Sylvia Friebel-van Bleijswijk

Heeft deelgenomen in vorige edities

My Activity Tracking

526
kms

My target 0kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

 

Vorig jaar heb ik dit evenement vanaf de zijlijn mogen aanschouwen, 3 van mijn vriendinnetjes hebben toen de berg bedwongen en ik ben er samen met mijn teammaatje van dit jaar, Sylvia Beernink , heen gegaan om deze meiden maar ook alle anderen die dag aan te moedigen en supporten. 

Dit jaar wil ik zelf een bijdrage leveren en samen met mijn schoonzoon Dars en lieve vriendin Syl gaan we ervoor. 

Mijn doel is in ieder geval 2 x , maar als de tijd het toelaat 3x, de berg op te lopen en daarbij met mijn team zoveel mogelijk geld inzamelen om kanker de wereld uit te helpen.

Waarom? Ik herinner me die keren nog zo goed dat er het bericht kwam dat opa, oma, oom, tante, nicht , vriend, beste vriend van mn pa, dochtertje van goede vrienden, partner van collega.... de oneerlijke strijd moest aangaan tegen deze ziekte. Zij zijn er allemaal niet meer... maar samen met hun in mijn herinnering ga ik die berg op en hoop ik dat ik een kleine bijdrage mag leveren aan een toekomst waarin kanker de verliezer wordt.

My Updates

Wandeling 14-10-2018

Iedere zondag trekken we de wandelschoenen aan en maken we de "lange wandeling". Hoe dichter we bij 6 juni 2019 komen hoe langer de afstand is.

Ook zullen we wandelingen maken waarin klimmetjes zitten, maar vandaag niet... Vandaag een wandeling van bijna 2 uur. En wat een prachtige plekjes ontdekken we toch steeds weer. Het was heerlijk weer, al midden in de herfst, en dat is te zien aan de kleuren van de blaadjes aan de bomen, maar zomerse temperaturen!

Niet alleen ons team loopt, maar ook de dames van team Wilskracht  (Alpe d'Huzes 2018) lopen bijna altijd mee: Esther Janneke en Miranda. En sinds Corina weer in de wijk is komen wonen sluit ook zij regelmatig aan. 

We zullen regelmatig foto's plaatsen van de wandelingen.

Leuk ook om de natuur te zien veranderen.

Wandelen in Holten

Mijn ouders gaan met regelmaat naar Holten en omgeving. Of ze kamperen daar bij camping Holterberg of ze huren een huisje. Of ik zin had om daar langs te gaan en mee te doen met de herfstwandeling. Dad had ik wel, dus samen met Syl Beernink en mijn ouders reden we naar Holten toe. Het was weer heerlijk weer en we reden er rustig naartoe. Bij camping de Holterberg was de start en bij de Harbarg konden we de route halen ( we mochten zelf een bijdrage bedenken en in een melkbus gooien). We kregen een plattegrond met de route en een omschrijving en gingen na koffie en plasbeurt van start. De route was goed aangegeven en we waren niet de enige die de wandeling ging doen. Wij kozen voor de 15km, en daardoor werd het na de splitsing met de 10km gelukkig iets rustiger. We hebben heerlijk gekwebbeld onderweg, en Syl Beernink en mijn ouders nuttigden bij de koffiestop onderweg nog bakleverworst, een streekgerecht. Na de wandeling moesten we even proosten op de afstand die Syl nu gelopen had. En daarna gingen we een ijsje eten bij de Biester, ook een plekje waar mijn ouders met regelmaat komen... want ze kochten (weer) een nieuwe strippenkaart voor de ijsbolletjes. Eerlijk is eerlijk,.... ik zou er voor naar Holten rijden, zo heerlijk was het ijsje! Ik had pure chocolade en kaneel. En toen moesten we terug naar huis... maar uiteraard wel via de toeristische route.... over de Holterberg , dwars door Nationaal Park Sallandse Heuvelrug

Zondag wandeling met de Albert West club 28-10-2018

Deze zondag gingen we weer met de "Albert West"-groep wandelen. Ontstaan tijdens de voorbereidingen van Alpe d'HuZes 2018 /  team Wilskracht.

