succes, 6keer he!

26

Ester van Eijk

Heel veel succes gewenst Lambert!

25

Herman & Irene

Stoer Lambert! Heel veel succes gewenst.

25

Jessica De Rooij

66

Frans Akkermans

Kom op Lambert! Veel Succes

25

Jolanda Vermeulen

Heel veel succes met de voorbereidingen. Ik weet dat je het kan. Zeker met een goed doel voor ogen. Zet m op met zijn allen.

100

SVO Toergroep

Succes

21

Ronald, Connie, Mark, Rens en Bas Boere

Succes zwager/oom, make it to the top!

21

Anonymous

26

Maarten van Dijk

50

Ma

Met de groetjes van ma

106

Arno en Manja Burggraaf

Veel succes van ons allemaal!

25

Paul & Mariken

Hoi Lampie, wij wensen jou en het team heel veel succes. Dat jullie prestatie weer een steentje kan bijdragen aan kankeronderzoek !

56

Wim en Lettie Zwanenburg

Wij waren zondag 19 mei j.l. niet in de gelegenheid om mee te fietsen, dus onze bijdrage op deze manier. Succes allemaal met de Alp D'huzes

25

Andre en mariella Van der Burg

Succes! Zet ‘m op!

25

John de Vries

Suc6

20

Tante

Lambert, een kleine bijdrage voor je fietstocht die je gaat ondernemen, het beklimmen van de Alpe d'Huzes.

Show more