Louise Vrolijk-Vogelesang

Heeft deelgenomen in 2 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

2016 was voor mij de start van Alpe d’Huzes. Ik ging mee als verzorgster voor het Deutsche Bank team. Ik wilde heel graag wat betekenen, er gaan nog teveel mensen dood aan deze vreselijke ziekte. Ook voor mij heel dichtbij en ik ervaar nog steeds het verdriet. In januari 2016 werd ik overgehaald om na wat trainingen op de spinningfiets de dag ervoor omhoog te gaan. Mijn eerste racefiets gekocht. Wat een emoties, wat een belevenis en wat moest ik afzien. De leus „opgeven is geen optie” kwam toen echt tot leven.

In 2017 besloot ik zelf als fietser met het Deutsche Bank team mee te doen. Een hele uitdaging ook voor mezelf, ik heb Reumatische Artritus en wilde drie keer omhoog gaan. Gericht en heel veel trainen dus. Bij de derde keer omhoog brandde ik een kaarsje voor mijn overlede goede vriend en bedacht toen dat ik een vierde keer omhoog zou gaan. Ik had alleen maar wat pijn in de gewrichten….

Helaas werden we geevacueerd door het slechte weer, maar ik had hem zeker gehaald!!

Vorig jaar heb ik niet meegedaan en dat voelde bij het zien van alle mooie beelden niet goed. Ik stelde mij de vraag: Kan ik nog een keer meedoen, ben ik voldoende gemotiveerd, genoeg energie en kracht om weer te gaan? Mijn antwoord: een volmondig ja. Drie keer is al mooi, wellicht lukt het dit jaar om vier keer te gaan.

Meeleven is al heel fijn, maar sponsoren zou ik echt zo mooi vinden!

 

Thank you to my Sponsors

50

Fred en Nicole Lancel

Veel succes en we zien je wel voorbij komen tijdens de training 🙋🏻‍♂️

50

Joke Pieterse

Succes, Louise!

25

Mirabelle Fouchier

Heel wel succes!

Show more