Lars Heutink

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Begin 2017 hoorden we dat mijn lieve Simone (toen 39 jaar oud), waarmee ik al ruim 17 jaar gelukkig ben, borstkanker had, triple negatief met uitzaaiingen in de lymfeklieren. Het afgelopen jaar heeft zij een hele zware strijd geleverd, met ruim een half jaar chemokuren, een zware operatie en vele weken van bestralingen. Samen met onze 3 kinderen (Bram (11 jaar), Julia (8 jaar) en Matthijs (5 jaar) hebben we deze hele heftige periode op een mooie manier kunnen doorstaan, dankzij de kundige artsen in het Spaarne ziekenhuis en in het Alexander Monro ziekenhuis. Op dit moment gaat het heel goed met ons en is Simone goed aan het herstellen van alle behandelingen. Het blijft nog een hele tijd spannend, maar we durven weer naar de toekomst te kijken met elkaar! Helaas hoorden we vervolgens begin 2018, eigenlijk een weekje na de laatste behandeling van Simoon, dat mijn lieve broertje (Martin, ook 39 jaar oud) de diagnose hodgkin kreeg, fase 4. Hij heeft nu een half jaar met chemokuren achter de rug en helaas is de ziekte niet verdwenen. We gaan nu een zeer onzekere tijd tegemoet, waarin hij nieuwe chemokuren zal krijgen en daarna ruim een maand in het ziekenhuis zal liggen om een stamceltransplantatie te ondergaan, echt heel erg heftig. Het voelt zo machteloos en onrechtvaardig dat 2 jonge mensen die zo dicht bij me staan deze vreselijke ziekte hebben en ik weet dat er honderdduizenden mensen in de wereld zijn die zich net zo voelen als ik doe! Daarom  doe ik mee aan Alpe d’HuZes: ik fiets voor Simone en Martin! En voor alle andere mooie mensen en hun naasten die geconfronteerd worden met deze vreselijke ziekte: laten we samen werken aan een wereld waarin niemand meer zal doodgaan aan kanker! Alsjeblieft steun me en help met je bijdrage deze ziekte te stoppen! Heel erg bedankt! 

Thank you to my Sponsors

30

Peter Hoogeweg

Succes, Lars!

21

Ellen van den Boogert

Mooie actie Lars! Heel veel succes!!

66

Karin van der Vaart

Voor Simone. Zet m op held!

50

Mieke Van Riet

Steun voor jouw team Lars omdat jouw steun voor Moon top was en is. Je bent een topper, veel succes met alle voorbereidingen en veel liefs!

15

Dennis en Janine Snijder

Heel veel succes!!!!

15

Marije Nicholson

Succes !!

21

Pauline en Lennaert

Mooi doel en super dat je deze uitdaging aangaat. Zet 'm op!

21

Anonymous

Congratulations for such a big effort and success!!!

15

Anonymous

15

Anonymous

206

Simone Humblet

Je bent een kanjer!

10

Conny Hems

Zet ‘m op, go for the top

21

Marianne en Mike

Super goed Lars. Je kunt het!!!!!!!

66

Karlijn Hendriks

Mooi Lars. Heel veel succes!

15

Angela Koster

Als collega van Simone heb ik maar een fractie van het proces meegekregen maar heb gezien hoeveel impact het op jullie gezin heeft. Veel succes!

66

Jolanda Wellen

Ontzettend veel succes! Top dat je dit doet!

66

David Boer

Sterkte man, met beide uitdagingen

25

Bart en Annelies

Mooi dat je dit doet voor degenen die je zo lief zijn en voor alle andere mensen die een strijd leveren. Veel sterkte ook voor je broer!

21

Anonymous

Congratulations for such a big effort and success!!!

66

Anonymous

Succes, Lars! Wat een top actie!

21

Joost en Lil van Velzen

Lars, held! Wat mooi dat je dit gaat doen! Heel veel succes.

66

Ellen

Heel veel succes!!🚵‍♂️

100

Tilly Humblet

Zet hem op !

21

Barbara de Waard

Heel mooi, Lars!

100

Alexander & Anouk Humblet

Beste Lars, hartelijk dank voor alles wat je voor mijn zusje en de kinderen hebt gedaan en doet. Veel sterkte gewenst in de komende tijd. Jij dat dat geweldig !

25

Githa de Waard

Zet em op! Succes!

26

Sandra en Sep Salvaggio

Zet ‘m op!!!

21

Sandra (van Jolanda)

Wat een uitdaging, veel succes!

21

Oene en Beatrijs

Veel succes Lars! Heel mooi dat je dit gaat doen!

21

Saskia en Jeroen Claassen

Super dat je dit gaat doen! Veel succes!

Show more