Simon Termaat

Heeft deelgenomen in 2 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d"HuZes omdat ik volledig achter het doel sta en al teveel met de ziekte in aanraking ben geweest.

Onze eerste directe confrontatie met de ziekte was van mijn schoonmoeder. Nu 10 jaar geleden werd de viering van mijn 40ste verjaardag uitgesteld omdat mijn schoonmoeder op dat moment geopereerd was aan alvleesklierkanker en dat zij na de operatie het heel erg zwaar heeft gehad. Gelukkig voor ons is zij een van de weinigen die deze vorm van de ziekte overleefd heeft en nu nog in goede gezondheid bij ons is. Kort geleden hebben wij weer meegemaakt bij een bekende dat deze vorm van kanker heel erg hard en dodelijk is.

Mijn moeder is nu 6 jaar geleden overleden aan kanker op 66 jarige leeftijd, zij had 2 vormen en uitzaaiingen op haar botten. Een jaar later was een tante (zus van mijn moeder) aan de beurt ook met fatale afloop.

Mijn vader heeft in die tijd ook 2 vormen van kanker gehad, maar is gelukkig "genezen" verklaard na een operatie en een behandeling.

Dit zijn alleen de nabije familie leden die geconfronteerd zijn met kanker. Verder zijn in onze nabije omgeving vrienden/bekenden/ collega's ook al te vaak getroffen door deze ziekte. 

Daarom wil ik mij zowel sportief alsook sponsor wervend inzetten om een steentje bij te dragen in onderzoek naar genezing van deze ziekte in welke vorm dan ook.

Daarbij vind ik het ook belangrijk om mensen die getroffen zijn door de ziekte een menswaardig bestaan te laten houden. Dit kan enerzijds betekenen het omgaan met de ziekte door de patient zelf maar ook de betrokkenen bij de patient als er kans is op genezing. Anderzijds als er een fatale afloop is dat de beslissingen en de wensen van de patient ook gevolgd worden.

Om dit te bewerkstellingen is er geld nodig, daarom hoop ik dat een ieder die mijn verhaal leest mij wil meehelpen om mijn doel te bereiken en geld stort op mijn actie pagina.

 

Met vriendelijke groet

Simon

My Updates

Het brengen van je Hart naar de werkomgeving

Op het werk hebben wij een wand waar wij als werknemers een foto plaatsen. Het goede idee er achter is dat je een deel van jezelf wat jouw aangrijpt of vreugde geeft of waar je een goede herinnering aan hebt deelt op je werkplek.

Zo heb ik een foto geplaatst van het kerkje op de Alpe met de kaarsjes ervoor. Dit gaat mij aan mijn hart, omdat je als deelnemer aan de Alpe heel goed weet waar de kaarsjes voor staan. 

Ik krijg er wel eens een vraag over waarom ik een verlicht kerkje op deze wand heb gehangen. Als ik dan vertel dat het niet om het kerkje gaat maar om de kaarjes die er om heen staan zie je mensen toch even schrikken en wordt er niets meer gevraagd.

De confrontatie met kanker en de gevolgen daarvan is toch nog vaak een zwaar onderwerp die door veel mensen gemeden wordt.

Zoals ik in mijn eerste verhaal aangaf zijn wij ook als familie zwaar getroffen door de ziekte, maar dit wil niet zeggen dat er niet over gesproken wordt.

Dus mensen steun mij in mijn doel om een groot bedrag bij elkaar te fietsen voor de genezing van en het omgaan met kanker zodat het geen zwaar onderwerp meer is in een gesprek. Omdat het als een "normale" ziekte gaat waar je van geneest.

 

 

Thank you to my Sponsors

106

Ingrid

Succes

106

Hazet

750

Annemarie Buijs

25

toine Posthumus

100

Marcel Meijer

GO4IT! SImon.

40

Roos Kleijburg

Heel veel succes Simon, prachtig en sterk dat je dit gaat doen!

50

Kartika en Joris Versteden

350

Anonymous

20

Gerrit en Suus

Goed bezig kanjer. Genieten daar en SUC6 donderdag!

56

Glas Machinist Stortbaas

Veel succes Simon, super van je om te doen!

500

Vendor B.V.

Beste Simon, Namens Vendor wensen wij jou heel veel kracht bij het behalen van jouw doel in de strijd tegen kanker. Warme groet, Hans Krijger en Ghislaine Ottevanger Vendor toilethygiëne

56

Daan Schouten

Mooi dat je weer meedoet Simon. Heel veel succes met zowel de sponsoring als de challenge, die 6x gaat je lukken!

50

JAN© Accountants & Belastingadviseurs

Heel veel succes!

26

Leo Bronkhorst

Een beetje laat maar ik wilde het niet voorbij laten gaan. Erg knap gedaan, veel respect

250

IDB Bouw BV

Simon, Heel veel succes met trainen, donaties werven en natuurlijk op de dag zelf! Groet, Bert Schermer

45

Dora & Hans Schambach

Het is weer voorjaar en de alp begint te kriebelen. We zijn zo trots als een aap op jullie. Als jullie dit bericht lezen kijk dan ook eens op de site van dr. Casper, deze dokter doet onderzoek naar alvleesklierkanker. Je kan daar t-shirts en nog veel meer handige dingen bestellen. Het internet adres is: https://www.supportcasper.nl/. En Simon 1 keer omhoog is ook meer dan voldoende. Maar we kennen je een beetje, het zullen er vast veel meer worden. Succes.

10

Esther Brijder

Super dat jullie weer meedoen!! Alvast heel veel succes! x

100

N. Jorritsma

Heel veel succes toegewenst met deze mooie actie!

10

Reina Schambach Hoekstra

Du bist een pop hoor jonge en een deursetter douw haalst ut met gemak.

206

Rietbroek

Heel veel succes Simon, fantastisch goed doel!

25

Arthur & Carina op den Velde

Hi Siem, afgelopen jaar hebben wij die rotziekte ook van dichtbij meegemaakt, gelukkig met goede afloop, maar dat bewijst maar weer hoe belangrijk het onderzoek is. Super dat je de berg weer op gaat voor het goede doel. Zet hem op.

Show more