Rolf Poelstra

Heeft deelgenomen in 1 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Zes jaar geleden heb ik meegedaan aan Alpe d'HuZes en ntoen mijn collega's mij vroegen om op 6 Juni 2019 weer mee te doen was mijn eerste gedachte 'nee, dat nooit meer' maar ik vroeg enige bedenktijd.
Het is en blijft een prachtig evenement, maar ...... die berg! 21 bochten, 1100 hoogtemeters, 14 km klimmen - en natuurlijk is één keer niet voldoende. En dan weer 'leuren' om geld .... Viel de vorige keer achteraf wel mee, maar toch.
Het bleef knagen - waarom zou ik?
Ik denk aan al die mensen die met kanker geconfronteerd worden en de strijd aangaan. Aan hen waarbij de ziekte terugkomt en weer het gevecht aan moeten gaan. Zij hebben geen keuze - voor hen is opgeven geen optie - zij gaan er weer voor. En daarom heb ik besloten er ook weer voor te gaan.
Deze keer niet om mijn gevoel van onmacht een plaats te geven, maar vanuit het geloof dat onderzoek naar kanker er werkelijk toe doet. De kansen om langer te leven met kanker of kanker te overleven nemen toe, dankzij onderzoek. Maar we zijn er nog niet en er is meer onderzoek en dus geld nodig.
Daar fiets ik voor. Daarom ga ik samen met mijn collega's de berg weer op.

Steun jij me weer in mijn doel om €5000 op te halen voor het KWF?

Thank you to my Sponsors

21

Lonneke Fiolet

Heel veel succes, Rolf!

Show more