Rick op den Kelder

Heeft deelgenomen in 5 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

De Alpe d’HuZes heeft veel wetenschappelijke studies naar kanker mogelijk gemaakt. Hierdoor zijn er sinds de eerste editie veel verbeteringen om kanker te bestrijden.  Maar kanker is nog lang geen chronische ziekte. Daar is nog heel veel geld en onderzoek voor nodig. Daarom ga ik mij weer inzetten voor de Alpe d’HuZes. Want “opgeven is geen optie!!”

Ik ga donderdag 6 juni 6x de Alpe d’HuZes beklimmen.  Mijn grootste motivatie om weer te gaan trainen, afzien en mijn streefbedrag van (2500 euro) te behalen is mijn overleden moeder. Ze heeft altijd een speciaal plekje in mijn hart en het gemis is enorm. Het is toch heel oneerlijk dat ik de knuffel van mijn moeder moet missen bij de finish, alleen omdat kanker nog geen chronische ziekte is. Maar ook Nico, An en Ineke zijn overleden aan kanker. 

Wil je mij financieel steunen?? Iedere euro maakt het verschil. Zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker!!

Thank you to my Sponsors

56

Jos & Wilma

Rick , respect voor die 6e x6! Heel veel succes.

50

Joke en Wim

ZET HEM OP GAAT JE ZEKER WEER LUKKEN DIT JAAR SUCCES

25

Henny en Wim Wilmsfloet

Wij wensen jullie weer veel moed en kracht op de Alpe D'Huzes

26

Jessye Dissel

Rick!! Heel veel succes! Dat moet vast goedkomen met jou getrain bijna elke dag!! X Jessye

25

Frank Ross

Rick, ik wens je heel veel succes met je missie. Zes keer die 21 bochten ga je vast halen. En anders maar een paar minder.

10

Anonymous

29

Jasper van den Berg

Heel veel succes Rick!!!

50

Bea en Jaap

Net terug van een oefen rit in Spanje gaat het je deze keer weer lukken omdat je het wil en aan je moeder verschuldigd bent. We geloven in jullie

66

Anita van Dekken

Dag Rick, Natuurlijk sponsor ik je weer graag. Ooit hebben we elkaar ontmoet tijdens de AD6 en voor mij was dat onvergetelijk. Super dat je ook dit jaar de strijd weer aangaat. Ik ben er niet bij, maar wie weet in de toekomst. Het ga je goed (in het algemeen en op de berg). Succes en vooral genieten dat je dit kunt doen. Veel mensen, waaronder ik, zijn trots op je. Groeten, Anita

25

Femke den kelder

Ik ben onwijs trots op jou dat je dit jaar weer ZES keer de berg op gaat fietsen! Ik weet zeker dat het je weer gaat lukken. Je bent een toppertje!!

25

Liesbeth en Martin

Doorzetter, Heel veel succes!!

20

Desiree Verleur

Zet hem op Rick! 6x6!

115

Den Helder

De 6de keer en je gaat weer voor de 6! In 2015 heb je met overgehaald om ook deel te nemen aan de Alpe d'HuZes. Ik kan daarom uit eigen ervaring zeggen dat 6 keer de Alpe D'Huez op te fietsen een enorme prestatie is. Ik heb het niet gered. Je lieve moeder Hannie had in 2015 een hele groep familie en vrienden gemobiliseerd om deel te nemen aan dit loodzware evenement. Ze is er niet meer, maar jij zet deze traditie voort voor haar en vele anderen. In 2015 heb ik heel veel donaties ontvangen van onder andere mijn collega's. Onlangs heb ik afscheid genomen van die collega's, omdat ik een andere baan heb gevonden. De envelop met inhoud tref je hierbij dan ook aan als donatie. Ik heb nu al weer enorm veel respect voor je. Je bent al weer heel serieus in Italië aan het trainen om de 6 weer te halen. Ik kan niet wachten totdat de dag daar weer is en alle beelden en tussentijden vanuit Frankrijk weer binnenkomen. Heel veel succes met trainen.

25

Iris en Maikel Kortekaas

Zet hem op met 6x de berg beklimmen. Je kan het! Sterkte!

10

Rino Koek

Hey Rick, € 10,00 voor jou!!

10

fam hendriks

veel succes en sterkte

100

Chiel & Donna

Lieve Rick, We zijn trots op je dat je dit jaar weer de Alpe D'Huez gaat beklimmen. 6 keer gaat je ook dit jaar weer lukken want jij laat je door niemand tegenhouden! Ookal gaan we dit jaar niet mee, in gedachten zijn we zeker bij je. Ik weet zeker dat mama super trots op je is. Zet hem op, je kan het! Dikke kus van ons

8

Mika

Succes Rick! Namens alle medewerkers van CB.

40

Lia Langelaan

Zet hem op

20

Thea Hendriks

26

D Kuntz

You can do it!!!

50

wim Kroon

Zet hem op Rick en Harm

66

Huub Munstege

Hallo Rik. Mooi evenement en mooi doel. Ik heb in Toscane kunnen zien dat het klimmen in je genen zit. Heb dus het volste vertrouwen dat je het gaat redden! Hoop je nog eens te zien op een wielerreis! Succes!

50

Hoveniersbedrijf Goes

Succes!

25

Ronald Gosewehr

Hi Rick, mooi dat je weer meedoet. Ik weet hoe mooi het evenement is. Hoe vaak je omhoog gaat vind ik niet belangrijk. Geniet er weer van!

56

Ernesto en Monique Garau

Succes weer dit jaar het gaat je dit jaar ook weer lukken topper grts Monique en Ernesto

15

Arnold Van de graaf

Rick, knap dat je wederom meedoet voor het goede doel. Veel succes bij het beklimmen van de berg en geniet ervan. Groet Gerry en Arnold

6

Inge

Zet ‘m op Rick!

21

Bas Timmers

15

Irma

Succes!!

66

Marco Workel

Rick, stoer dat je weer meedoet, succes gewenst! Marco Workel

66

Koster Brillen

Heel veel succes Rick!

5

Anonymous

Zet hem op Rick

Show more