We deden weer een bekend rondje, waarbij 2 x de "berg" achter de ikea wordt gepakt. De Syllies samen met Corina Esther en Janneke  (Miran moest werken) spraken af om allemaal vanaf eigen huis om 10:30 te vertrekken en we lopen dan richting de schooltjes in Delfgauw. Daarvandaan lopen we dan richting de Delftse Hout, een rondje eromheen en door het weiland  weer terug richting onze wijk. Uiteraard werd deze keer uitgebreid de show van Dreetje Hazes besproken waar de meerderheid de avond ervoor geweest was. Feestje van de Croesjes- de bierpong - de vorderingen van de textielaktie, maar ook de geshowde borsten van een toerist in Turkije.... Ja van te voren bedenk je het allemaal niet hoor .... 

Verbazingwekkend dat tot nu toe het iedere keer toch super mooi weer is... wel aardig wat graadjes kouder dan de keren ervoor, maar daar kan je je goed op kleden. 

Bij afscheid wensten de 010 / 020 fans elkaar een prettige wedstrijd... daarover genoeg gezegd.... frown

Op naar de volgende wandeling!

 

KATERWANDELING.....

De wandeling after the night before..... Dat opstarten na zo'n geweldig feest viel nog niet mee, maar ja..... we kennen de slogan #opgevenisgeenoptie...dus.... Echt helemaal fris en fruitig was ik zelfs niet na een veel te lange douchebeurt, maar de meisjes starten om 11:00 dus hoppa! Gelukkig verloor ik geen tijd aan een bak koffie, die was er toch niet in gebleven. Zonnebril op (heeeeel belangrijk) en gaan! We waren weer met een lekker groepje, opvallend was dat ik nog minder praatte dan anders, en ik sta al niet bekend als iemand die veel lult. 

We besloten maar het vertouwde rondje te doen, ik was kennelijk niet e enige die de bovenkamer nog wat rust gunde.

Het feestje van Dre en Er was toch wel gespreksonderwerp nummer 1! Wat een geweldige zaak is de Brasserij toch!! Helemaal te gek! Alles goed verzorgd, toppie!

Iedereen had het enorm naar de zin gehad, en verrassingsoptreden van Georges Lotze vond iedereen te gek. De tussenstand van team 't Löp, de zoekgeraakte jas van Miran, en de textielinzameling, het waanzinnige kado van onze lieve vrienden uit de wijk... alles kwam voorbij. Ik voelde me met de minuut frisser worden, blij dat ik mezelf het bed uit gesodemieterd had.

En het weer... potdikkie wat boffen we toch iedere keer!!

Tot de volgende week 

EIndelijk een beetje herfst-wandeling 4-11-2018

Deze zondagochtend werd er (wederom) om 11:00 verzameld bij Janneke, Syl B en ik lopen daar dan altijd naartoe, dus we hebben dan al ruim 1 km in de benen zitten. Vandaag liepen we met zn 4tjes, en we besloten om eens een andere route te pakken. Het verzoek was van Janneke om niet een al te lange wandeling te doen, en we besloten bij Uylenburg rechtsaf te slaan, een rustig natuurgebied in. Normaal gesproken kan je dan als je dat gebied doorloopt aan het eind een fietspad op en richting de Intratuin lopen....maar helaas, de weg was afgesloten met hekken en dus hadden we de keuze uit omkeren en teruglopen...of doorlopen  naar de Noordweg (weg tussen Nootdorp en Pijnacker)... ik hield mn mond...sorry meisjeswink... en we liepen lekker door. 

Het weer was dit keer toch even wat anders dan voorheen, het waaide lekker, en de wandelpaden waren bezaaid met bladeren... ook wel weer leuk!

Vandaag haddden we het voornamelijk over het succes van de textielaktie, de film waar we de avond ervoor geweest waren "Bohemian Rapsody" en het optreden van het koor waar onze Judith in zit waar we die middag heengingen in Theater de Veste.

Tijd om een bakkie te doen na afloop was er niet... er moest snel gedoucht worden voor het optreden. 

Wonder boven wonder hebben we het weer droog gehouden met de wandeling en toch mooi weer 11 km weggestapt. 

