Wessel Potjer

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes?

En daar sta ik op de begrafenis van de vader van Benoit. Hij deelt zijn herinneringen aan zijn vader en vertelt wat de ziekte voor hem betekent. Hij spreekt ook over zijn missie om mee te helpen dat kanker een chronische ziekte wordt. En ik voel: ik wil mee. Mee doen en mee helpen. Niet meer dan dat. Maar vooral, vooral niet minder.

My Updates

En zo zie je maar, het raakt ons bijna allemaal

Voor onze bruiloft hoorden we al van de verhoogde PSA waarden van Jos. Maar ja, het meerendeel van de mannen op een bepaalde leeftijd hebben dat. Nadat we ons inschreven voor de Alpe komt op 2 oktober toch het bericht: mijn schoonvader heeft prostaatkanker. Niet van het soort waar je je schouders voor ophaalt, er moet actie ondernomen worden. En dan komt het dichtbij. "We gaan u genezen" zeggen de artsen gelukkig en dat stelt gerust. Al is Eugénie toch bezorgd. Het is het k-woord, nietwaar.

Thank you to my Sponsors

25

Eus

Go lieffie Go!

25

Karin De Beer

Wat geweldig dat je deze uitdaging aangaat en dat je mijn man hierbij support! Ik kijk ernaar uit om samen met jou, Eugenie en Benoit op de berg te zijn en mooie herineringen te maken en herbeleven. Veel succes met trainen en go go go.

Show more