Sten van Lierop

Heeft deelgenomen in 1 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes!

Beste Familie, Vrienden, Bekende en Onbekende.

Help ons in de strijd tegen Kanker…

 

Mijn naam is Sten van Lierop en ik ben 18 jaar jong.

 

Recent heb ik gelukkig weer de mogelijkheid gehad om kerst te vieren met mijn familie.

Maar de eettafel is met de kerst ooit langer geweest. Ik heb afscheid moeten nemen van zowel mijn oma als mijn opa en in een relatief korte periode. Mijn opa verliet deze wereld op de leeftijd van 58 jaar aan de gevolgen van longkanker.  Hij ging snel achteruit… waarbij hij op het laatst zelfs zijn eigen kleindochter en kleinzoon niet meer herkende, Ik was toen 8 jaar.

 

Nog geen 5 jaar later werd ook mijn oma gediagnostiseerd met kanker, alvleesklierkanker. Het werd al snel duidelijk dat mijn oma’s kansen op een vervolg van haar leven klein waren. Ondertussen ging mijn oma van ziekenhuis naar ziekenhuis, van Eindhoven naar Amsterdam om haar ziekte een halt toe te kunnen roepen wat resulteerde in een wonder, ze was ‘genezen’. Het bijna ondenkbare was gebeurd en iedereen was in zijn nopjes met dit goede nieuws.

Nog geen half jaar later was de kanker terug in haar lichaam en hebben we als familie de kerst niet samen met haar kunnen vieren. Mijn oma stierf op 61-jarige leeftijd, 2 dagen voor kerst aan de gevolgen van Alvleesklierkanker.

 

In mijn familie zijn er buiten mijn oma en opa al veel mensen die dicht bij me stonden overleden aan de gevolgen van kanker. Het is vaak een langdurig proces waarbij het einde van het leven keihard in zicht komt. Kanker is in Nederland zowel bij mannen als vrouwen de belangrijkste doodsoorzaak, veel mensen krijgen hier mee te maken. In Nederland hebben in 2017 de familieleden van 47.000 mensen dit proces moeten doorstaan.

 

Samen met een team van Kuijpers installaties gaan wij zo vaak als we kunnen de Alpe D’Huzes bedwingen. Een berg in Frankrijk van 1.860 meter hoog, beklimmen op de fiets en/of te voet om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Ik ben erg gemotiveerd en ik bedank alvast iedereen die me ondersteund binnen dit waardevolle traject. Dit brengt ons weer een stap verder in de strijd tegen kanker en helpen we samen duizenden mensen die nu met kanker in hun lichaam geconfronteerd worden!

 

Wij gaan samen dit jaar hèt verschil maken!

Thank you to my Sponsors

15

jose veldwijk

50

Rianne Van Lierop

Zet hem op

20

Rosita Moors

65

Dionne Tilborghs

Heel veel succes en je kunt het!! Xxx Maas(kantje)

6

Bas

One4theTeam - Kuijpers

25

Willem en Simone Tilborghs

Heel veel succes en zet hem op!!

50

vof Gerrit van Lierop

Samen met jullie pap die berg op naar de top, maak er wat moois van!!!

50

Mientjuu

Zet m op

21

Anonymous

Geweldig jongen. Veel succes

5

Cindy Kokx

Heel mooi wat je doet, Sten! Veel succes namens mij en je collega’s (goossens nuenen)

10

Mariska Teeuwen

Veel succes Sten! Geweldig dat je dit gaat doen.

15

Diana Benders

Kom op sten je kunt het Gr. Diana en willy

500

IT First BV

Namens IT First veel succes. Met vriendelijke groet, Dennis, Remi en Ralph

25

Jose Smits

Succes Sten en patrick

Show more