Eerste Alpe d'Huzes dag / Kijkduin vosje

Zondag 18 november was de 1e deelnemersdag van Alpe d'Huzes in NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Overigens ook kosteloos ter beschikking gesteld aan de organisatie van Alpe d"Huzes !! Dars had de nacht ervoor gewerkt, dus hebben Syl en ik alle informatie opgeschreven danwel gefotografeerd en gaan we Dars snel bijpraten. We zijn naar 2 workshops gegaan waarvan we het gevoel hadden dat we daar weer een stuk wijzer zouden worden; Donateurwerving en Training Lopers . We hebben absoluut weer leuke ideetjes opgedaan, maar zijn ook tot de conclusie gekomen dat we het eigenlijk helemaal zo slecht nog niet doen! De trainingen kloppen (Eerst uithoudingsvermogen uitbreiden, daarna pas de helling erin verwerken) en ook zijn we al goed bezig met het zoeken van sponsors, via diverse kanalen. We stapten dan ook vol energie weer in de auto en besloten onze wandeling te doen in Kijkduin. Vergezeld door een lekker namiddagzonnetje en prachtige gekleurde luchten, liepen we eerst over het pad  met uitzicht op de zee en na ongeveer 5km zijn we de duinen ingegaan. Ik vertelde Syl nog dat Dre en ik daar nog eens een vosje gezien hadden, totaal niet bang voor ons... zo bizar. We liepen lekker door, besloten om samen even een hapje te doen om onze fijne dag af te sluiten. We moesten ongeveer nog 1,5 km lopen en ineens zag ik hem (of haar) ... In mijn rechterooghoek zat een VOSJE... Lekker te genieten van het zonnetje, Syl Syl....kijk!!! Daar zit een vosje!! We waren dolblij, en de vos... draaide alleen zn kopje naar rechts en vond ons niet bijzonder. En kijk Syl... Daar links!!! Daar ligt er eentje op de duin!! Wauw 2 vosjes!! De vosjes hebben geduldig geposeerd voor ons, en we vervolgde onze route. Helemaal happy! Uiteindelijk hebben we ongeveer 11km gelopen, onze wangen lekker koud, maar wij zo voldaan!!Op naar de volgende wandeling!

20km !!

Zondag 25 november besloten Syl B en ik naar Meyendel te gaan en daar een lekkere lange wandeling te maken. Rond 10:00 vertrokken we die kant op en parkeerden de auto net buiten Meyendel. De bedoeling was dat we uiterlijk 13:40 bij de auto terug zouden zijn....ivm de start van de F1....

Meyendel is een natuurgebied waar ik al in mijn jeugd kwam, en ik ben er ook regelmatig met Dre Shan en Aar geweest, maar goed... er blijven voor mij ook onontdekte plekjes. We liepen langs Monkeybos wat echt enorm leuk is om met kinderen (groot en klein) heen te gaan, de boerderij... en daar was ... het Vogelbos ineens, nieuw voor mij... laten we daar maar in gaan. Syl B had de naam Sprookjesbos gegeven.... Ik zag al snel iets bewegen , en ja hoor... midden op ons pad stonden een paar Konikspaarden. We hadden geen van 2 de lef om langs deze paarden te lopen en gingen weer terug naar de ingang van het Vogelbos. Bij een andere ingang zijn we er alsnog in gegaan, en we kwamen daar bij een prachtige uitkijkpunt met zicht over de duinen tot aan Scheveningen. We schrokken nog enorm omdat we ineens werden ingehaald door een hardloper die we geen van 2 hadden gehoord... muisstil, zijn vriend achter hem die dat zag riep meteen... er komt er nog eentje..., en zoveel mensen kom je, zeker als je een beetje vroeg gaat, niet tegen. Ook zagen we nog een hardlopende hippie-oma... bijzonder kleurrijk persoon met lange grijze haren in een vlecht. Het leek of ze in een spijkerbroek aan het hardlopen was, maar dichterbij bleek dit toch echt een hardloopbroek te zijn (ik wil hem ook!!)  We liepen door langs het strand door de duinen naar Ganzenhoek en passeerden daarbij nog een groep Prachtige Gallowayrunderen.  Ja.. en dan die Ganzenhoek, daar gaat het bij mij altijd mis.... het lijkt wel of je in een lus komt waar je geen uitweg meer ziet, ik raar daar altijd de weg kwijt... Ik begon al te zweten... Max gingen we nooit meer zien starten.. paniek... Maar Syl B bleef rustig... nee hoor je doet het super, ik had allang de weg niet geweten... Afijn mn GPS-tracker erbij... en we hadden de weg weer gevonden. Wel weer een afgesloten gebied van Dunea in gelopen, dus uiteindelijk over een afzetting moeten klimmen om bij het pad te komen wat naar onze auto leidde. En dan kom je bij de auto ... 3uur en 45minuten later, en wat blijkt... we hadden ruim 20 km gewandeld!! Yeah!! En naast de omvang ook wat moeten klimmen. Voldaan reden we naar huis, ik haalde snel het kaasplankje op en Syl B maakte een flesje Port open... De start van Max hadden we dan wel gemist, maar met een grote grijns op onze gezichten zagen we hem toch mooi weer 3e worden! 

