Marten Kersten

Heeft deelgenomen in 1 vorige edities

My Activity Tracking

133
kms

My target 0kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes, omdat ik hoop dat mijn bijdrage een beetje kan helpen aan minder kanker in de wereld.

Ik hoop dat we het uiteindelijk voor elkaar krijgen, dat er geen mensen meer kanker krijgen. Preventie door het ontwikkelen van meer kennis en daardoor nog betere voorlichting, is daarbij belangrijk. Diegenen die al gebukt gaan onder deze ziekte, moeten een behandeling kunnen krijgen die er vooral voor zorgt dat de ziekte niet meer dodelijk is. 

Ik wil vooral mijn voorbereidingen voor Alpe d"HuZes, in geen enkel opzicht vergelijken met de lijdensweg van mensen met kanker. Fietsen is mijn hobby en het is een uitdaging om op 6 juni zo vaak mogelijk die berg op te gaan. Ik hoop dat veel mensen mij steunen in deze uitdaging, zodat mijn bijdrage aan het KWF groot kan zijn.

My Updates

Oliebollen voor Alpe d'HuZes

Mijn eerste actie voor Alpe d'HuZes was er direct wel één...

Samen met Erwin, Marijke en Jennifer hebben we rond de 1000 oliebollen en 500 appelflappen gebakken. Begonnen met "proef"exemplaren voor De Fietsenmaker in Utrecht en daarna de grote aantallen, die we gebakken hebben op De Baanbreker in IJsselstein. 

In deze school voor praktijkonderwijs konden we het uitgebreide kooklokaal gebruiken. Gelukkig maar, want nu konden we na een start van rond 6.30 uur om 17.30 uur de laatste pan uitzetten. 

Al met al een topdag met veel hulp van vrienden, buren en de kinderen! Al heb ik van niemand gehoord dat er een carrièreswitch naar gebakskraameigenaar in de planning zit...

Klaverjassen voor Alpe d'HuZes

De vaste groep klaverjassers van HKC, heeft vrijdag de opbrengst van de verloting beschikbaar gesteld aan fietsmaatje Erwin en mij. De prijs van de lootjes was verhoogd, maar er werden er meer verkocht....

Een hoge opbrengst dus. Bedankt alle kaarters en Willem en John voor het organiseren!

Stamppot-avond

Op zondag lekker uit eten in de korfbalkantine... Een grote groep HKC'ers had zin in de boerenkool met spekjes en worst, die door Contardo ondanks zijn griep fantastisch bereid was. 

De opbrengst was weer geheel voor Alpe d'HuZes. Alle eters bedankt en Contardo in het bijzonder. Er was maar weinig over, maar zelfs de kliekjes waren zo verdeeld.

Emballage-actie AH IJsselstein

In maart heeft mijn flyer boven de donatiebox in de Albert Heijn van IJsselstein mogen hangen. Veel mensen hebben hun statiegeldbonnetje gedoneerd aan Alpe d'HuZes/KWF: het emballagebonnetje had uiteindelijk een lengte van meer dan anderhalve meter!

Personeel en klanten van AH, bedankt!

Benefietconcert door het IJsselsteins Zeemanskoor en Boerenkapel "De Brulapen"

Op 17 maart bood theater Pantalone in IJsselstein zijn zaal belangenloos aan, om onderdak te bieden aan het 10e Benefietconcert van het IJsselsteins Zeemanskoor, geholpen door Boerenkapel "De Brulapen". 

Het IJsselsteins Zeemanskoor bestaat sinds 2003 en bestaat uit rond de veertig stoere mannen, begeleid door accordeonisten, toetsenist, bassist en grote trom. 

"De Brulapen" bestaan al 62 jaar! Vooral rond carnaval zijn ze te horen en brengen ze veel gezelligheid. 

In de pauze van een super gezellige middag met een mooie mix van bekende zeemansliederen en bekende meedeiners, hebben we met ons vaste groepje Alpe d'Huzes-gangers lootjes verkocht.

Wil van Doorn, lid van het Zeemanskoor, maar ook groot organisator, heeft deze hele dag perfect geregeld. Zo ook de prijzen voor de verloting, waarvan de opbrengst in zijn geheel naar Alpe d'Huzes gaat, net als alle andere inkomsten van deze middag. 

Zo kijken we terug op een gezellige muzikale middag, waarbij Wil een prognose geeft van wel 1000 euro voor het goede doel!

Een paar dagen later maken we met Wil de afspraak om bij Henk en Marijke thuis het eindbedrag te horen te krijgen. De middag en nagiften van bijvoorbeeld de enveloppen van een bruiloft, hebben uiteindelijk de enorme som van afgerond 1700 euro opgeleverd!

Wil, vooral jij bedankt, maar ook de leden van het IJsselsteins Zeemanskoor en De Brulapen en het theater Pantalone. Een grote opbrengst voor een heel gezellige middag, in alle opzichten prachtig!

 

 

 

 

 

 

Macarons voor Alpe d'HuZes bij Happy Cupcake

Happy Cupcake (in de KloosterstraatIJsselstein), maakt en verkoopt allerlei lekkernijen in de vorm van o.a. cupcakes, macarons, fudge, popcakes, chocolade en cookie dough. 

De eigenaresse Janca was direct heel enthousiast, toen ik haar voorstelde om een actie te doen voor Alpe d'HuZes. Een macaron, in de kleuren van de Franse vlag met een eetbaar logo van Alpe d'HuZes, is het geworden. 

Happy Cupcake doneert een deel van de verkoop aan Alpe d'HuZes. Verder staat er een "spaarberg", waar losse donaties in kunnen. Zonder de Alpe d'HuZes-actie is het al zeer de moeite waard om bij Happy Cake langs te gaan, maar nu is er géén reden om niet te gaan! (oké, als je de berg nog op moet..., maar een lichtere fiets is dan ook nog een optie).

Janca, alvast bedankt.

 

Thank you to my Sponsors

250

Arthur Brouwer

Veel succes Marten.

125

Stamppot-avond HKC

Een heerlijke stamppot boerenkool- avond bij HKC. Chefkok Contardo, bedankt!

50

Maarten Schipper

Natuurlijk steun ik jullie initiatief. Super. Nu nog even flink trainen!

50

Opa en oma Doedel

Bij elkaar gewerkt door tuinvrouwen Maret en Anike.

20

Piet van Schaik

namens Piet van Schaik

100

Arie Molenaar Motors BV

Heel veel succes gewenst !

270

Oliebollenteam

Oliebollen-actie

50

Peter Vinke

Succes Mart!

21

Petra Van der Salm

Succes Marten!!

169

Wil van Doorn Benefietmiddag IJsselsteins Zeemankoor en De Brulapen

Een superopbrengst van een heel gezellige benefietmiddag!

66

Rutger van Dijk

40

Hartige 6 bakker

Hartige 6

25

Recreatie Landschap Rosenboom

50

Sylvia Hoogenboom van dijk

Zet hem op! Fiets voor mijn Ferry in gedachten. Mijn man die op 5 april 2018 de strijd verloren heeft en die ik elke dag mis!

50

Marjan Jager

Nu maar fietsen ....😅😅

21

Marianne Kriek

Je kunt het!

105

Kaartclub De Natte Pan HKC

Opbrengst loterij.

297

Albert Heijn IJsselstein

Een succesvolle statiegeld (of deftig: emballage-) actie!

25

Klassie Kil

Veel succes, hartelijke groet, Klassie en René

105

Marten Kersten

100

Peter en Annemiek Vonk

Veel succes Marten!

Show more