Stevig de pas erin met Hieka

Deze zondagochtend werd ik wakker van de deurbel... Oja!! Shit, ik had afgesproken met Hiek te gaan wandelen om 10:00... Dre vloog de trap af en ik sprintte de badkamer in, even snel tandjes poetsen, deotje en een lap over mn gezicht. Beneden zat Hiek aan de koffie en na een banaan en een paar happen kwark gingen we naar buiten. Buurman Co wenstte Dre nog even een hele goede wedstrijd van Feyenoord, en we gingen van start. Even warmlopen...maar al gauw hadden we het tempo van ruim 6km per uur te pakken. Hieka wilde testen of ze 18,5km van de City Lightwalk in Scheveningen a.s. zaterdag in de benen heeft en had al een beetje een route in haar hoofd. We liepen de Delftsestraatweg af en via de Westlaan aan het eind linksaf de Vlielandseweg op. Vervolgens rechtsaf het Balijbos in. Zowaar kregen we daar een beetje motregen, maar eigenlijk was dat alleen maar lekker. Tijdens het wandelen hebben we lekker bijgekletst, vakantieplannen, 25jarige huwelijksfeestjes, blessureleed, pinkpop 2019 en uiteraard de match van die dag "Feyenoord-PSV" zijn allemaal besproken.  Afijn, door het Balijbos richting Nootdorp en bij de Molen op de Oudeweg langs de Dobbeplas richting de Delftse Hout, om de plas en dan achter de IKEA over de bult via de Vrederustkaan en de Noord- en Zuideindeweg weer naar huis. Binnen 3 uur hadden we toch mooi 18.1km gelopen. Helaas was er geen tijd voor koffie, ik had nog 35 minuten om te douchen om te kleden, iets van de verwaaide en verregende kop met haar te maken en te rijden naar mijn schoonouders om hun op te halen om naar de verjaardag van Petra ( van Aaron) te gaan. Het was een heerlijke wandeling Hiekie!!

23 december, syllie weer terug van de Malediven

Op zondag 23 december ben ik weer met Syl gaan wandelen. We hadden afgesproken rond een uur of 11, en stipt 11:00 gingen we dus ook van start. We liepen richting Oude Leede en merkten al snel dat we het deze wandeling niet droog zouden houden. Maar goed... we zijn niet van suiker, dus al lekker kletsend gingen we er tegenaan...meteen een goed tempo pakkend. Syl was net terug van vakantie dus we hadden heeeeel veel om over bij te kletsen. De al dan niet ingepakte kerstkadootjes, de reeds gedane boodschapjes bij de Appie ( alles voor de kids ... wink )hoe we de kerstdagen door zouden brengen en de allerlaatste dingetjes die nog gedaan moesten worden. Syl moest nog de stad in om wat dingen te kopen en ik moest ook nog een paar kadootjes kopen, dus we spraken af om na de wandeling (en een douche) samen naar Den Haag te gaan. Zaterdag was ik met Shanna daar geweest en het was daar toch wel heel leuk versierd en ik had een kerstmarkt gezien waar ik nog wel even heen wilde gaan. Het  miezerregentje was gestopt... ondertussen was het harder gaan regenen, maar het deerde ons niets. Uitendelijk bijna 2 uur /11 km gewandeld... Yes, dat voelde goed! Zeiknat geregend, dus met rode benen onder de douche gestapt... ik had beter mn shampoo mee kunnen nemen voor onderweg.

Uiteindelijk bleek het niet de enige keer te zijn die dag dat we de regen moesten trotseren. De kerstmarkt op de Lange Voorhout bleek enorm gezellig te zijn (en nat)... tip voor volgend jaar!! Terwijl we daar aan de gluhwein zaten konden we ook de kertkaartenaktie sluiten die met een opbrengst van € 350 een waar succes was dankzij Manda en Annie!! We passeerden weer een magisch bedrag van € 5.000 ..... Klaar voor de feestdagen!!

Nieuwjaarswandeling 1-1-2019

We besloten het jaar goed te beginnen en meteen een lange wandeling te maken. Aangezien er eerst in de huizen opgeruimd en schoongemaakt moest worden, en ik bij mijn ouders en schoonouders even een nieuwjaarsknuf wilde geven hadden we om 16:00 afgesproken. Het wandelgroepje uit de wijk ging niet mee en dus gingen Syl B en ik weer saampjes.

Meteen flink de pas erin gingen we richting Delftse Hout. We konden goed merken dat het alweer wat langer licht blijft, en dus besloten we bij de afgeknopte molen (de bieslandse bovenmolen) rechts aan te houden de Bieslandseweg op. Aan het einde de brug over een stukje Ypenburg in -Brasserhout, waar we lekker ongegeneerd huizen aan het kijken waren. Leuk wijkje ook wel! Bij de Middelweg zei ik tegen Syl B dat we bij de Hertenkamp waren, de plek waar ik vanaf baby zijnde mijn zomervakanties doorbracht. Het begon een beetje te schemeren en via de Tweemolentjesvaart, Aan het Verlaat (waarbij we de plek van mijn oude basisschool in Delft passeerden) gingen we over de fietsbrug  richting het Centrum van Delft. Ik kon hier genoeg vertellen, ik was hier opgegroeid! De plek aangewezen waar Dre en ik verkering kregen, Doelenplein. Ondertussen was het donker geworden, maar dat maakte niet uit. We liepen door het Centrum wat nog feestelijk verlicht was over de Delfgauwseweg naar onze wijk.  Uiteindelijk weer 12,5km gelopen ... een klein beetje miezerregen onderweg, namen we één wijntje bij Syl B en hapten daarbij nog wat restjes sushi van de avond ervoor weg. Dit jaar gaat het gebeuren!! De Alpe d'HuZes !!!

wandeling 6 januari 2019

De tweede wandeling van 2019, en Syl en ik wilden meteen weer een lekkere lange maken.

Terwijl Dars met Shanna flink kilometers aan het maken was in Parijs (ook meteen wat klimtraining erbij...en achteraf meer dan 60km in 3 dagen) trokken wij de wandelschoenen aan na een kort nachtje,... geen kater, maar wel een beetje licht in het hoofd na een gezellige borrel met de poesie-club ( kater...poesie...wink) Vandaag maar geen selfies... aangezien het bewolkt was stond het raar om een zonnebril te dragen, maar eigenlijk wilden we het liefst wel de wallen van het korte nachtje verbergen.

Het werd een heerlijk rondje richting Pijnacker - Nootdorp - Dobbeplassen - Delftse Hout - en niet te vergeten de "berg van Ikea" 

In het begin kletsten we nog flink wat af, maar na ongeveer 2 uur werden we toch wat stiller. Allebei hadden we wel zoiets van...mmmm straks misschien nog even een uurtje plat. 

We waren wel trots op onszelf, opgeven was ook vandaag geen optie! We hebben het gewoon weer gedaan! Uiteindelijk 17km gewandeld! 

Woensdag komt team 't Löp weer bij elkaar en gaan we onze plannen voor de aankomende activiteiten uitwerken, wordt vervolgd....

 

Villa Joep wandeling

Zondag 13 januari was er een wandeling georganiseerd door Villa Joep. De weersvoorspelling was niet al te best, er zou veel regen en wind zijn. De wind was inderdaad behoorlijk, maar gelukkig hebben we het tijdens de wandeling toch niet al te nat gehad onderweg.
De start was bij Vitesse Delft, en aangezien we ons niet online hadden ingeschreven verbaasde het de organisatie dat we toch wilden wandelen, wat onze drijfveer was. Dus we vertelden dat we in training zijn voor AD6. Wij op onze beurt vroegen hoelang ze moesten wachten in de kantine, en dat bleek toch zeker tot 17:00 te zijn… vanaf 08:30, dat is best een lange dag. De dame aan tafel gaf ons armbandjes met “STEUN VILLA JOEP” en “#GEEFLEVEN” . Neem maar mee de berg op voor Joep zei ze. Het bleek de mama van Joep te zijn. Dan weet je toch even niet wat je moet zeggen… slik.
De wandeling was iets meer dan 2 A4-tjes, en ging door Midden-Delfland. Zo dicht bij huis… maar wat een waanzinnig mooi gebied is dit toch. Hier moeten we vaker wandelen.
Vanaf de kantine gingen we in eerste instantie richting Schiedam, we zagen onderweg de mooiste vebouwde boerderijen, zijn over het eco-aquaduct van de A4 gelopen, hebben koffie gedronken in de boerderij van de schaapskudde van Vocksestaert, zijn langs Vlaardingen naar de Vlaardingse Vaart gegaan, en daarvandaan via een historische weg met knotwilgen weer terug over de A4. Hierbij kwamen we langs een dorp waar we beiden nog nooit van hadden gehoord DE KAPEL. We hebben over hekken moeten klimmen over weilanden gelopen en over gladde houten vlonders gelopen.
Het laatste stukje gingen we toch nog even de mist in en zorgde ervoor dat we een rondje extra moesten lopen… verrek, hier liepen we net toch ook al?? Grinnik… Joep moet wel een ondeugende grapjas geweest zijn dachten we alleen maar.
Uiteindelijk dus 21km gelopen, maar het was heerlijk!! En daarna..? Daarna hebben we een van de nieuwe acties zelf uitgeprobeerd ?

Prachtig winterweerwandeling 20 januari

De weersvoorspellingen voor zondag 20 januari waren super, dus Syl en ik hadden allebei zin in een lekkere lange wandeling. Syl moest terugkomen uit het Oosten waar ze bij Jan en Sonja had geslapen, dus we spraken af te gaan lopen als zij thuis was. Om 11:30 gingen we van start. Wat een heerlijk weer was het!! Strak blauwe lucht, een heerlijk zonnetje, lekker koud en nauwelijks wind…love it.
Altijd lastig wat je dan aantrekt, dus voor de zekerheid een extra shirt in mn rugzak.. muts op, zonnebril mee en handschoenen voor de zekerheid. We startte de net aangeschafte strava-app die houdt van alles bij, route, meters en tempo.
Na ongeveer 30 minuutjes onderweg te zijn kwamen we wandelvriendinnetjes van team Wilskracht tegen en hebben we even lekker staan kletsen, natuurlijk totaal vergeten de strava-app te pauzeren (1e x…) We vervolgden onze route langs Korftlaan, door de Delftse Hout, langs de A13 naar de Hertenkamp. Bij de hertjes even staan kijken en foto’s genomen… weer die app niet gepauzeerd (2ex), weer richting de Delftse Hout en langs de Vaart tussen de Bieslandse Bos en de Dobbeplas. Linksaf onder de Oude Weg door een wandelgebied in welke voor mij ook nieuw was… Was het Vlaardingen Syl?? Ohnee Krakau…uh ik bedoel richting Nootdorp. Onderweg kletsten we over de aanstaande acties voor de Alpe d’ HuZes, waarover binnenkort meer… De geweldige nieuwe sponsors die we binnenkort in de schijnwerpers zullen zetten en de bruiloft van Syl d’r nichtje Jolijn, waarbij zij Ceremoniemeester is. Maar we kunnen soms ook lekker stil zijn. Je kon trouwens wel merken dat het superweer was… er waren veel meer mensen op de been dan anders, wandelaars hardlopers en fietsers. We liepen langs de Molen en gingen richting Cafe du Midi, even een plasstop… ach weet je wat?? We nemen maar meteen een drinkpauze, lekker onder een dekentje buiten een klein hapje en een drankje. Weer die strava-app niet gepauzeerd (nr. 3). We zaten al op ruim 15km en spraken af nog zeker 6km eraan te plakken. Dus weer een rondje om de Delftse Hout, voor de 2e keer over de ikea-bult even langs het nieuwe huis van Jolan en Toin, waar Syl meteen een rondleiding kreeg. Wat een mooi huis en heerlijk die open haard! ( 4ex….) We maakten nog een extra lus in de wijk om aan de kilometers te komen, en uiteindelijk voor de deur zaten we op ruim 22km!!! Strava gestopt, hahaha … moeten we volgende keer beter op letten ?
Wat een heeeeerlijk wandeling!!

wandeling Meijendel - Scheveningen - Meijendel 3 februari

Na een weekje griep was het zondagochtend toch wel fijn wakker worden met een stralend blauw lucht. We hadden al afgestemd dat we weer naar Meijendel wilden gaan en dus vertrokken Syl en ik bijtijds richting Meijendel, want je weet als het zulk lekker weer is je daar vast niet de enige bent. We konden de auto gelukkig nog goed kwijt. En besloten eens een keer niet een route te plannen, maar gewoon te starten en zien waar we zouden komen. We liepen dus ook meteen een andere kant op dan normaal. Wel kwamen we weer langs/door het vogelbos waar we eerder waren geweest.Een leuke dame kwam naar ons toe, er stond een groep fjordenpaarden aan beide kanten van het pad, en of wij met haar daar langs wilden lopen... want met zn 3en stonden we sterk! Ik had meteen bibberende beentjes... De boswachter had gezegd dat de paarden nog noooooit iemand iets gedaan hadden, waarop ik zei.. ja eens moet de 1e keer zijn. Maar goed, we  zijn toch langs de paarden gegaan, en inderdaad ... onze aanwezigheid deerden ze niet. We zagen een bordje, watertoren en Scheveningen, en gingen die kant op. Het was op dit stuk drukker dan anders en uitendelijk kwamen we dan bij Scheveningen. Op de boulevard namen we even een thee/plaspauze en we vervolgenden onze wandeling. Een pad die we namen bleek uiteindelijk doodlopend te zijn, maar leverde wel een lekker klimmetje en mooie foto's op. Er zat niets anders op dan een stuk van de heenweg nu terug te lopen waarbij we nog een leuke kudde schapen passeerden... gewoon loslopend daar waar wij ook liepen. We kwamen weer bij de Boerderij, en liepen langs het Monkeybos... de superleuke plek voor kinderen, die volop aanwezig waren! Wat een heerlijk weertje was het toch! Via het witte paaltjespad kwamen weer bij de parkeerplaats van de auto, een lint van auto's die stonden te wachten op een parkeerplek... maaar op onze auto moesten ze nog even wachten... we waren nog niet aan de gewenste kilometers gekomen, en dus deden we een rondje Wassenaar... lekker ongegeneerd kasten van huizen bewonderen!! Echt geweldig!! Voldaan omdat we het toch weer geflikt hadden (20.5 km) en een beetje bijgekleurd waren reden we weer terug naar onze eigen huisjes... waar ook niets mis mee is ;-)

Thank you to my Sponsors

26

David Vertenten

Succes Sylvia. David

21

Marianne de Wolf

Heel veel succes met het inzamelen.

10

Miranda Beernink

Lieve Syl, toppertje!! Heel mooi!!! Go for it... ??????????

1

Nathalie Goemans- van Bleijswijk

Succes! Je kan het!

206

TachYons

10

Sylvia Friebel-van Bleijswijk

12

Syl Beernink

Kanjer!!

15

Astrid en Kim Stiel de Wildt

Lieve Syl, Dankjewel dat je dit mooie gebaar geeft aan de mensen die het niet (meer) kunnen. Heel veel plezier!!! We believe in you ❤️

25

Sylvia De Konink

Heel veel succes! Toppers zijn jullie.

10

Annemarie Kromjong

Mooi initiatief, zet hem op!

106

Ruitenburg adviseurs& accountants

Mooi doel, mooie actie, fijn dat je dit doet!

21

Simone Berwers-Wijga

Heel veel succes! Echt super stoer van jullie. Respect.

26

Anonymous

Go for it Syllie!!

15

Martin Noordam

Rock die berg! ??

50

Maurice

Opgeven staat niet in jouw woordenboek dus rammen maar!!!! X

2

Sylvia Beernink

Je weet wel waarom

Show more